Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Vetem zemra mund te siguroj ne e do apo jo ate dhe mund te jap siguri
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Do te kuptosh nqs e do nje person apo jo??? Rri larg prej tij , saj per nje periudhe kohe... Nqs kupton qe ska me oksigjen rreth teje, kthehu shpejt back
    Vec kur e humbasim e kuptojme a e duam apo jo nje person, fatkeqsisht
    Really Dude... Get A Life!!!

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    e kupton kur ben me shum per te se per veten,,,,,,,,,,,,
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Nqs mendon se mund te gjesh dike me te mire se ai atehere kot qe harxhon kohen.

i/e regjistruar Maska e shpresa vranari
    Anëtarësuar
    16-12-2007
    Vendndodhja
    boston
    Postime
    95
    Izadora!Me pelqey tejet ajo permbledhja juaj:
    E kaluara-nje enderr
    E ardhmja-nje deshire.
    Ku e ke gjetur??
    Sa per pyetjen se si mund te kuptosh a e do dike......jam me pergjigjen e Majles.
    elsa vrana

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Jo po jan ber kto cupkat e soteshme u pelpqen shume vetja. Kam nje shoqe un eshte e lidhur me nje djal fantastik. Me thot mua kjo "un jam me kte por ai e di qe un sdo martohem me te as nje here....un mund te bej shume here me mire se ai..u know i can do better than him" dhe ktu del ana e keqe e fierakes ku kshillon njerezit. I thash qe mos te harxhoj kohen e atij djali kot sepse me kto mendime duket qe ajo nuk e do. Pra ajo mendon se eshte me e mire se ai. Nqs eshte me e mire ska pse te jet me te...le te gjej dike tjeter. Kta lloj njerezish ngelen vetem ne fund. Un shoqe e kam dhe me vjen keq per te...por ca femrave nuk u ka faj njeri kur ngelen vetem ne fund ose perfundojn ne lidhje jo te mira.

leket-shpejt!-leket.. Maska e mi piace
    Anëtarësuar
    01-12-2009
    Vendndodhja
    durres
    Postime
    140
    Rreja...
    mendoj se nuk duhet vrar shum mendja. se edhe po e bere, nuk nxjerr gje ne drite. vetem veten mundon, dhe ajo pak drit qe kishe ne mendim e te ndihmonte te shihje me qart mund te te zbehet.
    dhe sikur filozof e psikolog te pyesesh, nuk do te te jap asnjeri nje pergjigje qe mund ti afrohet asaj qe ti kerkon, e aq me pak te te jap nje pergjigje te sakt.
    per te shuar dyshimet e tua, duhet komplet tjeter ose te pakten keshtu ka funksionuar me mua...
    sigurin ti do ta ndjesh kur te jet momenti, kur dyshimet ikin me kohen, kur ti mos te kerkosh te s'forcosh asgje. kur gjerat te rrjedhin vet, NATYRSHEM.
    ateher kur ti te jesh dakort me ndjenjat, kur ti biesh ne ujdi me shpirtin dhe situatat qe krijoheh vet-vetiu...
    kur ti mos te kerkosh te pamunduren,te shohesh e ti gezohesh realitetit qe ju te dy se bashku keni ber te mundur.
    dashuria esht ajo qe na lidh, po me raste ajo na con kundra njeri tjetrit.
    Rreja....
    ne mund te flasim vetem per dashurin, qe mund te ndjejm, se asaj tjetres qe thua ti esht pyetja e vetme qe nuk i ka dhen dot pergjigje njerezimi deri me sot.
    asnjeri se ka zoteruar ate arme.
    te paktat pergjigje qe njohim jan.....:
    e dua...se di....ndoshta...
    jan keto qe sipas meje qe e bejn gjen me te bukur, dhe qe duhet jetuar ne c'do second te saj.
    e hapa dhe po e mbyll me te njejten fraze...
    mos e vrit mendjen.
    JETO MAKSIMUMIN QE MUND TE TE OFROJ.
    NDOSHTA DUKE BER KRAHASIM, ME ATE CKA KERKON TI, MUND TI JAPESH NJE PERGJIGJE VETES TENDE.
    thjesht jetoje.....!!!
    nga frika, u bera trim...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Rreja Lexo Postimin
    A ju ka ndodhur te dyshoni nese doni dike me te vertete apo jo?
    Si mund te jemi te sigurt ?!
    Si e kuptojme qe vertete duam dhe si e kuptojme qe ajo qe menduam si dashuri nuk ishte e tille?!
    Mirepres mendimet tuaja!
    e di qe shumica e kan degjuar kete shprehje ore minute "koha tregon sesa e do nje person" por ama eshte shume e vertet...per disa cifte dashuria e tyre mund te zbehet sa me shume shpenzojn apo njohin njeri tjetrin, dhe per disa shenderrohet me e forte ose mbetet njesoj...per disa kjo "dashuri" thjesht mund te jet si the ti "imagjinare" dhe mund ta kuptojn kete vec nga koha qe kalon
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 10-12-2009 më 01:36
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Jane shume gjera qe e bejne personin te kuptoj qe e do ate qe ka ne krahe .
    Fillojne nga gjerat me elementare te pakuptimta e deri ne gjera me te vertet qe te bejne te kuptosh qe ai /ajo te do ..
    Dashuria eshte dicka qe kuptohtet cdo dite qe ti kalon me ate person , ajo rritet cdo dite e me shume dhe e ben lidhjen tuaj me te forte e te larmishme..

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Une degjova zemren time dhe ajo sme ka genjyer ose tradhetuar deri tani!!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •