Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    Suksesi i Juaj personal Maska e bmehmedi
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    18

Post Sekreti i suksesit

Cka duhet te posedoj njeriu qe te arrij sukses?

Gjera e pare fundamentale e sekretit te suksesit eshte Pasioni „Entuziazmi“
    Ne qofte se beni nje pune me nje entuziazem te jashtezakoshem, me nje knaqesi te vecant e me plote energji, tani keni bere hapin e pare me te rendesishem ne drejtimin e rruges se suksesit tuaj.
    Per fat te keqe ndjekin pasionet e tyre vetem nje numer i vogel i njerzeve. Ne kete rast ka shume aryse, por nje nder me te vecantat jane qe ne rrethin tone shoqerore kemi shume njerze pesimist dhe ata qe kan shume pak sukses.
    Une mendoj se nje gje te tille mundem te shkruaj me nje fjale shume te shkurte si kjo me poshte:
    „Ndjeke pasionin tend“
    Nje fjale e tille edhe pse ne shiqim te pare duket shume e thjeshte, por eshte shume e veshtire, ne qofte se nuk ke ndonje pasion apo nuk e ke gjetur ende pasionin tend. Ne qofte se beni nje pune tjeter e pasioni i juaj ende nuk eshte realizuar, beni gjithecka qe pasioni i juaj per ate qe doni te arrini me te gjitha mjetet qe posedoni te ndjekni me tutje, pa marre parasysh se sa vjece jeni, se suksesit nuk i intereson besa mosha. Me mundime apo sakrifica te shumta do t’ia vleje kjo qe invenstoni per entuziazmin e juaj. Se vetem nje pune e tille te ofron shansen jetesore ku mundesh te lulezojsh si nje lule pranverore me shume karakteristika kreative e intelektuale. Ashtu mundeni te arrini shansen maximale te sukesit te juaj e ne anen tjeter jeni ne gjendje te beni shume pervoje ne fushen ku punoni apo ate qe doni te arritni.
    Nje gje duhet te ceki se ne qofte se vetem qendroni ne shtepi ne shtratin e juaj komfortabel apo pini kafe e per pasionin e juaj nuk investoni shume kohe, atehere jeni ne cdo aspekte te mposhtur e te deshtuar qe nga fillimi.
    Rezultate excelente arrijne ne te gjitha fushat vetem personat e tille qe ndjekin punen e tyre me nje entuziazem te vertet.
    Nje aforizme e cekur nga Albert Einstanji na bene pak me te motivuar:
    „Une nuk kam ndonje aftesi te jashtzakonshme, por une jam nje entuziast shume kurreshtar“
    Ne qofte se beni nje pune me pasion jeni ne gjendje te punoni me gjate e me shume cka d.m.th qe edhe ceshtja financiare e juaj do te ndryshoj automatikshte edhe pse nje pune te tille nuk e beni vetem per shkak te hollave. Punen qe beni eshte nje knaqesi per ju, e kjo ju sjell njohje e krenari ne rrethin e juaj e ne familje. Ne rastin e tille e zhvilloni nje qundrueshmeri aqe te forte sa qe do te jete faktori me vendimtar qe do t’ju nevojitet te arrini kulmin e suksesit.

Nje nate te suksesshme ju deshiroj juve

BM

i/e regjistruar Maska e pa-emer
    Anėtarėsuar
    26-09-2009
    Vendndodhja
    ne parajse--aty ku sje Ti
    Postime
    257
    Mir se vjen....
    fotografia-hobi im

Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    18
    Falemindeit Ln3D1 edhe ju kalofshit sa me mire

Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    18
    Mire se ju gjeta edhe juve pa emer

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •