ta kuptova pseudonim me ne fund!
ta kuptova pseudonim me ne fund!
- Mėndjen nė mėndje e zemrėn nė zemėr.
- Tė mirėn bėje e hidhe nė det,
po s'e diti peshku e di Zoti vetė.
dona! e megjitheate kot thua se nuk di te komentosh, me vjen keq qe jemi te ndalura ke poezia e dikeas, po dikea edhe me heshtjen tende e ka ndjere se ti e ndjek dhe e do, edhe me llafazanllikun tim te justifikuar ajo pa aq sa per ty e di se te dua
Sa per diellin, poetikisht nuk e ke gjetur as ti as ajo,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga macia_blu : 23-06-2002 mė 09:35
Elinda, te kuptova shume mire, keshtu mendoj te pakten. Jam dakort me ty qe ka aty nje qendrim te drunjezuar, por ne nje fare menyre e kam kerkuar vete dicka te tille, sepse them qe para nje barbarie, llogjika, emocioni ndjenjat etje etj, drunjezohen. Megjithate, jam prape dakort kur thua se e rendesishme eshte jo ajo qe ndjen ai qe shkruan, por ajo qe perjeton ai qe lexon. Ne kete kuptim ndoshta kjo poezi calon, s'di cte them me shume ne fakt. Titulli me pelqen ashtu sic eshte, poezia do me shume pune.
Numrin tend e mora, flmn, do mundohem te flasim. Me dashuri Dikea
E vetmja punė qė kėrkojnė poezitė e tua ėshtė botimi.
Pėrshėndetje!!!!!!!
Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!
Flmn per te gjitha fjalet e tua ne adresen time. Gjithe te mirat aty ku je...Dikea
Dike shkruan e ndien mire (sorry qe po te flas edhe pse nuk e kam zakon te jap keshilla), por, ne qofte se do te botosh realizohu pak me shume.
Sokol kritiku![]()
- Mėndjen nė mėndje e zemrėn nė zemėr.
- Tė mirėn bėje e hidhe nė det,
po s'e diti peshku e di Zoti vetė.
nuk jam ngushtuar..po kam kerkuar prej teje ate qe ti nuk e ke dhe jam e penduar....(duke te dashur njesoj)
perjashto te gjithe ata qe te thone lajka ose fjale te mira per inat te fjaleve temira....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga macia_blu : 22-06-2002 mė 23:25
Postuar mė parė nga macia_blu
kjo per mua nuk eshte poezi..po tangarlleku te eshte rritur aq shume dhe per me teper nuk te kane shijuar keshillat as deshirat e mira te atyre qe kane guxuar te thone se kjo poezi eshte e rene pa u bere kurre poezi....
Tek forumi i vjeter ka qene nje SALAMBO, dhe solli nje poezi "keshtu jam gatuar". Poezia ishte kaq e fresket dhe kaq e embel, sa nuk mbeti njeri pa e pelqyer. Vargu i fundit thoshte:
C'ti besh, keshtu jam gatuar...
Mbaj mend qe i thashe: salambo, je gatuar kaq bukur, po ajo fjala :"c'ti besh" sikur i jep nje cike tangerllik poezise. Dhe shiko si mu pergjigj:
Epo cfare ti besh dikea, femra jemi dhe tangerlliku sikur na ka nje cike lezet...lol. Kjo sa per shaka, El
Tani, sa per kete poezi qe se marr vesh pse e ke risjelle ketu ne faqe te pare, te kam kthyer njehere pergjigje, lexoje me lart. edhe une them se eshte e dobet...ok?
Lere kete muhabet tani se u be boze...ne kete forum nuk shkruaj vetem une...e kam fjalen mos u merr vetem me mua se as qe kam ndermend te bej gare me ty.
Do ta dish mendimin tim?
Poezia jote me pelqen shume....Por pres te lexoj me shume poezi prej teje sesa komente.
Me shume dashuri(edhe pse ti nuk me beson) Dikea
Krijoni Kontakt