Kujt po ja ndjen për Evropën, më mirë mos të hyjmë fare! Ngelëm duke ju qepur pas fustanit të saj si fëmijë qyrramanë të pazotë për ta gjetur vetë rrugën e tyre.
Elegance is an attitude.
E kuptoj, 1/8 e shqiptarëve janë grekë. Po ça vizash, pse si kemi bërë deri tani? Pastaj me atë nam të mirë që kemi ne, nuk na lënë të bredhim lirshëm edhe sipas qejfit jo... leqë ia kanë frikën e eksodit; nuk ngel më këmbë alboje në Shqipëri lol
Elegance is an attitude.
po gjitha shtete e lindjes jan popullsi slave po hyn ne europ per interes se jo me i pa gjermanet e trash e pervers,por vetem pse ekan euron,kshtu qe edhe ne per ket pun e dojme europen d.m.th per interes,por nese behemi ne shqiptaret me u fut ne vitin 2020 bashkimeuropian ateher do ti ngjaj me shume konferences islamike ,e ne ket konferenc vetem jemi anetar e nuk do te na duhet nje tjeter
Lol me kujtohet fare mire demagogjia e komunisteve te 91 te transformuar ne demokrate si me magji..parulla e tyre "Ta bejme shqiperine Europe"...po ata plehra ish komuniste i ke ne politike dhe sot,prandaj them une nuk ka shance me kta te na pranoje europa...epo te hyjne ne europe dhe te kene levizje te lire njerezish shtete te kalbura si maqedonia me serbin,kjo eshte tja besh baf.
hate albanian politics...f'uck 'em all,nga i pari tek i fundit![]()
ne shqipetaret duam te hyjme ne evrope duke bere takime neper bruksel e qytetet e tjera te evropes me leket e taksapaguseve shqipetareve dhe jo duke punuare dhe te leme ligjin te vere rregullat
po lexoj ketu se shume persona cuditen se si do hyj maqedonia ose serbia perpara shqiperise.....
jeni te sigurte qe shqiperia eshte me lart nga cdo ane se keto shtete ......??????
M'KA IK ZARI
Jam dakort me postimin lart dhe do doja te shtoja akoma se;
Evropa nuk eshte fushe me lule, dhe hyrja ne evrop nuk eshte ashtu sic e mendojn disa se;(po hyrem ne evrop mbarojn vuajtjet tona).Jo jo ore vellezrit e mi, nuk eshte kjo, evropa eshte;
PUN, NDER, RREGULL, KULTURE, RESPEKT NDAJ LIGJIT, DHE RESPEKT NDAJ NJERIUT.
Shqiptaret do integrohen ne evrop kure te permbushin keto qe thash me lart,sepse eshte ironia e fatit, dhe shume irrtuese per mua qe te pranoj se;
Ata qe pollen evropen dhe e ndricuan ate, nder shekuj, te shihen si njerzit e dores se dyte ne ket kontinet plak, ku me plak se jemi ne ketu nuk ka ku te vej me.
Ps POPULLI JON DUHET TE MESOJ HISTORI eshte e vetmja menyre qe , njerzit te zbulojn vlerat dhe preardhjen e tyre te vertet,se shumica jam i bindur, se mendojn akoma se jan nen zgjedhen turke,ose greko-serbe, dhe e kan te veshtir te kuptojn se si duhet vepruar ne kete sistem te ri per ta.
Krijoni Kontakt