Postuar mė parė nga
Korbi999
Selam!
Djelmosha te respektuar!
Cdo gje qe behet ne emer te nje besimi fetar ne epoken qe jetojme eshte nje propagande me qellim fitimi, mbrojtjeje te pushtetit, nenshtrimi te mases, zhdukjes se thelbit te besimit dhe vetem ne hyjnine e pa prekshme dhe absolute, te ekzistences se All-llahut(Zotit).
Rrime e flasim mes nesh, kalojme kohen, shahemi e dashurohemi ketu, ne nje forum qe per vehten time e adhuroj, debatojme , nxjerrim mjaltin dhe vrerin e shpirtit tone, tek nje auditor bashkeshqiptar qe kerkon nje foleze te kaloje merzitjen, mungesen e kontakteve me bashkepatriotet dhe mungesen ne pergjithesi te komunikimit me dike ne kete bote, qe sa vjen e po na ben me te ftohte me njeri tjetrin. Deri ketu jemi te gjithe dakord.
Idea e hapjes se nje teme tek Toleranca fetare, te jep padyshim te kuptosh se une dua te bashkejetoj dhe po kerkoj rruge te bej kete qe edhe ti(i besimit tjter) te jesh njeriu me te cilin kam zgjedhur(pa deshiren time) te shijoj vitet qe All-llahu me fali ne kete faze te ekzistences sime si i ndergjegjshem ne kete forme jetese. Nuk jam pesimist apo i lodhur nga jeta, e dua optimizmin dhe jam pragmatik, kuptojeni se c'thote kurani i shenjte, nuk ka PSE FRIKSOHENI, ESHTE TEORIA, E VERTETA, PRAKTIKA ME ACTUALE E EPOKES SE CILES PO I NENSHTROHEMI, JETOJME. BASHKEEKZISTENCA MES NESH (SHQIPTAREVE) TE GJITHE E DINE SE NUK NGACMOHET NGA FACTI SE NE CILIN BESIM PERKASIM, LE TE SHIJOJME VITET QE NA FALEN NE KETE FAZE TE EKZISTENCES SONE ME NJE PRIORITET KAQ TE MADH SI FAVOR, TE QENIT SHQIPTAR.
JENI PJESE E JETES SIME , GEZONI RESPEKTIN TIM!
Selam!
Krijoni Kontakt