kush dreqi me shtyu te ndez tv-n per ta pa oxygen tek rtk-ja..
e pelqej shume z. Besim Dina si humorist por me duket se nuk do ta ndjek me ate oxygen dhe i gjithe faji i kadidateve te shkolluar...
mendova se do te jete diqka e mire pjesa e kuicit pasi mora vesh se jane dy vajza te diplomuara por kot e me kot gati sa nuk perplasa tv-n per toke.
dy vajza rreth te 20-tave te diplomuara tek universiteti i m*tit ne kohen me te mire dhe shekullin 21 ne vend qe te kene informacione sa me te shumeta per fusha te ndryshme ato nuk kishin as sa nje femije ne klase te 4.
mirese filluan menjehere me tallje (kaperdihet disi se emisioni eshte vete disi ashtu) por nuk e kishin fijen e njohurive ne me shume se 50% te pyetjeve...
se pari ajo ku e kapa koken me dore ishte pyetja se cili eshte kendi i drejte?
nje pyetje qe jam 100% i sigurte se nje femi 10 vjeēar do ta dinte.. ato ne vend se te thonin 90 ja futen qe te dyja 60 vetem kot...
nuk e di se si i duron Besimi dhe se a i intervistojne kandidatet para se ti marrin ne emision por une do ta lija ne gjysem do do ti kapja per flokesh keto qura (nuk e meritojne ti quajme ndryshe) dhe do i nxirrja jashte..
pastaj nje pyetje tjeter se cka kane te perbashket argjentina, meksika dhe nuk di cili shtet tjeter.. ato ja futen pergjigjes jane ishuj.. nuk paskan degjuar kurre per keto shtete kaq te medha gjeografikisht dhe nuk paskan shikuar ndonje harte kurre? edhe pse te diplomuara? para se te pergjigjeshin tek kjo pyetje Besimi e pyeti njeren se ku ndodhet Argjentina ato ja fusin kot ajo eshte me afer Evropes dhe nuk mund te dinin as kontinektin se ku ndodhej.
nuk mbaron me kaq kur Besimi pyeti njeren qure se ca ka hobi ajo ja futi notin dhe kur e pyeti cilen disipline ajo u pergjigj me shume llogjike "ashtu qysh notojn vajzat" LoL nuk e kam degju kete disipline me pare..
edhe per pyetjet tjera ishin krejt out.
tani ajo qe me ben ti meshoj kokes per muri eshte se si keto kane marre guximin te dalin para gjithe neve dhe te tregojne se nuk dine asgje apo te tregojne se jane krijuar vetem per te pjelle femije dhe per ti mbajtur ne gji?
nuk besoj se do ta shikoj me kete show arsyeja e vetme kandidatet qe me ngritin nervat ne maksimum dhe shpesh here me bejne qe ti mallokoje te gjithe shqiptaret, pastaj ta pyes vetem me te madhe:
ku dreqin jemi ne shqiptaret?
Krijoni Kontakt