Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 106 prej 106
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga suadabolzano Lexo Postimin
    Ka edhe qe rrezikojne si pune e kesaj gruaje.
    Po a ja vlen? Une si nene them jo. Me tmerron ideja kur mendoj sikur femijet e mi te rriteshin pa mua. Kam pare nje film kur nena ishte e semure me kancer. Sapo kishte lindur nje femije. Nuk i kishte ngel shume per te jetuar. Kur e lindi femijen nuk e dinte. Gjeja qe e tmerronte me shume ishte qe nuk do ishte aty kur femija e saj do fliste fjalen e pare, do shkonte ne shkolle,..etj Sa here e shoh ate filmin qaj, sinqerisht. Nuk eshte puna per te bere heroizma te kota qe me shume drama do te hapin. E marr me shume si shenje egoizmi se dashurie. Ti do te sjellesh ne jete nje femije, kaq te intereson. Po a e mendon se kush do ta rriti po te vdesesh gjate lindjes? Vetem kur mendoj keto them qe nuk ja vlen.
    Feelings change - memories don't.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Mua me habit me shume fakti qe ajo ka marre nje mashkull normal nga fiziku per burre. Me habisin keto lidhje ekstreme. Per te pjell femer eshte dhe ajo. I uroj nje lindje pa komplikime per jeten e saj ne radhe te pare dhe te femijes.
    C'fare te ben ty me te plote se kjo grua Dea (pervec gjatesis ) ?
    C'do femer deshiron te kete femije.

Shume femra marrin shume rreziqe mbi vete, disa e paguajne me jeten e tyre vetem te lene pasardhes.
    Ngaqe je vete nene , duhet ta kuptosh me shume se femrat e tjera qe nuk kane femije .
    Diku u postua nje vidio , nje nene pa duar dhe me sa kujdes dhe dashuri i perkushtohej femijes se saj . Kompliment !

I uroje nje lindje te lehte dhe nje bebe te shendetcme .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    C'fare te ben ty me te plote se kjo grua Dea (pervec gjatesis ) ?
    C'do femer deshiron te kete femije.

Shume femra marrin shume rreziqe mbi vete, disa e paguajne me jeten e tyre vetem te lene pasardhes.
    Ngaqe je vete nene , duhet ta kuptosh me shume se femrat e tjera qe nuk kane femije .
    .
    Nuk e permendi njeri gjatesine moj Izadora se ju te lodhni. Mora parasysh fjalet e doktorit.
    Do e shikoni cfare do te thote te sjellesh nje femije ne jete e sa sakrifica do rritja e tij kur te beheni vet nena. Nuk ka vend per fjale te bukura ketu. Mendoni si te doni.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 13-11-2009 mė 13:02

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    E kisha nje pyetje per keto nenat trimeresha....Si do te kishit vepru ju ne rast se rrezikohet shndeti juaj ne rast te lindjes edhe te nje femije,sa leht flisni per tjeret ncncnc.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Nuk e permendi njeri gjatesine moj Izadora se ju te lodhni. Mora parasysh fjalet e doktorit.
    Do e shikoni cfare do te thote te sjellesh nje femije ne jete e sa sakrifica do rritja e tij kur te beheni vet nena. Nuk ka vend per fjale te bukura ketu. Mendoni si te doni.
    Po marre shembull maman time :

Lindje te veshtira, vdekja e nje femije, rreziku i femijes tjeter qe mund te mos m'bijetoj , rregjim shtrati ku nuk i lejohej as te shkonte deri ne WC , rrezik qe mund te humbiste dhe jeten e saj etj etj

Nje here e kam pyetur, pse beri gjithe keto sakrifica ,dmth dhe nje here nga fillimi per femijen e dyte ?

Pergjigja :

Kur te behesh nene vet do e kuptosh !

Ps. Dea eshte thjeshte nje diskutim
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Po marre shembull maman time :

Lindje te veshtira, vdekja e nje femije, rreziku i femijes tjeter qe mund te mos m'bijetoj , rregjim shtrati ku nuk i lejohej as te shkonte deri ne WC , rrezik qe mund te humbiste dhe jeten e saj etj etj

Nje here e kam pyetur, pse beri gjithe keto sakrifica ,dmth dhe nje here nga fillimi per femijen e dyte ?

Pergjigja :

Kur te behesh nene vet do e kuptosh !

Ps. Dea eshte thjeshte nje diskutim
    Ato sakrifica qe ka bere nena jote i kam bere dhe une, e shume te tjera..Te dyja shtatezanite te veshtira i kam pat dhe me rregjim shtrati njeren. Mos flasim per femijen qe deshtova 7 muajshe si e cova deri ne muajin e 7 dhe nuk pati fatin te jetonte. ... etj. Megjithate fakti se i kam patur shtatezanite te veshtira nuk me bejne nene me te mire se ajo qe nuk i ka patur. Te ben halli nga e keqja te forte, jo se zgjodhem te jemi te tilla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 13-11-2009 mė 13:42

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •