Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 143
    mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Inspiruar nga postimi i fundit me lart,postim qe frymon dashuri per Kosoven i anetarit xani1:

Nje do vij dhe nje do shkoje,
    Vec Kosova do qendroje .
    Per gjithe shqiptaret bitevi,
    Shqiptaria eshte NJE PARTI.

Kosove e dashur te deshiroj mend ne krye, fryme tolerance dhe vellazerie, paqje dhe perparim ,qytetrim me hapa te shpejt dhe bashkim !

me nderime,
    bili99
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Populli Shqiptar duhet më në fundë ta kuptojë se këto premtime (fabrika,rrugë,ujësjellësa,kanalizime,punësim për 1 mijë apo 10 mijë etj.etj.etj)vlejnë vetem edhe 2 ditë ,të Dielën nuk punohet prandaj VOTONI dhe HARRONI çfarë keni degjuar sepse Fituesit do të ju akuzojnë prap "vota është e lirë"ose të gjitha ato premtime ishin vetem te shtypura në leter dhe ato hudhen në shporta (plehra) dhe do të presim zgjedhjet e ardhshme
    për fjalë të mira.
    P.S--xani1--Me shekuj pushtuesit janë përpjekur ta ndajnë Kosovën, edhe ashtu të vogël, në krahina, fise, bajraqe, në mënyrë që ta coptojnë e ta përçajnë sa më shumë në mes veti.
    Unë ju përshëndes forumistë të nderuar.--Përshendetje xani

Nderime edhe nga unë Forumistë

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga guri79 Lexo Postimin
    Deçan, 11 nëntor 2009 – Kryeministri i Kosovës dhe lideri i Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi, është sulmuar të mërkurën në Deçan.

.
    une siq ka pa ne filma te vizatuar, nuk duhet me shkel ne teritorin ku e ka nji luan apo tiger ................
    KS po i ngjan nji xhungle
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e BESIIM
    Anëtarësuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    Po me intereson , a ka mundesi qe kete incident nuk e ka inskenuar askush , as Thaqi e as Ramushi , po ca individ qe nuk kan tru .
    Edhe pse duhet pranuar qe kjo pun i shkon pershtati vetem thaqit, une prap sbesoj qe te kete qen inskenim ose diqka e till.
    Jame i sigurt qe Thaqi ne kthim e siper per ne prishtin, ne veturen e tij milionshe cakrronte goten duke then ska lidhje qe nuk e bashkuam mitrovicen dhe nuk e zhvilluam kosoven si kemi premtuar , votat prap do te vijn.
    Drenicak keta as me bujqesi sbon mi lan me u mar, se ku te shkelin keta nuk mbin bari ma , mi qit me lop ti hupin krejt . Keta duhet mi qu ne burg atje ku e kan vendin .
    Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    skenderaj
    Postime
    3

Thumbs up po po

Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    Ramushi do fitoj
    ramushi do te fitoj prej trijave ata ma te gjaten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    skenderaj
    Postime
    3

hajde rren hajde

Citim Postuar më parë nga bujaa Lexo Postimin
    OJ POPULLAT,KUPTONI SE TRUPROJET E THAQIT KANE GJUJT ME ARME ZJARRI,SIDHE KANE RRAHUR NXANSA TE GJIMNAZIT.NUK PO DU ME JA GJUJT FAJIN PDK,SE KY GJEST SI KA HIJE KOSOVES,PO TRUPROJET E THAQIT KAN GJUJT,po ashtu sot eshte sulmuar me arme zjarri kandidati e AAK per mitrovic,qe 30 minuta ka ndodhur ngjarja.
    ni BMW X5 klyshi i ramushit.spo di ku e mori more at bmw ???!!!???more ai as kerit te kuajve ska dit me drejtu e tash BMW X5!!!more a ke qen aty si po jep komente pa lidhje???

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Per zanorin
    Une nuk e di veten tim te kaluaren e familjes tim dhe te ardhmen e jetes tim,,e di se nuk beson ti as te tjeret po une nuk i perkas as nje partije politike ,apo ndonje antari te ndonje partije politike,,
    Po une at qka e kam shkruar per lexusit e di se 90 perqinde e deqanit e din situaten se si ka ndodhur mrem ne deqan,,,
    Dhe pikrishte per at e akuzova zotin haradinaj dhe klyshet e ti,se po te ishte rregull ashtu siq the ti ashtu do ishte vepruar me kohe policija,,po a e din ti nje kushe eshte komandir i ati stacioni te policis ne deqan dhe qka eka ramushi at..nese nuk edini beni pytje dhe vetni se kush eshte,qka eshte etj...
    Dhe eshte turp per nje krytar te nje partije me i be ato sjellje sot ne kosove...
    Kur te gjithe jemi deshmitar me daljen e ti nga burgu i hages ,te gjithe kemi then ishalla leshohet jo se ndoshta eshte i mire po per hater te dy deshmorev te vllezreve te ti lete lirrohet...
    Po aj ne vende se ti kthehet familjes se vet te qmallet me prinderit e ti ,aj si ja bajti ftyra e ti dhe fill te dyten dite filloje fushta kunder qeveris dhe kunder votes se keti poplli qe ja besoj kesaj qeverije e mire a po e keqe prite deri sa ti ben njeqinde dite dhe tani akuzo,,,po tubimin e par aty ku e mbajt e dim te gjithe nuk po e permendi me emer katundin ku,Tha do ta formoj qeverin haradinaj a nuk eshte turp per te kjo dhe ,,a nuk eshte lufte e ti ajo dhe kjo e djeshi jo,,,
    dhe kjo te jep me kuptu se vertet ramushi eshte parap keti sulmi,,,
    se eshte mesuar ne vjedhjen ebugjetit te keti poplli ,e per ket ati nuk i intereson po i intereson vetem po shprehna keq per hir te antarve te forumi bithes se veti,,
    se ky aq trim sa i thet veti mire edhe tu po tu kujtojka kur e ka deguar dautin ne polici a te kujtohet zotni ,per qka vetem e vetem mos te ja prish veti kolltukun,,do te thot eshte ne gjendje gjithe qka me ba per bith te veti edhe vllaun evet ta dorzoj ku do kur do e per te tjeret mos te flasim....se ma nuk deshiroj te merrem me keto sene se tani e vertet po e kuptoj se nuk kan kok nje pjes e ketyre njerzve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    skenderaj
    Postime
    3

kopuk

Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    jo une e kom ni pytje

pse hashim thaqi nuk bon fushate ne veri te mitrovices po shkon atje ne fshatin e ramushit kur e din qe lindin probleme???pse nuk shkon kah shkijet anej ky kali?
    kali i kcen peles e ti koke bir pele e tash paramendo kujna po i kcen kali ose je i pa aft mi zgjedh se i kujna je

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    212

Killer

Killerit
    Po ramushi mire e ke se edhe ne drenic i kan fishllu dhe aj e ka treguar kulturen e ti dhe te familjes s eti,,,
    po nga drenicaket vertet me ka ardhe mire se ata jan civilizuar dhe jan lodhe nga luftrat...dhe ne funde e kan dite se eshte nje vlla i dy deshmoreve dhe nuk ja kan pa per te madhe,,
    E ramushi po mendon si ende eshte ne lufte dhe pushtetin e fiton me plumba e kallash po jo se koha ka kaluar..
    se hashim nese kimen e ka ndrru qaj uki i moqem eshte,,,
    ose si e kan quajtur serbet smija ,,,Ghjarperi,,, e
    nje e di eshte po ne deqan ende ju qesin haraq more firmave dauti dhe ramushi kete e din e gjithe deqani..
    po edhe nje shiko ne ujsjellcin ne prishtin dhe pytni se sa i ka ramushi per uje borqe e ky do ta zhvillon kosoven jo zotni....jo kur ky nuk i pergjigjet asnje kompanije per sherbimit ku i sherben ky shteti apo dikujt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Ky lajme eshte me te vertet i keq, ne qoftese eshte provokuar nga Simpatizuesit e Ramushit eshte sulme direkt ndaj shprehjes se lire edhe kunder Demokracise.Une mendoj se duhet denuar edhe nuk guzon Ramushi ose dikush tjeter te beje keso lloje (Qudirash-Primitive) .Une besoj shume se kjo eshte bere direkt nga bashkevendasit e Ramush Haradinaj,andaj i kisha kerku Ramushit mos te beje keso budallaqesh se jane hije e zeze per Kosoven ne Bote e veqmas knaqesi per armiqet qe siq e dine edhe Ramushi kemi mjafte edhe do te ndihen te lumtur pase asaj qka ka ndodhur Sot ne Deqan.Askush edhe as Ramushi edhe Simpatizantet e AAK-se nuk guzojn ti pengojn votueit te shprehin vullnetin e lire per ke ata deshirojne te votojn.Kjo qka ka ndodhe Sot eshte shume e demshme qe paraqet imazh shume te keq te Kosoves para Evropes e Botes.Se te marrit mbesin te marr gjitmon. Pushteti fitohet ai nuk faletet si eshte mesuar Ramushi me 2004 qe pretendon se ka qen ne qeveri.Se as kunde ne bote nuk ndodhe qe me 5 deputet me drejtue qeverin.E Ramushi e din se kete mundesi ia ka dhene Rugova e i cili tash nuk eshte gjall. Marre ton diten pabesi...
    E smersitet ramush cubi,qashtu eshte ai vet me dasht te reh me dasht bahet kryeminister me dasht te kall,ska i tha kryeminstrit a mu doke bzvzbzz diqka,Hashimi sju pergjigj po ramushit ju dok qe bzvz ndegjoj edhe ja shkrepi gure stupca e qe besa edhe plumba

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •