Close
Faqja 18 prej 21 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 201
    Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Me falni qe po nderhyj se mbase nuk eshte vendi, por thjesht dua te te them Darwin se Jezusin e cuan ne kryq ata qe i dinin shume mire ligjet e Moisiut dhe te krishteret u cuan ne kryq nga ata qe i dinin shume mire keshillat e paganeve.
    Te dyja keto jane gjera te vdekura, thjesht fjale boshe qe ngelen neper letra.
    Njeriu nqs nuk ndryshon se brendshmi, ngelet thjesht nje kembane zhurmuese qe acaron ata qe e degjojne
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    si me paska shpetuar kjo tema pa e pare mua........ pupupu

Urime per temen, sherben ndonje ketu tani apo jo?

ju pershendes shume gjitheve
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

xfiles eshte i zoti i shtepise,por ne mungese po sherbej une.

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    cfare pije eshte kjo? Un jam kunder alkolit se eka eren e keqe dhe shijen e shpifur. Flm per mundimin je shum i sjellshem.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    cfare pije eshte kjo? Un jam kunder alkolit se eka eren e keqe dhe shijen e shpifur. Flm per mundimin je shum i sjellshem.
    je myslymone ti qe nuk pi alkoool...drague kte nusen do ta morim partizone just joking,,,mos na shash moj
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Eros- Lexo Postimin
    je myslymone ti qe nuk pi alkoool...drague kte nusen do ta morim partizone just joking,,,mos na shash moj
    nuk lejohen muslimonet ne kte sofer, se shef cfare ka thene Xfiles, ketu do pagan ateist.
    pastaj mazallah me sha un qyqja.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    @ darwin.
    me duket se me keqkupton. ke krijuar nje ide pak te gabuar rreth meje.
    une nuk i perēmoj aspak besimet politeiste te se kaluares. pekundrazi, me terheqin dhe jam kurioz.
    jam ne dieni per influencen qe ato kane lene ne fete e sotme monoteiste (te pakten ne krishterimin, qe kam lexuar pak me shume).
    une e vetmja gje qe them eshte se eshte pothuajse e pamundur qe te gjitha ata besimet e se kaluares te futen ne nje grup te quajtur "paganizem"...
    jane shume te ndryshem me njeri tjetrin.

ato 10 keshillat qe me dhe ti, the qe jane per njeriun pagan.
    po te pyes une ty: per cilin njeri pagan e ke fjalen?
    per persianet? per egjyptianet? per majat? azteket? apashet? greket? keltet?
    te gjithe keto popuj ne i quajme pagane.
    po si mund te bashkosh keto popuj ne te njejtin besim?? eshte e pamundur.
    vetem kete them une.
    ato popuj ne vende te ndryshme te botes ndryshonin teper nga ana e besimit dhe te zakoneve per ti futur te gjithe ne te njejtin grup...
    vetem "injoranca" e monoteisteve te se kaluares, te cilet nuk dinin si t'i quanin ata qe besonin ndryshe, beri qe gati te gjithe popujt te quheshin pagane.

p.s. mendohet qe per ndere te zotit egjyptjan "AMON" te krishteret thone AMEN dhe muslimanet AMIN...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 05-12-2009 mė 17:05
    Vasudhaiva Kutumbakam

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    admiral,

kėshillat nuk t'i dhashė unė, i ka shkruar Soloni mijėra vjet mė parė. Ndodhi nė Greqinė e vjetėr. Romakėt i kopjuan dhe falė tyre mbrritėn deri nė ditėt tona. Nuk i ke dėgjuar sepse agjitropi i Tė Moisinjėve (dhe Musallarėve) nuk ka lėnė kurrė rradhė.

Tė thashė krahasoji se si kėshillojnė individin pėr konceptet e jetės paganizmi dhe monoteizmi.

Aztekėt, majat, bushmenėt, nuk mė interesojnė fare.

Duhet tė kishe ardhur ca vite pėrpara qė tė merrje pėrgjigje tė plota.

Tani, tė ka mbetur: http://www.forumishqiptar.com/search.php
    Prektora

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    admiral,

kėshillat nuk t'i dhashė unė, i ka shkruar Soloni mijėra vjet mė parė. Ndodhi nė Greqinė e vjetėr. Romakėt i kopjuan dhe falė tyre mbrritėn deri nė ditėt tona. Nuk i ke dėgjuar sepse agjitropi i Tė Moisinjėve (dhe Musallarėve) nuk ka lėnė kurrė rradhė.

Tė thashė krahasoji se si kėshillojnė individin pėr konceptet e jetės paganizmi dhe monoteizmi.

Aztekėt, majat, bushmenėt, nuk mė interesojnė fare.

Duhet tė kishe ardhur ca vite pėrpara qė tė merrje pėrgjigje tė plota.

Tani, tė ka mbetur: http://www.forumishqiptar.com/search.php
    me fal! u shpreha keq. e di qe nuk m'i dhe ti. u desh te thoja: qe citove ti...

ok. dole aty ku desha.
    keto keshilla i ka shkruar soloni ne greqine e lashte per njerezit pagane.
    pra keto keshilla duhet te vlejne edhe azteket, pasi edhe ata jane pagane.
    por a ta merr mendja qe azteket i kane degjuar ndonjehere keto keshilla??? JO
    Vasudhaiva Kutumbakam

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    E di ē'kuptim ka fjala Katolicizėm?

Pėrse mendon se dhe paganizmi ka atė maninė e pashoqe tė monoteizmit tė fėlliqur pėr tė numėruar shpirtėrat?

Porositė e Solonit ishin pėr qytetarėt e tij. Zotat grekė ishin pėr ata. Zotat romakė ishin pėr fiset romake, e kėshtu me rradhė..

Nga i shikon kėto tufėzimet pagane globale?! Pikėrisht, veēori e paganizmit ėshtė mbrujtja me ndjenjėn kombėtare, pra midis njė ēami dhe njė kosovari, nqs futet njė arab, ose mostėr tjetėr aziatike, shqyhet nga tė dy nėn interpretimin se - po thyen traditėn vendase.

E thjeshtė.
    Prektora

Faqja 18 prej 21 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •