Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 115 prej 115
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    krejt normale qo pune..

hyjn e dalin kloso-qosistet me bemewera.. neper tynel qe shkojne neper hotel bordelet qe kan ndertuar ne bregdetin shqiptar.. e mallkojne ate qe e beri tynelin.. e i japin kurajo falanges anti-rrug .. pra barbareve te 21-shit..

taksirat qe do paguajm dhe ne qe e mbeshtetem kte rruge e qe skemi bemewera e as hotele e pallate ne prishtin apo golem..

Krejt normale me duket dhe mua taksa qe eshte vene.

Ne te gjith boten ne rruge te tilla behet pagese.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

eh

veq kur kujton se ke shmangur qafen e malit i jep me te dy duart taksat e tunelit..i ke fituar veten ne karburant ato pare qe do i japesh..te eshte ulur koha e vajtjes ne tiran me 3 fish..te eshte hequr stresi i qafave pafund here me bore e here me shi...me shkurt asgje e tepert nuk eshte kjo takse..

shume e bukur fotoja loti..ne fakt me shume ishte per kosoven kjo rruge dhe ky tunel..por seq e bajatos ai flamur kete rruge.valla krejt pa shije..aty duhet te valoje flamuri kuq e zi pasi eshte flamuri i te gjithe shqiptareve..eshte edhe i atyre dy apo tre vetave qe po e mbajne ne dore..nejse...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 11-02-2011 më 12:18
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Jam dakord qe tuneli te behe me pegese sepse ne gjithe boten ashtu eshte nqs nuk te leverdis nga tuneli ka rruge tjera per te skruar ne Kosove
    Nuk jam dakord me milionat qe jan vjedh aty
    Ndryshuar për herë të fundit nga *Babygirl* : 11-02-2011 më 12:27
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    ok dakort per pagesen pasi do mirembajtur ai tynel por me ben pershtypje se perse eshte sipas peshes ,kudo qe kame kaluar neper tynele ,ura apo autostrada asnjehere nuk ka qene me peshe, nejse shume mire ja bejne se kosovaret kur shkojne ne kosove dhe anasielltas i mbushin makinat sikur kane vjedhur

dhe tjetra perse kompanie turke apo do jete ndonje minister mbrapa kesaj kompanie se nuk ka mundesi

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •