Close
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 143
    Citim Postuar më parë nga strong_07 Lexo Postimin
    turpi i madh per shoqerin kosovare qe sulmuan kryeministrin e vendit turp turp
    e po i kruhet kryemutistit.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Ajo ishte lufte, kjo sot eshte politike, s'jane te njejta!

(N'lufte kane luftu per KS, e sot po luftojne vec per veten e tyne, s'ka shoqni kur eshte ne pytje karrigeja, eh gje e madhe ishte puna e saj, po te prishke edhe me familje e le mo me shoke)
    Fjale me vend,kur vjene puna per interes vrasim njeri-tjetrin.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Me vejen keq por eshte e vertet se ne rrafshin e dugagjinit ka shume e shume njerzi te mrekullushem dhe te kulturuar po ne ate komuna jane te kercnuar nga VLLAZRIT KUBANEZ RAULI DHE KASTRO ramushi dhe luani

Mjerimishte policia e deçani a qe ka deshte me reague policia e ka dite se kushe po shtin me arme zjarri dotethot se u kane e pregaditur sepse policia nuk ka reaguar FARE NE ATO MUMENTE KOMANDEN E POLICIS NE DEQAN E KA LUANI NE DORE TURPI NUK LAHET ME FJALE SEPSE KJO SILLJE E DISA BANDITEVE NE ATE VENDE DOTI KUSHTOJ KOSOVES JO PA

RUNU NGA BANDITET E VLLAZNIVE KASTRO
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 11-11-2009 më 20:43
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Wowww, as qe isha ne dijeni per kete qe paska ndodhur, si kane mundur te bejen keshtu more, i marrofte Zoti ata, na kane bere hor, na more fytyren, po cfar shqiptaresh jane ata qe se dojne kryeministrin tjeter vetem e vetem pse eshte i nje partie tjeter, nuk duhet ta nenqmojme ate vetem pse eshte lider i PDK-se, por duhet te tregojme respekt ndaj tij edhe pse eshte ai, edhe nese ne nuk e duam per udheheqes, skemi qte bejme, te tjeret me te larte se ne merren me keto pune, e ne kemi per detyre vetem qe ta votojme, nese dojme apo jo, megjithate uroj qe thaqi te mos marre shume komuna, e sidomos DEQANIN !!! I uroj fitore Ramushit dhe AAK-se !!!
    qfar kryeministri asht ai qe nuk e don popullin e vet i cili ia ka dhan voten ?
    - jo se asht i nje partie tjeter por se gjat kesaj kohe ma se tepermi njerzit e kan leshuar Kosoven ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 11-11-2009 më 21:40

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Ky lajme eshte me te vertet i keq, ne qoftese eshte provokuar nga Simpatizuesit e Ramushit eshte sulme direkt ndaj shprehjes se lire edhe kunder Demokracise.Une mendoj se duhet denuar edhe nuk guzon Ramushi ose dikush tjeter te beje keso lloje (Qudirash-Primitive) .Une besoj shume se kjo eshte bere direkt nga bashkevendasit e Ramush Haradinaj,andaj i kisha kerku Ramushit mos te beje keso budallaqesh se jane hije e zeze per Kosoven ne Bote e veqmas knaqesi per armiqet qe siq e dine edhe Ramushi kemi mjafte edhe do te ndihen te lumtur pase asaj qka ka ndodhur Sot ne Deqan.Askush edhe as Ramushi edhe Simpatizantet e AAK-se nuk guzojn ti pengojn votueit te shprehin vullnetin e lire per ke ata deshirojne te votojn.Kjo qka ka ndodhe Sot eshte shume e demshme qe paraqet imazh shume te keq te Kosoves para Evropes e Botes.Se te marrit mbesin te marr gjitmon. Pushteti fitohet ai nuk faletet si eshte mesuar Ramushi me 2004 qe pretendon se ka qen ne qeveri.Se as kunde ne bote nuk ndodhe qe me 5 deputet me drejtue qeverin.E Ramushi e din se kete mundesi ia ka dhene Rugova e i cili tash nuk eshte gjall. Marre ton diten pabesi...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Nuk besoj se mund të ketë vetëm një qytetarë normal në Kosovë që e arsyeton një akt të shëmtuar që ndodhi dje në Deçan,mirëpo problemin,sipas mendimit tim, duhet parë në një kontekst pakëz më të gjërë.
    Incidenti i shkaktuar në Deçan është pasojë e një klime kaherë të krijuar nga vetë partitë politike mbi gjoja "fortesat e bastionet" ekskluzive të disa partive në mjedise të caktuara anë e mbanë Kosovës.
    Kështu,hiç më larg se para dy-tri ditësh,në Podjevë njëri nga krerët e një partie të madhe,tha se në Podujevë mund të vie gjithkush për vizitë,por për vota jo,sepse Podujeva është e filan partie !,tjetri e thot për lagjen e vet në Prishtinë,i treti fletë po me këtë gjuhë për Drenicen e Skenderajin,i katërti për Anamoravën,i pesti për Drenasin e kështu me radhë deri te Dukagjini,ku me vite kultivohet ndjesia , se gjoja ky rajon i Kosovës është pronë e një partie,në këtë rast i AAK.
    Kjo logjikë veprimi e partive tona,tregon papjekurinë ekstreme , joprofilizimin total të tyre dhe mungesen e vizioneve për zgjidhje të problemeve konkrete që kanë banorët e zonave të veçanta dhe se në mungesë programi,ofrohet logjika tribaliste e bajraktarëve lokal që çojnë vendin deri të situata të këtilla të rënda ,e që njollosin një punë vërtetë të madhe e shumë të qetë të bërë për afër katër javë të fushatës zgjedhore.

Pa hyrë në shkase e sebepe të vërteta e të sajuara, që janë tipike për logjiken tonë në këso rastesh,për mendimin tim sot më shumë se kurr, duhet të tregohemi të matur,të qetë dhe shumë tolerant këto ditë,deri sa të përfundojë ky proces shumë i rendesishëm dhe i pari në Kosovën e lirë e të pavarur.
    Ndërsa, partitë politike duhet të analizojnë mirë shkaqet dhe pasojat që shkaktojnë frustruime të këtyre përmasave në mjedise të caktuara e që njollosin rrugëtimin e Kosovës drejtë vlerave të qytetrimit evro-perendimor.
    Kosova është më e madhe dhe më rëndësishme se sa një fshat,lagje apo komunë....

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Deçani dhe tër rrafshi i Dukagjinit qe 10 vite terrorizohet nga banda kriminale te lidhura me politiken.
    Ramushi erdhi ne Drenicë,foli zi e terr per qeverin Thaçi dhe qeverin komunale, dhe askush nuk e shau e as sulmoi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Drenica 97 : 12-11-2009 më 05:50

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Kurgjo si kan bo qa duhet mi bo hashimit qe osht tu e vjedh popullin e shkret .. Ato duhet me hi n'qeveri me krejt kabinetin e vet me nxerr jasht zhagg pi qeverije
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    me kete rast me nuk vjen ne Drenic,dhe kur ti ikin edhe drenicakt athere sa belen sa shqiptarin e ka plaqkit e ka vra ramushi,shume pick i ka punet,eshte mbet cub ramushi prej enveristit qe pershendetej me grusht dhe rihte ushtaret nese nuk e benin nje gje vetem per me mbet ne pushtet tash thot qe jam i djatht , e atsh pasi qe ldd dhe ark u bashkuan ai ska me asnje aleat dhe humbja e tiij ,po edhe boll po e tmeron ramushi prishtinen me sjelljet e tij dhe fisionomin e zemunasit

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Eshte turp sot per kete popull se sa ka vuajte nga regjimet e kaluara e tani kjo te perseritet ne deqan,,,
    Deqani nuk duhet te bije ne provokimet e ramushit se ne jemi te njejit te gjithe po i thom veti shqiptare,,,
    e si ky zoti buja sa po duket nuk paska qene ne lufte ne kosove,,,Kur ramushi dhe dugagjini u perballshin me luften dhe me mos inkuadrimin e pjestarev te asj ane ne uqk,,,hashimi i ka derguar ushtar popllit te dugagjinit ne mbrojtje,,,po a e dini nje kur ata shkojshin atje Ramushi ju thojke dili ati e ati,,,po ne te gjithe e dimi ne dugagjin pse nuk jan inkuadruar ne lufte se vertet e kemi dite se rama nuk e meriton se eshte vlla vrast ket e din egjithe rrafshi,,,me qka kjo po ndodhe ne dugagjin edhe 10 vite pas lufte
    Vllezirt e ti deshmore te keti kombi mjer ata qka kan lan pas veti,,ky edhe at te arritur tyre e ka shkelur me dy kembet e veta dhe te dautit...
    Edhe ti buja A eshte qyky ramushi qe e derzoj dautin ne burge vetem e vetem mos ti prishet kolltuku i ti e dim te gjithe,,Ramushi per veten dhe kolltuket e veta i jap gjithe dugagjinin kete e ka Deshmuar edhe dautin kur e ka dorzuar ne polici me doren e tiiiii..
    e i lami keto se aj nuk e meriton as te jet mbi kete tok e leje me te behet kryminister,,,
    rama eshte aj i cili sot ne dugagjin jan me mirea familje te hasmuara mes veti vetem e vetem per interesa te ramushit,,,dhe sot ende peja dhe deqani nuk jan te sigurta nga krimet e ramushit

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •