Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 75
    Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Dmth qe shef ne enderr sikur je zgjuar dhe shikon ne enderr sikur je ne enderr. lool

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Zakonisht ky lloj enderrimi me ka ndodh kur enderrat nuk kane qene te kendshme, dhe i kam thene vetes,''Who cares... Eshte thjesht nje enderr.
    T.
    E njejta gje me ka ndodhur edhe mua disa here.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga BOKE Lexo Postimin
    Dmth qe shef ne enderr sikur je zgjuar dhe shikon ne enderr sikur je ne enderr. lool
    Me sakte je i vetdijshem qe je ne enderr. Zakonisht ti ne enderr nuk arrin ta besh dot dallimin e endrres nga realja. Te duket sikur vertet po i jeton ato momente dhe jo enderron.

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Po piva kafe ne mbremje edhe mesimin kam perserit ne ender para testit.
    Ne fakt ne enderr zakonisht shohim ato qe na ben pershtypje ne realitet, endrra pra bazohet ne ate cka bejme, mendojme, shikojme ne ne realitet. Edhe mua me ka ndodhur ajo qe ke pare ti. Ajo qe ke pare ti nuk besoj se eshte enderr lucide, sepse po ta dije qe ishe ne enderr nuk besoj se do harxhoje kohen kot duke lodhur trurin me mesimin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 09-11-2009 mė 11:37
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Me sakte je i vetdijshem qe je ne enderr. Zakonisht ti ne enderr nuk arrin ta besh dot dallimin e endrres nga realja. Te duket sikur vertet po i jeton ato momente dhe jo enderron.

Ne fakt ne enderr zakonisht shohim ato qe na ben pershtypje ne realitet, endrra pra bazohet ne ate cka bejme, mendojme, shikojme ne ne realitet. Edhe mua me ka ndodhur ajo qe ke pare ti. Ajo qe ke pare ti nuk besoj se eshte enderr lucide, sepse po ta dije qe ishe ne enderr nuk besoj se do harxhoje kohen kot duke lodhur trurin me mesimin.
    Ne fakt nga kafja une kaloj ne nje gjendje gjysem zgjuar dhe pershkohem gjate gjithe nates nga problemet e dites.Edhe kam zgjidh problem ne enderr. te cilin se kam zgjidh dot gjat dites.jam cuar ne mengjes drejt e per ta shkruar.Ca nuk ndoth me trurin.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    E di ti Elonka qe truri punon me mire ne gjume se sa zgjuar ?

Mami ime cohej naten se i gjente zgjidhjet e llogarive qe bente ne pune gjate gjumit lol

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    E di ti Elonka qe truri punon me mire ne gjume se sa zgjuar ?

Mami ime cohej naten se i gjente zgjidhjet e llogarive qe bente ne pune gjate gjumit lol

E po une prisja mengjesin hahaha paska qene me e avancuar se une ajo!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    kurreeeeeeeeeee. ca nuk nigjon njeri sot.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga padrilla Lexo Postimin
    kurreeeeeeeeeee. ca nuk nigjon njeri sot.

ehe hee njeriu qka ndegjon nganjehere edhe e provon

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Vetem nese jam i dehur shof enderra te tilla une,kshu enderrat i kam made in "me" dhe shume origjinale
    Feel the pump √

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Edhe mua me ka ndodhur, deshiroja te zgjohesha po nuk mundesha i mbyllja syt me dukej qe u zgjova por serish ne enderr isha kjo me ndodh nganjher kur shof endrra horror, por kohet e fundit nuk e di pse te gjitha endrrat i shof duke fluturuar (like superman huhu) nganjeher nuk dua te zgjohem .
    Me intereson, a ju duket juve ndonjeher kur je duke ber diqka per nje moment te duket se i ke ber me perpara te njejtat gjera !!!
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •