Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    as mos e ve ne dyshim hic se ta garantoj un 100 perqin se nuk ka zot
    un them qe ka ... po nuk eshte ashtu sic e duam ne ...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga dalila Lexo Postimin
    Im ate dha borxh gjithe kursimet e jetes se tij dhe tani personi qe ia dha ia mohon e nuk ia jep..Ai u shkaterrua dhe gjithe kohes eshte ne stres ,qetesia e familjes u zhduk pergjithnje...
    E tregova kete sepse kam filluar te ve ne dyshim egzistence e Zotit ...Ai eshte permbi te gjithe pse e lejon kete??...
    Pse kur ben mire gjen keq ne kete bote ?
    Pse nuk i ndeshkon persona te tille qe bejne keq shkaterrojne jeten e te tjereve???
    LOL

Zoti te ka dhene edhe trute thuaj babait tend. Si mund ti japesh dikujt aq shum lek borxh sa te ikesh vet per lesh?Ky eshte idjotizem (me fal qe po ta them).. habitem se ca kerkon nga zoti o trupeshk!?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga dalila Lexo Postimin
    Im ate dha borxh gjithe kursimet e jetes se tij dhe tani personi qe ia dha ia mohon e nuk ia jep..Ai u shkaterrua dhe gjithe kohes eshte ne stres ,qetesia e familjes u zhduk pergjithnje...
    E tregova kete sepse kam filluar te ve ne dyshim egzistence e Zotit ...Ai eshte permbi te gjithe pse e lejon kete??...
    Pse kur ben mire gjen keq ne kete bote ?
    Pse nuk i ndeshkon persona te tille qe bejne keq shkaterrojne jeten e te tjereve???
    Me vjen keq per kete rast qe te paska ndodhe, e nuk eshte i vetmi. Njerezit edhe vriten per kesi gjerash. Une njoh x raste kur ka ndodhur keso rastesh, edhe pastaj vjen kercenimi.
    E cka ka te beje ketu Zoti, ketu eshte gabimi i personit perkates?! Me kete logjike nuk mund te vehet ne dyshim ekzistenca e Zotit, gabimet e njerezve dhe per deshtimet tona nuk eshte fajtor Zoti. 99% te rasteve jemi ne fajtore dhe injoranca jone, e ne fund ose e fajesojme Zotin ose satanin. Injoranca eshte dobesi e njeriut...

Zoti thote se qetesia nuk gjendet tek parate, puno jetoje nje jete normale, s'osht e thane me pas para me i jep borxh dikujt, edhe duhet me i jep atij njeriu e mban fjalen (pra qe eshte vertetu me x raste se eshte njeri i beses edhe qe se shkel fjalen e vet, ose dikujt qe te ka bere nje te mire te madhe dhe qe e mban fjalen), por nese ke mundesine ndihmoji dikujt qe ska, por falas edhe pranoje se ato para nuk do te te kthehen, qe s'i ke pas kurre.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •