A ndjeni rracizem?Sa per ne itali ka shume shume shume.
PO
JO
A ndjeni rracizem?Sa per ne itali ka shume shume shume.
Nuk ndjej racizem,ndoshta per shkak se ne vendin tim jane te rralle njerezit me ngjyre te ndryshme te trupit.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Une jam ne Canada dhe besoj se eshte nje nder vendet ku
pothuajse nuk ka dallim ndermjet vendasve dmth dallimi eshte jashtemase i vogel
por rracismi as qe ekziston
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Ne Itali eshte i theksuar.
Normale kur flitet per nje popull llafazan si italianet.
Po mjafton ti japesh rendesine qe ka,duke mos lene te kondicionoje jeten tende.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Ne Itali eshte e justifikuar se ata e kane vuajtur vete rracizmin si fenomen por po ti shtosh dhe gabimet tona ata kane te drejte qe te jene te tille. Nuk ka si te jete ndryshe kur nje pjese jo e vogel e patrioteve tane aty bejne tutorin e prostitutave, vrasin vendasit per nje makine, vjedhin, eshte normale. Imagjinoni te kishte emigrante ne Shqiperi dhe te benin ato qe bejne nje pjese shqiptareve aty ; cfare do te ndodhte ??
Racizmi shprehet ne forma te ndryshme.....E rendesishme eshte qe ta kuptosh qe njeriu nuk eshte gje tjeter pervecse nje cope mishi me dy sy....
It used to be only death and taxes were inevitable.Now,of course,there`s shipping and handling too.
bota nuk ndahet ne raca por ne te pasur dhe te varfer, ne njerez me fuqi dhe te tjer qe vin prapa.
ASPAK!!!Postuar më parë nga riminum
m.
Kudo qe shkon ne Amerik ka rracizem!!!!!
Vite perpara kam pas raste qe me kan par me sy te keq moshataret ne shkoll ngaqe isha e huaj dhe ndryshe nga ata, biles edhe me kan shajt edhe jam ndjer shum keq, por tashi ...as edhe njiher, kudo qe shkoj e shpreh me krenari dhe kenaqsi qe jam Shqiptare! (dhe jo "e bardh")![]()
I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!
..................... **Smooches**....................
E keqja jonë, jemi vetë NE.Postuar më parë nga XimiD
nuk ka përse të të shfaqë shenja racizmi Italiani apo kushdo tjetër në botë.
Ne (dhe jo vetëm ne) tregojmë kush jemi me ato që ndërmarim dhe tregojmë çfarë posedojmë në kulturë dhe edukatë.
Por.....askush nuk mund të thotë se edhe vetë NE, NUK jemi racistë.
Kjo do ishte jo reale.
Mos harrojmë evgjitët dhe ciganët shqiptarë, duke shtuar grekofonët dhe sllavofonët.
Jam dakort me Ximin :
Po sikur të kishim emigrantë edhe ne në Shqipëri, si do bënim në rast se (ta marrim shembull) dikush prej tyre do na përdhunonte të dashurën apo më ngushtë akoma??
Pa mandojeni.............
Ndryshuar për herë të fundit nga Administrator1 : 18-07-2004 më 17:11
Krijoni Kontakt