Ti mesia definitivisht je Shizofren ne gjendje kritike , e qel nje tem per kinse miqesi mes muslimanit e katolikt Shqipetar edhe ne anen tjeter tema me permbajtje t'ran te nxitjes te urrejtjes ...
ishalla po pshton mor djal
We are all Aliens
Oh ti je me i zi se Hitleri po akoma nuk e ke kuptuar kete. Sa i perket asaj qe thua ti se ti nuk urren te tjeter , keto prall tregoja tjeter kujt , ne kete forum jam plak keshtu qe i di shumicen e anetareve qe frekuentojne kete forum se cfar mendojne, si mendojne , si marin fryme ejt etj, sidomos ato anetaret qe frekuentojne temat fetare!!!
Te them se je me i zi se Hitleri per nje arsyeje te vetme, dhe kjo arsyeje eshte shum e thjeshte , ti je genjeshtar okay. Per kete aryseje je me i zi se Hitleri, sepse je genjeshtar!!!
Kjo teme dhe keto akuza qe ti i ben ndaj fese islame jane genjeshtra!!! Ti e din kete po te pelqen te perhapish te paverteta mbi fene islame, te pelqen te perhapish genjshtra per fene islame, andaj nukk ke respektin e asnje musliamni ketu ne forum dhe biles nuk ke respektin as nga kristijanet!!!
Te vetmit kristijan qe te permbajne jane ate kristijanet fundamentalista ketu ne forum.
Dhe sa per info, pergjigja e ceshtjes qe ngren ti eshte po, muslimanit i lejohet te shoqerohet me te krishter!!!
Te krishteret dhe cifutet jane pasues te librae te Allahut, dhe Allahu na meson qe tju respektojme juve!!!
Si eshte e mundur tju respektojme juve nqs shoqerimi me juve do te ishte i ndaluar?!!!
Sa i perket kohes se luftes muslimani nuk duhet te shoqerohet me te krishteret!!! Rasti me i mire eshte PALESTINA!!! Te gjitha shtetet kristijane i dalin ne ndihme Izraelit dhe mbyllin syte para krimeve ndaj njerezimit qe ben Izraeli!!! Biles edhe Vatikani po mbyll syte lidhur me keto krime!!!
Andaj duke pasur kete parasysh me trego ti mua pse duhet muslimanet te shoqerohen me juve ne kohe lufte a ?!!!
WE WILL NOT GO DOWN!
Toni te kam thene edhe ne te kaluaren, per Nexhatin kthim mbrapa nuk ka!!! Krishterimi per mua paraqet kthim mprapa, nuk i them keto qe te te ofendoj por thjesht qe te kuptojsh se cfar paraqet krishterimi per mua.
Nese te intereson nqs ju urrej ose jo, pergjigja eshte edhe po edhe jo!!!
I urrej ata kristijan dhe me dredhira luftojne muslimanet, i urrej ata kristijan qe i dalin ne ndihme krimeve izrealite, por i respektoj te gjithe kristijanet qe nuk i kane keto veti.
Pra bazuar ne keto qe i thash ne larte , lirisht mund te them se "Jezu Krishti" nuk ka fuqi , as ka pasur fuqi dhe as do te kete fuqi qe te me bej kristijan!!!
Jam lindur musliman, qenein time ia kam perkushtuar kesaj feje dhe do te vdes duke mbrojtur kete fe, jo me arme por ne menyre intelektuale.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Ndasite fetare jane barre pa kurrfare nevoje, qe i vihen mbi supe kauzes sone kombetare, kauze e cila vuan e vuan nga nje mije e nje rreziqe prej te gjitha aneve. Ndasive fetare duhet t’iu ikim si djallit, sepse fundja ato jane vete djalli.
Ngjyrimet fetare jane prurje me dem e zarar, andaj per kete arsye edhe ky fare orteku eshte i shpeshte. Dhe demi e paudhesia ne vendin e shqiptareve vie me hapin e kalit dhe shkon (nese shkon ndonjehere) me hapin e breshkes, atehere kur te jete vone per ne...
Kujdes!
Ani de jam shizofren, i cmendur bile edhe me keq. A u knaqet tashti?!
Pasha Zotin une sdi si te komunikoj me juve. Ai tjetri me flet per ujqer e dele e maca, ai tjetri per Hitlerin, ky tjetri me akuzon per jo-tolerance se po citoj vargje nga Kurani qe bejne thirrje per jo-tolerance. Une spo muj me ju kuptu juve ende, megjithese shume po mundohem. Une spo muj me ju kuptu, une citoj vargje nga Kurani ku u behet thirrje 'myslimaneve' qe te mos marrin per miq te krishteret, ky tjetri thote se jo Kurani ben thirrje per miqesi (se ky pe dika ma mire se Kurani e 'allahu'). Une me sdo te hap as edhe nje teme ne kete nenforum.
A nuk po e sheh o Mesia se ne ajetet kura'nore qe ke sjelle tregohet mjafte qarte se kur mundemi me i pas miq ithtaret e librit, e kur nuk mundemi?!!
Aty shume mire po thote se nese ata tallen dhe luftojne fene tuaj, atehere nuk u lehjohet miqesia me ta, por thote se me ata qe jane te dijshem dhe te devotshem prej tyre, mund te shoqeroheni me ta, sepse duke qene te devotshem ndaj Zotit te tyre, ata nuk i bejne keq fese tone. Dhe kur nuk na bejne keq, atehere ne mund te jemi miq me ta dhe s'na ndalon gje.
All-llahu i Madherishem thote:
Allahu nuk ju ndalon tė bėni mirė dhe tė mbani drejtėsi me ata qė nuk ju luftuan pėr shkak te fesė, e as nuk ju dėbuan prej shtėpive tuaja, Allahu i do ata qė mbajnė drejtėsinė.“ (Kurani, 60:8)
Ndresa per ata te cilet na luftojne, All-llahu xh.sh. thote:
„Dhe luftoni nė rrugėn e Allahut kundėr atyre qė ju sulmojnė e mos e teproni se Allahu nuk i do ata qė e teprojnė ( fillojnė luftėn).“ (Kurani, 2:190)
Ketu ka nje urtesi shume te madhe, edhe pse na luftojne ata, All-llahu prap kerkon qe ne te mos e teprojme, pra therret ne moral lufte, te cilin moral sot nuk mund ta gjesh askund ne bote. Dhe gjithashtu tregon se ne Islam lejohet vetem lufta MBROJTESE.
Pastaj per lirine ne besim thuhet:
„Nėse ata refuzojnė (o Muhammed, monoteizmin islamik), Ne nuk tė kemi dėrguar ty rojė tė tyre, ti ke pėr obligim vetėm komunikimin ( e shpalljes sė Zotit).“ (Kurani, 42:48)
E ti (Muhammed) thuaj: „E vėrteta ėshtė nga Zoti juaj, e kush tė dojė, le tė besojė, e kush tė dojė, le tė mohojė. “ (Kurani, 18:29)
„Nė fč nuk ka dhunė!“ (Kurani,2:256)
A nuk eshte kjo liri dhe tolerance?? Kushdo qe ka fare pak njohuri mbi tolerancen, mund t'i kuptoje keto citate, e kush eshte i verbert ne mendje, fatkeqesisht ai nuk ka mundesi t'i kuptoje.
O mesia ti pi gjen dikun dy vargje prej kuranit edhe mule qitu ktu edhe pse ato flasin per ni "jo-toleranc" kuptimin e kan tjeter te jesh i bindun ne kta , kur Islami thret ne lufte kunder jo besimtarve nuk thret ne luft me shpata e me bombe ne at lufte arma e muslimanit osht vet Kurani , kom nejt me ni hoxh kogja gat i cili osht magjister i sheriatit Islam mi ka spiegu kto pakjartsi shumm kjart , Islami luften gjakderedhese e lejon vetem ne raste te vetmbrojtjes , lufta tjeter qe obligohet ne islam osht pra veq Lufta me armen me te fort te muslimanit Kuranindikun ni ajet thot kshtu " Dhe eshte sqaruar e verteta nga e kota ne fe nuk ka dhune" , mjafton kjo per me e kuptu qe Islami nuk kerkon luft as gjakderdhje , lufta ndaj feve tjera obligohet te behet me paqe.
Mesia realiteti ska nevoj met mundu met dhimt ska lidhje qe sje musliman , sjom as une musliman veq prano kit fakt qe Islami nuk osht fe e dhunes![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga extreme : 15-11-2009 mė 07:02
We are all Aliens
Krijoni Kontakt