Close

Rezultati i Sondazhit: Ku Keni Dëshirë Të Jetoni

Votues
37. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Gjermani

3 8.11%
  • Kosovë

3 8.11%
  • Dubai

8 21.62%
  • Francë

4 10.81%
  • Shqipëri

8 21.62%
  • Itali

1 2.70%
  • Brazil

1 2.70%
  • Angli

7 18.92%
  • Spajnë

2 5.41%
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 97
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Erlebnisse Lexo Postimin
    Do humbasesh parate e investimit kot, se shpejt vjen 2012... e duke qene se Toka do ndryshoje vendndodhjen do te duhet te kerkosh vend nga e para!
    Ska gje, te pakten jetoj 3 vjet i lumtur pa njeri afer. Se me keni merzit ju specia njerzore. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Ngaqe kam pyetur ata qe jetojn atje me eshte mbushur mendja, se edhe une e kujtoja ferr me vete
    Turqia, pavarsishte se cthone, eshte nje nga vendet me te mira per te jetuar, dhe sidomos Stambolli, qe eshte edhe me ndryshe nga pjesa tjeter e Turqise.

Pse e ke kaq tmerr Stambollin qe me thua mos e bej ate gabim? Di ndonje gje te vecante?

Ta pakten po pergjigjem ne baze te atyre se ku mund te shkoj me te vertet, jo sipas enderrimeve
    Se po te jete ashtu, ne fixhi sdo ishte keq. Ose Akapulko
    Eshte viti i trete qe po jetoj ne Stamboll, e me thene te drejten, si kam pare ndonje te mire deri tani. njerzit jane hipokrit, mendjemedhenje, rregullat jane te cmendme e ndryshojn cdo vit, po spate leeeeeeeeeeeeeeeeeeek, je vetem nje lecke, e edhe po i pate kto leeeeeeeeeeeeeket lecke mbetesh prape... njerez qe dune vetem te perfitojne prej te tjerve sidomos prej te hujve.... e sidomos kur kta te huj se dine gjuhen... sinqerisht nuk te keshilloj te jetosh ne stamboll... ktu lista eshte e vogel, po sdu ta zgjas me teper
    Really Dude... Get A Life!!!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ska gje, te pakten jetoj 3 vjet i lumtur pa njeri afer. Se me keni merzit ju specia njerzore. lol
    Po nuk shtyhet birra vetem pa qofte mer dak.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ne nje vend te ngrohte, pa dimer, bore.
    Feelings change - memories don't.

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Eshte viti i trete qe po jetoj ne Stamboll, e me thene te drejten, si kam pare ndonje te mire deri tani. njerzit jane hipokrit, mendjemedhenje, rregullat jane te cmendme e ndryshojn cdo vit, po spate leeeeeeeeeeeeeeeeeeek, je vetem nje lecke, e edhe po i pate kto leeeeeeeeeeeeeket lecke mbetesh prape... njerez qe dune vetem te perfitojne prej te tjerve sidomos prej te hujve.... e sidomos kur kta te huj se dine gjuhen... sinqerisht nuk te keshilloj te jetosh ne stamboll... ktu lista eshte e vogel, po sdu ta zgjas me teper
    Te kuptoj, kjo eshte edhe ajo qe me thane edhe mua, ne mos shume me keq. Por mendo nje moment: Njerzit hipokrit jane kudo, ne cdo vend, edhe ne Shqiperi, edhe ne Itali e Amerike, kudo. Gjithashtu edhe mendjemedhenj. Dhe ne do vend kerkohet leku, kerkohet se eshte kthyer ne arsyen e vetme te jetes se njerezve.
    Njof shume njerez qe jetojne ne Stamboll, dhe mi kane renditur me te mira e me te keqija. Pvaresisht se te keqijat ishin rradhe me e madhe, prap, jo aq demprurese sa jetesa ne nje vend tjeter.
    Pastaj, jetesa ne Stamboll nuk eshte aq e shtrenjte sa jetesa ne Paris, apo Milano e Bolonja, ose ndonje vend tjeter. Kisha si alternative edhe Kanadane, Vancuver, por jetesa eshte shume e shtrenjte. Si dhe Bostonin e Amerikes, edhe ky shume i shtrenjte per mua.
    Asnje ved nuk eshte parajse mbi toke. Te gjithe kerkojne te perfitojne prej teje, jeta i ka keto veshtirsi.
    Nuk mund te gjej nje vend tjeter ku te pakten kur u thua qe je Shqiptar nuk te shohin me perbuzje sikur u ndot ambjentin, sic jane vendet fqinje.
    Njerez te lligj, perfitues, dhe mendjemedhenj gjenden kudo, ne cdo vend.
    Ti qe ke jetuar 3 vjet ne Stamboll, mos me thuaj qe nuk e ke vene re ndryshimin midis Stambollit dhe Tiranes, apo Stambollit dhe ndonje vend tjeter europian?
    Une te pakten kam anen pozitive qe i njoh Turqit si persona qe tani, kam jetuar ca me ta. Kane tekat e tyre, si cdo individ tjeter.

Gjithsesi, Stambolli, per mua, eshte me mire se Italia apo se disa vende te tjera Europiane.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Po nuk shtyhet birra vetem pa qofte mer dak.
    Ktu ke te drejte.. Po do ja bej dermanin. Do stervis noj majmun.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Te kuptoj, kjo eshte edhe ajo qe me thane edhe mua, ne mos shume me keq. Por mendo nje moment: Njerzit hipokrit jane kudo, ne cdo vend, edhe ne Shqiperi, edhe ne Itali e Amerike, kudo. Gjithashtu edhe mendjemedhenj. Dhe ne do vend kerkohet leku, kerkohet se eshte kthyer ne arsyen e vetme te jetes se njerezve.
    Njof shume njerez qe jetojne ne Stamboll, dhe mi kane renditur me te mira e me te keqija. Pvaresisht se te keqijat ishin rradhe me e madhe, prap, jo aq demprurese sa jetesa ne nje vend tjeter.
    Pastaj, jetesa ne Stamboll nuk eshte aq e shtrenjte sa jetesa ne Paris, apo Milano e Bolonja, ose ndonje vend tjeter. Kisha si alternative edhe Kanadane, Vancuver, por jetesa eshte shume e shtrenjte. Si dhe Bostonin e Amerikes, edhe ky shume i shtrenjte per mua.
    Asnje ved nuk eshte parajse mbi toke. Te gjithe kerkojne te perfitojne prej teje, jeta i ka keto veshtirsi.
    Nuk mund te gjej nje vend tjeter ku te pakten kur u thua qe je Shqiptar nuk te shohin me perbuzje sikur u ndot ambjentin, sic jane vendet fqinje.
    Njerez te lligj, perfitues, dhe mendjemedhenj gjenden kudo, ne cdo vend.
    Ti qe ke jetuar 3 vjet ne Stamboll, mos me thuaj qe nuk e ke vene re ndryshimin midis Stambollit dhe Tiranes, apo Stambollit dhe ndonje vend tjeter europian?
    Une te pakten kam anen pozitive qe i njoh Turqit si persona qe tani, kam jetuar ca me ta. Kane tekat e tyre, si cdo individ tjeter.

Gjithsesi, Stambolli, per mua, eshte me mire se Italia apo se disa vende te tjera Europiane.
    Gjuhen e di? Leke ke?... Miq ke?... Emer, fuqi ke? Punen e ke te sigurte?Ateher je ne rregull...

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Gjuhen e di? Leke ke?... Miq ke?... Emer, fuqi ke? Punen e ke te sigurte?Ateher je ne rregull...
    Gjuhen - Gjys e gjys, te pakten kuptoj disa llafe baze
    Lek - aq sa mjaftojne
    Miq - me miq do iki
    Emer, fuqi - keto skam ku ti gjej, me kalimin e kohes ndoshta
    Pune e sigurt - si fillim do iki per te mbaruar shkollen, pra do kem statusin e studentit, gje e cila me jep perparsi ne disa fusha, pra mund te kem perfitime.
    Nqs do iki, dua te kem te pakten akomodimin dhe ushqimin jo shume te shtrenjte, gje e cila karta e studentit me ndihmon shume
    Pastaj do kerkoj dhe pune, pasi kam dhe nja dy persona atje.
    Pra sme del shume keq, si thua?

plus, po ti kisha te gjitha keto une, cme duhej te ikja ne Turqi??? Do jetoja ne Shqipri si pasha
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mau_kiko : 06-12-2009 më 20:52
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Pyete mos ka edhe ndonje Anije Kozmike, apo "toke te xanun" ne MARS.

Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Pyete mos ka edhe ndonje Anije Kozmike, apo "toke te xanun" ne MARS.
    Jo harrova ti them qe a eshte mysliman? se po te mos jete, do i cajne T.rapin ta bejne te tille, si po me cajne t.rapin mu sonte .... jana k.ara nga trute mor zot, ste lene te jesh ashtu si je
    Ndryshuar për herë të fundit nga Adaes : 06-12-2009 më 21:07

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •