Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar mė parė nga Bani gjk
    p.sh edhe kjo moto me pelqen shum nga Amerikanet "God bless America"
    Kurse unė e urrej kėtė shprehje. Kjo tregon megalomaninė edhe egon e amerikanėve.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga marcus1 Lexo Postimin
    Mendoj se as nuk shton as nuk heq gjė heqja e atij shkrimi. Kėshtu qė nuk do ishte keq sikur ta hiqnin.
    Nuk eshte se ndryshon gje po puna eshte PERSE TE HIQET?
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Nuk eshte se ndryshon gje po puna eshte PERSE TE HIQET?
    Personalisht nuk mė prish punė si tė hiqet si tė mos hiqet. Ose mė mirė, nuk do mė prishte punė nėse do jetoja nė Amerikė, si tė hiqet si tė mos hiqet. Besimi im nuk varet nga kjo gjė.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Ne shpifjet e nje fare muhamedi nuk mund te besohet , qofsh edhe i shkretetires arabe , secili eshte i vetedijshem qe allahu eshte nje demon . Prandaj shume amerikane besojne Zotin me zemer dhe jo allah demonin me vepra terroriste .
    Kete fare "Muhamedin" ti as qe e njeh okay. Ky far Muhamedi qe ti nuk ia ke idene se kush ka qene. Por si do qofte nuk kam shum kohe te te jap leksione historije ketu ne forum, fundja nuk paguhem per kete pune.
    Por dicka kam mesuar ne jete dhe kjo ka te bej me njerezit qe shpesh here vetit e veta mundohen me ai atribuar dikujt tjeter.

E sa per veprat terroriste shikoje kete video e pastaj folim:
    http://video.google.com/videoplay?do...ng+link&hl=en#

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Do ta shohim edhe muhamedin edhe allahun e tij , pa problem , me te jam duke u marre e do e hap nje teme .

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Te mbahet pse jo, nuk do te thote asgje kjo per existencen e Zotit, sepse nuk varet Zoti prej Dollareve amerikan, por thjesht argument per existencen e Zotit eshte qdo gje qe leviz dhe nuk leviz dhe qdo gje qe duket dhe qe nuk duket, app qdo gje qe preket dhe nuk preket.

Mirpo, te rrespektosh dhe permendesh emrin e Zotit,qoft edhe neper para, eshte nje shenje e mire per boten e nje besimtari, sepse tregon se sa i perkushtuar eshte qe te madheroj Zotin e tij.

Ndersa puna e ateisteve ndaj ketij rasti, as qe meritohet ti jepet vemendja ndaj tyre, le te ikin sepse nuk e kan vendin ne krijimet e nje Krijuesi (Zoti) siq eshte Toka, sepse vete permendja e Zotit nga besimtari, eshte element i besimit te tij.

Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Do ta shohim edhe muhamedin edhe allahun e tij , pa problem , me te jam duke u marre e do e hap nje teme .
    Deri tash 1001 arsye ti jap qe je Budallai apo skizofreni me i tronditur i forumit

Thjesht jam duke ti percjellur shkrimet qdohere, dhe kam konkluduar se ti ose mund te jesh Psikopat, ose ke ikur nga ndonje institucion qe sherben per te ritarduarit dhe tash na shkruan nga ndonje PC qe ke fitu ne ndonje Llotari.

Bie ti dhe i vje era e keqe krejt forumit (fekale)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 11-11-2009 mė 09:38
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •