Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e DeathClock
    Anëtarësuar
    08-11-2009
    Vendndodhja
    Bayern
    Postime
    27

Betimi i ushtarëve të UÇK-së

“Unë, ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, betohem se do të luftoj për çlirimin e tokave shqiptare dhe bashkimin e tyre. Do të jem përherë ushtar besnik, luftëtar i denjë i lirisë, vigjilent, guximtar dhe i diciplinuar, i gatshëm që në çdo kohë pa kursyer as jetën time të luftoj për t`i mbrojtur interesat e shenjta të atdheut. Nëse shkel këtë betim, le të ndëshkohem me ligjet më të ashpra të luftës dhe nëse tradhëtoj, qoftë i humbur gjaku im.
    Betohem, betohem, betohem.”

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Lufta vijon deri ne bashkim ! Pse jo ?
    Shembull e kemi gjermanin qe u bashkua, pse edhe ne te mos bashkohemi,ku eshte problemi ?
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Lufta vijon deri ne bashkim ! Pse jo ?
    Shembull e kemi gjermanin qe u bashkua, pse edhe ne te mos bashkohemi,ku eshte problemi ?
    MOSE JE NE GABIM KREKSI,po e ndron KIMEN,DUHET VETEM ME DIJUNI,vetem me DIJUNI,dhe shkenca ti jepe te gjitha,me KOHE DUHET UDHETUE,DUHET UDHETUE ASHTU SI E DESHIROJNE ZOTNAT TONE

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Pavarsisht se kur u formulua "Betimi i Ushtareve te UCK", ne nje kohe qe: emocionet e papermbajtura nga etja per liri, situata shume e acaruar dhe kaotike, etja per clirimin e tokes Kosoves nga ekupatori serb, mendimi qe erdhi koha qe Kosova te qeveriset nga shqiptaret, shprehja e patriotizmes hapur dhe krenar, perdorimi flamurit si e drejte lexitime, komunikimi drejtepersedrejte me Atedhun meme, etj etj...
    A mund te jete jetegjate dhe i plote nje betim i perpiluar ne nje situate te tille!
    "Do luftoj per clirimin e tokave shqiptare" - Te cilave konkretisht, pasi nuk ishin te pushtuara!
    "Të luftoj për t`i mbrojtur interesat e shenjta të atdheut" - Te cilit Atedhe per momentin!

Po me e fresketa del tani fiasko, kur po te shohim se ata "ushtare" qe u betuan, u rradhiten njehere ne Forcat e TMK, e pastaj..... sot u flaken rrugeve dhe nuk mbetet njeri te vej ne jete kete betim. me shume pergjegjesi them se ata qe sot ndodhen ne rradhet u forcave Kosovare nuk e dijne e as duan ta dijne kete betim.
    Kjo teme, si perfundim me duket kot, ose ne e quanim kete muhabet "fene Ujku".
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •