e kom llafin per living roomin qe ka qene tek ura e bulevardit me cuc, po ti ke pas kon me e vogel athere,
kto kapricot si frekuentoj se pi kafe Merua,,,
p.s me ket shoqet tate Gazi e ka lidh...
Ate se di , se si ta thash me pare isha e vogel .ha ha ha
kaprico kafe mir , gallat e modhe dmth ateher se tani as un nuk shkoj me ...lol
Me ket shoqen e lidha un mer, ene as kepucet dhurat smi kan bo akoma te poshtrit ju dhimbsen 200 euro per mua .
Rrusho ate bullicen mori per gru ,qe shkonte ne kurs te kercimit ,se ajo ka qene okubet ,pu sa i ngjitesh ....segretaren e ka pas si shpirt ,po ishte e zene me nje italian te ambasades ajo .
Jo mi shoqja ime ka qen derro fembre ,dhe eshte akoma , ka pas fat ky kok qypi me ate .
Masnej me kete pamje qe ka ky ate bullicen shum e ka pas per dashnore .
Ate se di , se si ta thash me pare isha e vogel .ha ha ha
kaprico kafe mir , gallat e modhe dmth ateher se tani as un nuk shkoj me ...lol
Me ket shoqen e lidha un mer, ene as kepucet dhurat smi kan bo akoma te poshtrit ju dhimbsen 200 euro per mua .
ke noj shoqe tjeter, per ket prefektin se ky te jep 200 evro ty e 200 evro mu...
Jo mi shoqja ime ka qen derro fembre ,dhe eshte akoma , ka pas fat ky kok qypi me ate .
Masnej me kete pamje qe ka ky ate bullicen shum e ka pas per dashnore .
Per Blendin e ke fjalen se mos ngaterrohemi me ndonje tjeter ?
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Jo dhe une per ate e kisha ,si gjyshja vet nga turinjte eshte ,nuk eshte i keq por per moshen qe ka duket me i madh ,si palluqe ...
Trungun familjar sja kam pare
Ama ka marr nuse te mir , ky eshte tamam si the ti palluqe , po aman mi goce se 33 apo 34 eshte sesht i keq thu ti , po cuni mir shume .
Dhe pse e shaje un ndopak
ty sti jep ai, se ka gru shoqen tate pra e the vet,...lolte mos te njihte edhe me shume mund te jepte...sa per tutore, ske kohe te rrish tu bo gallat ne forum,jo per gjo po do merresh me menaxhim stafi per pune...
O gje katile , pse tallesh me ndjenjat e mia hahahahhha
Kush te doj ka pune per te gjithe lol
Krijoni Kontakt