Gjyshi im ka qen pagan.une jam ateist.
gjyshja ka qene besimtare.po me perdor rregullin e treshit cfare del djali im??
xfiles mbushja nje raki plakut.![]()
>>> Xfiles, mirsejugjej.
> Tu drejtova ty ngaqe ty te njoh me shume dhe je hapesi i temes.
Per te te uruar po kam pak veshtire ngaqe nuk me vjen mire qe ka sataniste dhe paganiste.
Mqns kjo eshte sofer na lejoni te marrim informacion per ju.
Pyetja e pare: A besoni ju qe ekziston djalli dhe ku?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VOLSIV : 08-11-2009 mė 17:47
La verita' ti rendera' libero!
Nuk te vjen mire qe ka paganist? Apo nuk te vjen mire qe ka satanist?
Pa merak se dhe mua nuk me vjen mire qe ka besimtare po ēa ti besh nga e keqja e pranoj realitetin.
Iu pergjigja Apollyon per punen e djallit, si duket nuk e lexuar. Te keshilloj ta lexosh se do gjesh aty pergjigjen.
Pyetje, ēfare di ti per paganizmin, ose per satanizmin(ate real) qe nuk te vjen mire? Kot kshu apo ke ndonje arsye, ndaje me ne mendimin. Megjithate fakti qe pyet a besojme ne ekzistencen e djallit flet qarte qe ajo qe ti di per paganizmin eshte thjesht legjende metropolitane.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 08-11-2009 mė 17:53
Sigurisht nga kenveshtrimi yt eshte barcolete, sepse kafirat duke pasur parasysh se kane kocepte komplet kunder teistve, atehere sigurisht edhe paqes dhe terrorit ua nderroni vendin.
Perderisa ty te duket njeri i paaritshem Hitleri, e kam parasysh se ke e konsideron ti paqe e ke terror.
>>> Xfiles, Ate e lexova. Pra nuk besoni qe djalli ekziston apo jo? Te pakten une kete kuptova.
La verita' ti rendera' libero!
ka disa lloje zotash qe ngjajne me djallin fetar,
por ajo qe nuk keni kuptuar akoma eshte se paganet jane te lire te besojne ēte duan, ne varesi te natyres se tyre te lindur.
Nje gje eshte e sigurte, paganet nuk besojne as ne zotin fetar, as ne djallin fetar, qe jane thjesht huazime te deformuara te zotave pagane, madje dhe koncepti mbi zotin eshte i deformuar.
Konfirmoj, nuk besojme se ekziston zoti fetar, per rrjedhoje as ne djallin fetar.
Krijoni Kontakt