Close
Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 143
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Po Thaci me Haredinaj sikur ishin shoke lufte, cne dolen kunder njeri-tjetrit tani?!
    Ajo ishte lufte, kjo sot eshte politike, s'jane te njejta!

(N'lufte kane luftu per KS, e sot po luftojne vec per veten e tyne, s'ka shoqni kur eshte ne pytje karrigeja, eh gje e madhe ishte puna e saj, po te prishke edhe me familje e le mo me shoke)
    Paqë

Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Ajo ishte lufte, kjo sot eshte politike, s'jane te njejta!

(N'lufte kane luftu per KS, e sot po luftojne vec per veten e tyne, s'ka shoqni kur eshte ne pytje karrigeja, eh gje e madhe ishte puna e saj, po te prishke edhe me familje e le mo me shoke)
    Adna, ke te drejte se per nje karrige shesin dhe nenen keta, por e kam fjalen qe m'u duk pak absurde qe te shkojne deri ne perdorim armesh kunder njeri-tjetrit.

Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    pis milet be hahahah se kapen plumbat e shkaut THAQIN E le ma klysht e ramushit hahah
    ku mi kap plumat e shkaut qi su kan n Kosov hiq. e din thaqi mir qka kena hjek ne Berish edhe e din thaqi qysh e ka ik familjen e tina per shipni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 11-11-2009 më 19:25

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Mor qe ju te kosoves do leni nam s'kam asnje dyshim ,por shyqyr qe eshte eulex. Po ai i vetvendosjes a eshte prononcue per kete akt?

Citim Postuar më parë nga bujaa Lexo Postimin
    O tradhtar,kur ramushi ka luftu per kosov hashim thaqi ka qen midis tirane ,

po shyqyr qe edhe 4 dite e erdhe zgjedhjet,,po te premtoj qe mbas 1 muaji ka me pas zgjedhje prap,,kte qe 2 heree esht duke e argumentuar ISA MUSTAFA ,e toni kqyre ti,,edhe RAMUSH HARADINAJ ska mujt me njellos gjykata nderkombetere je HASHIM THAQI.
    e more buj dosti jem ti hala nuk pi dishe qe PDK asht llami i LDK. Rugova rahmet i past shpirti i ka pas perzan si qet. Hupi ju tha se ju muta jeni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 11-11-2009 më 19:24 Arsyeja: ju lutem fjalorin

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Mor qe ju te kosoves do leni nam s'kam asnje dyshim ,por shyqyr qe eshte eulex. Po ai i vetvendosjes a eshte prononcue per kete akt?
    edhe kta t vetvendosjes qasi mutash jan. krejt familja ju punon ne UNMIK e euleks e keta lehin si qet mi mashtrue popllin. mus um besofshi mue vetne albinin.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Edhe ramushi ka kontribua ne ket drejtim nese keta dy e duan sa do pak kosoven eshte koha e fundit ti thon lamtumir politikes e ti kethehen bujqesis pra zanatit te vjeter.
    Keshtu mendoj edhe une.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Ambasadori britanik për rastin e Deçanit
    Sparks: 'Apelojmë te AAK dhe PDK të tregojnë përmbajtje dhe të mos lejojnë që kjo ndodhi fatkeqe të eskalojë më tutje'

Në reagimin e ambasadorit britanik në Prishtinë Endi Sparks lidhur me incidentin e sotëm thuhet: “Me shqetësim të madh dëgjuam për incidentin në Deçan që ndodhi këtë pasdite. Presim mbledhjen e fakteve të plota. Apelojmë te AAK dhe PDK të tregojnë përmbajtje dhe të mos lejojnë që kjo ndodhi fatkeqe të eskalojë më tutje. Deri tani fushata elektorale ka qenë e qetë dhe e udhëhequr në frymë demokratike. Për hir të Kosovës dhe reputacionit të sajë le të vazhdojë ashtu”.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Reagon Ambasada e SHBA’ve

Nga Express më 11.11.2009 në ora 17:51
    Ambasada e SHBA-ve i sheh me shqetësim raportimet lidhur me incidentet e dhunshme përkitazi me aktivitetet e fushatës në komunën e Deçanit, thuhet në një deklaratë e lëshuar nga Ambasada Amerikane në Prishtinë.

“Incidentet e tilla, nëse konfirmohen, do të shëmtonin një sezonë fushate e cila ka qenë në masë të madhe pa dhunë. Dhuna nuk ka vend në fushata, zgjedhje, apo procesin demokratik. Pohimet lidhur me dhunën, të bëra nga një parti, assesi nuk i arsyetojnë përgjegjet e dhunshme nga të tjerët”, thuhet tutje në deklaratë.

Ambasada e SHBA’ve thërret të gjithë udhëheqësit politikë, partitë, dhe aktivistët, që të përmbahen nga çdo dhunë dhe provokim gjersa fushata të përmbyllet dhe Kosova të votojë të dielën, me 15 nëntor.

Para disa orëve, incidentin në Deçan e ka dënuar edhe Ambasadori Britanik në Kosovë, Andy Sparks.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    turpi i madh per shoqerin kosovare qe sulmuan kryeministrin e vendit turp turp
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •