Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    ...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Citim Postuar mė parė nga Edli Lexo Postimin
    Nje gje s'kuptoj une. Nga cfare duhet te shpetohem. As kam vrare, as kam perdhunuar e as kam vjedhur. Pse duhet te kerkoje une falje per nje molle qe paska ngrene nje njeri para 10000 vjetesh.

Duhet tė shpėtosh veten tėnde nga vdekja e pėrjetėshme. Duke besuar nė Krishtin, shpėton veten tėnde nga vdekja e pėrjetėshme duke mos besuar tek Krishti pėrfundon nė ferrin e pėrgatitur pėr djallin dhe enjgjėjt e tij. Ēdo njeri bėn njė zgjedhje nė jetėn e tij: tė jetojė me Perėndinė dhe pėrjetėsisht nė praninė e Tij me jetė tė pėrjetėshme, dhe pa Perėndinė duke vdekur pėrjetėsisht nė ferr.

Krishti erdhi ta shpėtojė njeriun nga vdekja e pėrjetėshme dhe kushdo qė beson tek Ai tė mos vdesė, humbasė, por tė ketė jetė tė pėrjetėshme nė praninė e Perėndisė. Dhe ēdo njeri qė nuk ka besuar tek Krishti ka nevojė pėr shpėtim.

Nėn Hirin e Tij,

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e regjistruar Maska e Edli
    Anėtarėsuar
    08-06-2007
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga Peniel Lexo Postimin
    Duhet tė shpėtosh veten tėnde nga vdekja e pėrjetėshme. Duke besuar nė Krishtin, shpėton veten tėnde nga vdekja e pėrjetėshme duke mos besuar tek Krishti pėrfundon nė ferrin e pėrgatitur pėr djallin dhe enjgjėjt e tij. Ēdo njeri bėn njė zgjedhje nė jetėn e tij: tė jetojė me Perėndinė dhe pėrjetėsisht nė praninė e Tij me jetė tė pėrjetėshme, dhe pa Perėndinė duke vdekur pėrjetėsisht nė ferr.

Krishti erdhi ta shpėtojė njeriun nga vdekja e pėrjetėshme dhe kushdo qė beson tek Ai tė mos vdesė, humbasė, por tė ketė jetė tė pėrjetėshme nė praninė e Perėndisė. Dhe ēdo njeri qė nuk ka besuar tek Krishti ka nevojė pėr shpėtim.

Nėn Hirin e Tij,

ns
    Sipas teje zoti me solli ne jete dhe un kam vetem dy mundesi, perjetesi me te ose perjetesi ne ferr. Po sikur une mos dua perjetesi? Te egzistosh pa fund eshte tmerr qe s'ka mbarim. Duhet patjeter te zgjedh midis monotonise se parajses dhe dhimbjeve te ferrit? Nuk ka nje rruge te mesme (mos egzistosh fare)?
    Zoti kur me solli ne jete s'me pyeti gje a doja apo jo une te lindja me keto kushte. Me solli ne kete bote qe eshte plot me probleme dhe veshtiresi, ne nje vend ateist, ku i pelqen te lozi kukamfsheti dhe ka fytyre te me kerkoje llogari? Ky eshte budallallek. Dhe ne qofte se zoti egziston me verte dhe eshte keshtu sic thoni ju atehere se meriton respektin tim. Kesaj i thone une kam pushtetin dhe un bej ligjin. Duket sikur jemi kavie laboratori.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •