Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anëtarësuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Dhe ky me duket si ligji anti-duhan dhe ai i kasave elektronike qe duhet te mbajne dyqanet dhe aktivitetet e tjera per te kontrolluar inflacionin.

Dihet mire sesa jane duke u zbatuar ligjet e mesiperme. Tani keta njerzit qe jane te dhene pas lojrave te fatit c'duhet te bejne per te hyre ne keto vende ? Duhet te paraqesi dokumenta nga hipoteka dhe te tregojne dhe pagat mujore te familjes ?

Ne Itali mesa di un shumica llotarive dhe lojrave te fatit jane monopol i shtetit. Ne ato vende ku jane makinetat e fatit (poker etj) shoh gjithmone gra te moshuara qe luajne ato pak lek qe i kane ngelur nga pazari ( i sheh me qeset plot me zarzavate e fruta anash). Ne Shqiperi eshte krejt ndryshe. Shkon tjetri merr borxhe pas borxhi vetem ti dali ihere e kuqe e me pas e zeze.
    Ajo qe s'kam kuptuar akoma eshte Sala qe i mendon keto ligje apo eshte ndonje keshilltar i tij brilant qe i sugjeron ?
    Ne teori duket sikur Shqiperia po harton ligje qe dhe vendet e BE kane zili po ne praktike ngelin ne vend numero.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

i/e regjistruar Maska e majla
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    NE teori e ka bere mire ai se po i lene femijet pa buke ca idiote, dembele e maskarenj qe nuk duan te punojne .Mire qe nuk punojne se nuk ka pune po sa vjen gruaja ne shtepi ja merr rrogen dhe e con tek vendi.
    Une nuk kam fjale per keta tipa.
    Se si do te zbatohet kam dhe une shume dyshime pasi lokalet e basteve jane po ato, pronaret po ata dhe ata qe prishin leket po ata..
    A thua do tremben ndonje cike keta trimat dhe do e harroje macja miun???

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    18-09-2007
    Postime
    175
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    shum her e paske than, pak e aspak te paskan ndigjue ...

a mundesh me na than se sa perpara jane ato shtet apo vende ku aktualisht aplikohet sheriati ...

a mundesh me na thane se ai muri i Berlinit u rrezue prej sheriatit, per sheriatin, o sheriat ...

a mundesh me na thane se sa qindra mijra Shqiptar kane emigrue per ne ato vende????

po ashtu, sa miliona kan emigrue ngaj Euro-Azia apo Afrika per ne ato vende ku sundohen prej sheriatit ...
    se paske te qart hala sheriatin miku,aktualisht asnji shtet nuk vepron me sheriat pervec ne arabin saudite nji perqindje deri diku aplikohet dhe mos i ngatro gjerat,
    edhe pse perqindje e vogel ne tokat arabe shteti nuk vuan nga perdhunimet sikurse ne shtetet tjera...

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    cituar prej florim07

... ne tokat arabe shteti nuk vuan nga perdhunimet sikurse ne shtetet tjera...
    e ke mbrapsht, or florim07 djali ... leri tokat arabe aty ku jane ...

shteti nuk eshte objekt perdhunimi, perkundrazi, shteti mund te jete instrument "perdhunimi" ...

... dhe ndaj shtetin nga feja (ashtu edhe mos lejo shtetin te nderhyje ne fe) ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    cilat jane lorjat e fatit ne shqiperi?

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ne shqipot e fillojm gjithmone nga bishti.

ligj i leshosur si ai i duhanit.

ps. se harrova me sqaru JACK ketu ne kazino ose lojra fati lejohen edhe grate shtatzane
    Po, me mire nga bishti! Sesa hic fare.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin
    cilat jane lorjat e fatit ne shqiperi?
    ''Emigrimi'' eshte loja me e luajtur nga shqiptaret.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-06-2009
    Postime
    114
    Bersiha te heqe licensat e e pseudo kazinove se eshte bo cdo kat i pare lorja fati ktu ne Tiron e ti vendose ne periferi sic i ka gjith bota e mos te sajoje ligje idiote

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    825
    Citim Postuar më parë nga oliver55 Lexo Postimin
    ''Emigrimi'' eshte loja me e luajtur nga shqiptaret.
    oliver po tallesh? cfare fiton nga ajo loje?

megjithate emer i goditur dhe ndjelles

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    825
    Citim Postuar më parë nga Mr.DD Lexo Postimin
    Bersiha te heqe licensat e e pseudo kazinove se eshte bo cdo kat i pare lorja fati ktu ne Tiron e ti vendose ne periferi sic i ka gjith bota e mos te sajoje ligje idiote
    te heqi licensat pse????

pse te hiqen. eshte biznes afer konsumatorit dhe afer njerzve qe punesohen ne ate biznes.

nje kazino, si cdo bizness ne amerike, shpenzimet si qeraja,dritat,pagesa e punetoreve etj iu zbriten ne taksa dhe taksimi behet mbi fitimin

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •