Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga TARGET.al Lexo Postimin
    L' Avana Cuba , do me pelqente te shkoja ne Maldive
    Varaderon e kam fiksim,Maldive eshte enderr,Mosken ne plan te pare,Kinen per artin,Brasilin per mentalitet...
    Venezia ishte e bukur,Tripoli(Greqi) me ka lene mbresa sepse mbas ores 21.00 kishte jete apo gjalleri...
    Kaq kam pare.
    Vamos,mbase i realizojme enderrat.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Golem . kompleksi xixa.

ta rraste n'grusht mickonja.

San Marino me ka pelqy shume.

Deri tani Mykono me ka bere shume pershtypje(Santorini Greqi).
    Dua te shkoj njehere ne Republike Domenikane dhe Zvicer.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Vendet me se shumti qe me kan pelqyer Seychelles,dhe Canada.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Golem . kompleksi xixa.

ta rraste n'grusht mickonja.

San Marino me ka pelqy shume.
    hahhahah

Turizem: Vendi me i bukur qe keni qene dhe vendi qe do te deshironit te shkonit.

Me ka pelqyer jashtmase Radhim(isha kete vere)shume e mbrekullueshme

Deshire te madhe kam per te shkuar ne Dhermi,kismet kete vit
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e <katunari>
    Anėtarėsuar
    05-08-2009
    Vendndodhja
    DE, me zemer ne trojet Iliriane
    Postime
    493
    Franca veriore me ka pelqy,
    e ne Shqiperi, kam deshire te shkoj , me ja nise ne veri ,e deri ne jug.
    Sot do tė bėj njė vepėr tė mirė-edhe nuk do ti tregoj askujt

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    qytetet qe me kane pelqyer me shume jane: parisi, roma, venezia, bruges (belgjike), amsterdam, heidelberg (gjermani) dhe bangkok, por vendi me perrallore qe kam pare eshte koh samui (nje ishull tropikal ne tailande).

do kisha deshire te shkoja ne gadishullin yucatan ne meksike per t'u relaksuar ne plazhet e mrekullueshme te cancun apo playa del carmen dhe te vizitoja chichen itza (piramidat e majave).
    do deshiroja te njihja kinen (sa me shpejt sepse pas pak vitesh si zor qe do te mbese gje nga ndertesat tradicionale kineze). kultura kineze me terheq shume.
    do me pelqente gjithashtu te shikoja ruinat e machu picchu ne peru qe ndodhen ne 2500m lartesi dhe jane nje nder shtate mrekullite e botes
    Vasudhaiva Kutumbakam

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    qytetet qe me kane pelqyer me shume jane: parisi, roma, venezia, bruges (belgjike), amsterdam, heidelberg (gjermani) dhe bangkok, por vendi me perrallore qe kam pare eshte koh samui (nje ishull tropikal ne tailande).

do kisha deshire te shkoja ne gadishullin yucatan ne meksike per t'u relaksuar ne plazhet e mrekullueshme te cancun apo playa del carmen dhe te vizitoja chichen itza (piramidat e majave).
    do deshiroja te njihja kinen (sa me shpejt sepse pas pak vitesh si zor qe do te mbese gje nga ndertesat tradicionale kineze). kultura kineze me terheq shume.
    do me pelqente gjithashtu te shikoja ruinat e machu picchu ne peru qe ndodhen ne 2500m lartesi dhe jane nje nder shtate mrekullite e botes
    Bro,thua se Heidelberg qe mahnites?Une planifikoj te shkoj ne Gjermani tash se afermi,por besoj qe ne hamburg do vemi.Si thua ti?Ku do ishte ms se miri ne Gjermani?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Edmond.S Lexo Postimin
    Bro,thua se Heidelberg qe mahnites?Une planifikoj te shkoj ne Gjermani tash se afermi,por besoj qe ne hamburg do vemi.Si thua ti?Ku do ishte ms se miri ne Gjermani?
    heidelberg me ka pelqyer shume. keshtjella dhe gjithe pjesa e vjeter e qytetit jane me te vertete nje mrekulli. kam qene disa here dhe kam pershtypje shume te mira. qyteti eshte plot me te ri, per shkak te fames qe ka universiteti (eshte universiteti me i vjeter i gjermanise).
    pastaj hamburgu ka permasa tjera. eshte nje metropol i vertete. une nuk e njoh si qytet. ne veri kam qene vetem ne bremen.
    sdq heidelbergun ta keshilloj. ka edhe shume rreth e rrotull. nuk eshte shume larg nga frankfurti dhe stutgarti...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Deri tani Mykono me ka bere shume pershtypje(Santorini Greqi).
    Dua te shkoj njehere ne Republike Domenikane dhe Zvicer.
    haha cfare te beri pershtypje ne mykono gay?se vetem gay ka aty
    sandorini po e po eshte i vetmi ishull i ngritur ne shkemb
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •