Epo kur kerkon te provoje dhe kjo "Mr Qerosin" kjo eshte e ē`eshte thuaj![]()
Feel the pump √
O yllo, e harruam fare ate xhuxhen ne..
Pse e kthen ne personale moj xhan.Une nuk permenda gje emrin tend. Ti je ajo qe gjykon ate cfare thone te tjeret. Po nuk te pelqen ajo qe mendoj une ne rregull. Jeta vazhdon dhe pa ty dhe pa mua..
Tani meqe jemi vajza me pak bagazh te mos degjenerojme ne banalitete se nuk ka lezet.
Une po e mbyll ketu se u zgjat pak si teper..
Dhe mua me mori malli yllo po dje erdha nga pushimet.
Ps: Ju te tjeret boll me ofendime se dime te ofendojme te gjithe. Qani hallin e saures ju. Mos bastardoni temat me ofendime rrugore dhe mundohunni te tregoni inteligjencen tuaj.
Saura, ky nga menyra e te shkruarit me duket si dito hahahahahahahahahaha.
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Jo kjo eshte femer Zonjushja katundare nga Fieri Infiniti me shume emra ,qe e nxorri veten e saj me te dashuren e forumit ,kur eshte zene me 90 % te forumit dhe perveē nja dy shoqe nga ana e saj dhe nick te shumte qe ka ,nuk ka njeri shoqeri me te ,ne shumicen e rasteve flet me veten me nick qe ka dmth , u harrova ka dhe inteligjencen me te larte ne forum ,sepse doli me nje ide qe mos te futeshin jo inteligjentet ne forum.
E tallen ca dite ****** forumistet me te po si idiote qe eshte vazhdon me shpirtin luftarak revolucionar Enverist .
Si duket tani qenka futur dhe me kete nick si Tirance ahahahahae shkreta .
Kėshtu ėshtė kur kakarisin pulat ! lol
Njerez te tille gjynaf qe lindin , kto lloj njerzish un i kisha zhduk pa lind fare , boll semundje kena neper bote , tashi te shofim dhe xhuxhat qe dun me pjell , aman se na hapen barkun keta njerez ..
Po ku shkon zoti u jep femij ketyre , e atyre qe e meritojne i le pa gje ..
Moj ēupe Infinity,mos u kruaj shume me Sauren se dhe njehere je kruajtur ti me kete nick se nuk te kam bere gje ....
saura ka leshuar rrenje i ka nja dy djem me koken ne tavan dhe nuk i kam bere me frymen e shenjte ,por kujdes ti se me kete mendje qe ke nuk ke per te provuar ndonjehere bibilush ,he ēupke mbare ....
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Krijoni Kontakt