Close
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 143
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga liridoni703 Lexo Postimin
    PYTJE per te gjithe antaret e keti forumi..Pytja eshte
    A e meritojmi ne deqanasit dhe rrafshi i dugagjinit me shume ,,,,kur tek ne pas 10 viteve ende kerset plumbi,,dhe at vetem si nuk je ne krahe me ramushin
    Pyetje e njejt
    A meritojm ne drenicasit qe po se nuk je ne krah me thaqin kerset dajaku e besa edhe plumbi.
    Pra kesaj i thon sikur ne kohen e komunizmit ne kosove i futnin ne burg kur thonin rroft enveri,kurse ne shqiperi i futnin ne burg kur thonin posht enveri.
    Eshte fatkeqesi qe ne kosove kan depertu njerz te malit ne politik,dhe jam shume i bindur se keshtu me plumba do ta kalojm jeten.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Plumba më shum janë shkrep pas lufte në Dukagjin,qindra të vrar nga bandat politike.
    Askush nuk i hoqi posterat e Isa Mustafes ,ata janë edhe sot në Prishtinë,nese nuk ju pelqen kryeministri ka menyra tjera per ta shpreh paknaqsin me punen e tij, protesta,votoni atë që mendoni se është më i mirë.
    Zyrat e cilave parti u sulmuan në Drenicë, ke fakte a po ja fut prej shpati,edhe nese janë thy xhamat e zyres së AAK në Drenas apo PDK në Prishtinë ,nuk mund të thuhet se ket e kan bër partit politike.
    Po le te shkojn ne rrot te sames edhe thaqi edhe ramushi,ne duam qetesi dhe prosperitet,paramndoje qe nje drenicas te mos e ndiej vehten te sigurt ne dugagjin dhe e kunderta nje dugagjinas te mos e ndej vehten te sigurt ne drenic per shkak te ketyre dy baloshave mjerim,edhe popull ma budall se ne qe jemi nuk ka kun ne rruzullin tokesor po perse more merremi me keta analfabet,ne vend qe te kerkojm pune ne merremi se qysh u prit hashim ne dugagjin dhe qysh ramushi ne drenic,po une as qe e qaj koken per kete pune mua me intereson prosperiteti per ter popullin se politikajt nuk e kan keq para kan ber mjaft.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    jo une e kom ni pytje

pse hashim thaqi nuk bon fushate ne veri te mitrovices po shkon atje ne fshatin e ramushit kur e din qe lindin probleme???pse nuk shkon kah shkijet anej ky kali?
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 12-11-2009 më 14:06 Arsyeja: Te lutem larg fyerjeve

DeQaNaLi Maska e bujaa
    Anëtarësuar
    30-07-2009
    Vendndodhja
    Ne deqanin e Ramushit
    Postime
    70
    OJ POPULLAT,KUPTONI SE TRUPROJET E THAQIT KANE GJUJT ME ARME ZJARRI,SIDHE KANE RRAHUR NXANSA TE GJIMNAZIT.NUK PO DU ME JA GJUJT FAJIN PDK,SE KY GJEST SI KA HIJE KOSOVES,PO TRUPROJET E THAQIT KAN GJUJT,po ashtu sot eshte sulmuar me arme zjarri kandidati e AAK per mitrovic,qe 30 minuta ka ndodhur ngjarja.
    ---You'll never walk alone---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Postime
    12
    Pershendetje te gjitheve

Une historite e vjetra te dy personave qe permenden me lart per pune politike ose pushtetmarrje nuk i di saktesisht , por pyetja ime doti kalonte kufijte e tanishem te Kosoves
    dhe do te veshtronte ne verilindjen e shtetit te sapoformuar . Ata kurre nuk kane fjetur persa i perket percarjes e vellavrasjes mes njeri-tjetrit te shqiptareve, per ti treguar botes " Ja si jane. Pa civilizacin. Pa senc demokratik. Pa inteligjienc etj.

Ne kete rast do te ishte shume e domosdoshme qe te arrestuarit te merren ne pyetje nga profesioniste te afte e me pervoje ne fushen e spiunazhit dhe ceshtja te shikohet me nje prioritet te jashtzakonshem.

Nuk do ishte hera e pare qe serbet te perdorin parrullen " Perca e sundo ".

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Koment:
    Pa prova dhe me paragjykime dhe me te vetmin fakt qe incidenti ka ndodhur ne "teritor " te Ramushit ,Ramush Haradinajt nuk duhet ti mveshet incidenti i pahijshem( do te ishte nje turp nga ana e atyre qe i bejne nje kualifikim te tille sulmit pa e ditur, kjo eshte nje nxitje me shume, dhe me shume zjarr per nje rivalitet qe me hashiqare egziston)
    Edhe sikur ta beje nje idhtar i Ramushit, nuk do te thote se i eshte dhene direktive prej tij.
    Une cuditem se si Hashimi dhe Ramushi mund te armiqsohen me njeritjetrin vetem e vetem per pushtet, c'ishte ideali fillimisht i te dyve ??? Shteti i pavarur, Kosova, Clirimi apo pushteti !?
    Gare politike po, gare ne vizion dhe dhe program po, por kurresesi armiqesi, kjo do te ishte faqja me e ndyte ne biografine e tyre.
    Eh ka thene njeri nga kreret e Ballit Kombit,z.Vasil Andoni "Le te behet Shqiperia e bashkuar, le te zgjidhet edhe nje derr per kryetar dhe une le qe do ta respektoj por, do te shkoj ta puth(Kryetarin e Shqiperise se Bashkuar,u kujtohet se c'perfaqsonte derri?)" keshtu mendojne ata qe vejne vehten ne sherbim te kombit.

Per dashamiret Dukagjinas ketu ne teme:
    Ramushi ka ambicie dhe karizmen dhe ka gjithe familjen ne themel te shtetit te Kosoves , i kam pare edhe plaget e marra ne lufte me syte e mi,do te deshiroja ta shoh edhe te udheheqe Kosoven por VETEM si zjarrfikes me gjithe ate kredibilitet kombetar qe ka(per kredibilitet kombetar, nuk ka nje tjeter shqiptar te gjalle per ta krahasuar), nese nuk mund ta beje si zjarrfikes le te terhiqet dhe te jetoje i patrazuar me famen e heroit,me plaget krenare qe ka marre per Kosoven, dhe me dhimbjet e sakrifices gjigante te familjes se nderuar Haradinaj.

Truprojat mund te shtiejn ne ajr ,por edhe ne njerez nese ata vete subjektivisht vleresojne se nga vije nje rrezik per Kryeministrin, kete e kane detyrim pune, nuk eshte ndeshje futbolli kjo , keshtu ruhet shteti dhe institucionet, shteti te rreh edhe te vret nese eshte i rrezikuar prej teje!!!
    Ka ndodhur edhe ne bote qe truprojet edhe kane vra ne mbrojtje edhe kur i jane nenshtruar nje sulmi "blofi" , sulmi te simuluar- falso pa fisheke, andaj duhet kujdes i jashtzakonshem se mund te ndodhi edhe ndonje tragjedi familjare per familjet shqiptare atje te vuejtura jashtmase.
    Dukagjini te tregoje burrnine ku duhet: ti presi te gjithe shqiptaret si i pret shqiptari dhe ti japi voten heroit te vet dhe gjithe Kosoves.

me nderime per Kosoven,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 12-11-2009 më 16:52
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nuk duhen me ndodh ksi gjanash..
    gurhedhsit duhen denuar..

ne cdo katund te kosoves ka te drejt te shkoje cdo politikan i kosoves..
    ska baza e keshtjella te partive.. askund..

ky koncept primitiv nuk ka pse behet tradit ne kosove..

ky fenomen ka qene shum i perdorur ne shqiperi ..
    vlora e hysni kapos.. mallakastra e mehmet shehut.. skrapari me xhaxhi sulon.. korca me shokun pilo berati me erion bracen.. peshkopia me xhaxhin haxhi e kshu me radhe u edukua populli me kte lloj tifozlliku te qelbur..i cili dhe sot e pengon shqiperin te ec para..
    dhe 97 ta e qelbur anti kombetare e anti qyteterim.. gjeti mbeshtetje pikerisht ne te tilla primitivizma .. qe kultivoj ppsh-ja e qe sot i perdor ps-ja..
    kosova nuk duhet te mesoje te keqijat e shqiperise..

ska decan te ramushit as drenic te thaq kupit..

ka kosove per te gjithe e dashur per te gjithe cdo pellemb e saje e denje per tu respektuar e per tu perparuar..

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    e gjitha kjo koincidon edhe me situaten e Shqiperise ku Edveret jane duke u munduar me kriju rremuja ..... uroj te jete thjeshte koincidence
    "They will not control us, We will be victorious"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    qysh bon hajgare a spot boin syt drit lypem te thaqi em gjen
    Une qe tre ore jom duke halaktu per ty her me telefon e ne sibdonet heeee do te befasoj se di ado te pelqe po sjemi larg . mbasi jemi shqiptare po te pershendes se ketu e kemi menjes MIRE U PAFSHIM SOJI I ESAT PASHAS.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po le te shkojn ne rrot te sames edhe thaqi edhe ramushi,ne duam qetesi dhe prosperitet,paramndoje qe nje drenicas te mos e ndiej vehten te sigurt ne dugagjin dhe e kunderta nje dugagjinas te mos e ndej vehten te sigurt ne drenic per shkak te ketyre dy baloshave mjerim,edhe popull ma budall se ne qe jemi nuk ka kun ne rruzullin tokesor po perse more merremi me keta analfabet,ne vend qe te kerkojm pune ne merremi se qysh u prit hashim ne dugagjin dhe qysh ramushi ne drenic,po une as qe e qaj koken per kete pune mua me intereson prosperiteti per ter popullin se politikajt nuk e kan keq para kan ber mjaft.
    Librin tim të katërt që ka dalur nga shtypi para disa ditësh e kam mbyllur me vargjet:
    E dua Drenicën
    se jam drenicak
    Por as Dukagjinin
    nuk e dua më pak
    E dua Kosovën
    Në çdo cep vizavi
    Sepse nuk jam
    Në asnjë parti.

Me shekuj pushtuesit janë përpjekur ta ndajnë Kosovën, edhe ashtu të vogël, në krahina, fise, bajraqe, në mënyrë që ta coptojnë e ta përçajnë sa më shumë në mes veti.
    Unë ju përshëndes forumistë të nderuar.

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •