Gjermani
Kosovë
Dubai
Francë
Shqipëri
Itali
Brazil
Angli
Spajnë
Dhe të jap të drejtë Edvin. Vërtetë në Danimarkë / dhe gjithë shtetet skandinave / ka mirëqenie. Njeriu cmohet e trajtohet si njeri.
Unë sa herë i lutem Zotit: O, Zot bëje Shqipërinë/ kupto gjithë rojet shqiptare / si Danimarkën.
P.S. Tani po shtoj një anekdotë. Ishim tre shokë dhe po bisedonim pikërisht për këtë cështje:"Sikur të kishte mundësi që shqiptarët të vinit këtu dhe danezët të shkonin atje, ama pasuria të mbetet sic është". I them "Po këtu do të quhej Shqipëri / kupto gjithë trojet shqiptare/ dhe atje do të bëhej Danimarkë". Dhe ne të kënaqur gati pajtuam me këtë konstatim tonin, po shoku ynë i tretë na e ngriu gazin në buzë, tha:
- Dhe tamam do të bëhej Shqipëri.
- Tamam, pra, - iu përgjigjem ne, pa u thelluar në metaforën e shokut.
- Po lërëni mor mos flisni ëndrra, - na tha, po e dini ju se për një vit do të shkatërronim gjithcka dhe do ta bënim vërtetë Shqipëri dhe danezët me pasurinë që do të gjenin në Shqipëri do ta bënin një Danimarkë me pasuri të dhjetëfishuar"
P.S. Dhe tani kjo po ma kujton një përgjigje të një forumisti, kur në temën time: "E duam atdheun, por jo për të jetuar në të" thoto: në shqipëri nuk kthehem se atje ka sali berishë ka gogolë" ( Sa kam qeshur, sa kam qeshur. O, Zot kemi humor të hollë ne shqiptarët)
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 18-11-2009 më 20:05
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Ku eshte opsioni Australi?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ku eshte opsioni i amerikes?
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
spanje..........
Kurrë mos thuaj kurrë.
Krijoni Kontakt