Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 42
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Ma thuaj nje shtet qe eshte demokratik dhe nuk ka prostitucion,dhe degjenerim te nje pjese te vogel te shoqeris,bile shqiperia eshte shume mire ne krahasim me qdo vend tjeter.

Shume e vertete ,me ate varferi dhe injorance qe eshte, shume pak jane ,ne Hollande dhe ne Belgjike e ke ne vitrine ,ne Gjermani vetem kur ishte kampionati i futbollit u thiren 40 mije prostituta per punesim ,ne Itali e ke rrugeve ne mes te dites e ne mes te nates ,nuk guxon te kalosh rruges me familjen (per femijet e kam fjalen )se i ke rrjesht ne rrugen normale te zhveshura dhe ne mes te dimrit imagjino si jan ne vere ....
    Kjo nuk do te thote se i justifikoj por duhen te gjetur shkaqet eshte problem social pastaj ka dhe qe i pelqen kjo pune gjithmone ka pasur dhe do te kete....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    qka po pritni prej femrave te nje vendi si ka qene Shqiperia,per 50 vite njersit nuk e kan pas as nje transistor me degju,e kur del nje femer e ketij vendi ne europ edhe klloshari dhe varfenjaku me i madh i atij vendi te jet shqiptares i doket si njeri i pares dhe po ja tregoi vetem 20 euro ajo se do te shvishet po do ti kryj te gjitha gjerat qe i kerkon nje klloshar grek a italian apo europian,po nejse sjan vetem shqiptaret e shqiperis,keshtu ka ndodh edhe me gjermanet pas luftes,per nje pako cigare jane shkerdhyer me ruse ,amerikan dhe ushtar tjer te aleances

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2009
    Postime
    224
    po prostitucioni nuk ndalet ore vellezer po ska gje ne kosove shqiptar jemi edhe ne

Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Sa kruheni dhe ju injorantet e kosoves ,se me tru nuk dini te flisni ju ,pastaj ju vjen keq kur ju shajne ...
    Po treçereku i burrave ne Kosove jane ne emigraCion ,nga ato gjysat i kan marre grate me vete ,gjysmat i kane lene ke baba e ke vllau ,keto grate e juaja kush i kqyr gjate vitit sa vini ju prej emigracioni :P?
    Me kane thane qe ato ushtaret e Natos kan gjet parajsen ne Kosove sa nuk dun me ik mo ....
    Mos na hapni barkun me ,ju me te miret ,ju me patriot etj etj

i/e regjistruar Maska e JUSTINIAN
    Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    ILIRID
    Postime
    61
    Eho ushtaret po ashtu de po si muren me veti grat ajo ndodh,ato me te huajet ne emigracion,kurse ushtaret e nato me !!!!!
    Per aspira et astra

Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga JUSTINIAN Lexo Postimin
    Eho ushtaret po ashtu de po si muren me veti grat ajo ndodh,ato me te huajet ne emigracion,kurse ushtaret e nato me !!!!!
    Po pra bera ca kerkime ne you Tube ju i kishit te ndame mas qyteteve k....e malisheves ,podojeves ,ne zvicer ,gjermani , mbushur me pislleqe nga kosovaret e tuja ishte ....keshtu mos na çajne koken shume se gjith andej ka...eshte plage sociale ,nuk desha me shkrujt se as me pelqen te banalizohet tema me keto muhabete ..por thjesht per te thene fakte ...

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Shoqeria shqiptare po provon gjera qe te gjith popujt kan provua gjat demokracive,.
    pershembull Cuba ishte si Kosova por Che guevara ja ndrroi ftyren ..........
    kam pa dokumentar ne expolorer ........
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Me vjen shum keq, por kjo pun ska te boj me varfni por me moral.

ne shqiptaret i kem pas punt edhe ma keq dhe ska ndodh me par, tash jan dal meq krejt, vetem per ni jet me te mir e bojn ket pun te shemtuar,
    ¨Pajtohem me ty 200% e ke me te drejt, kemi qen te vorfur ma shum se qetash e keto gjera sjan bo, por erdhi demokracia e per te pas keto llukse njerzit merren me gjera te pa moralshme.
    se pari prostitucioni asht sherbim per te hujt se ata kan pare e te tonet bejn vetem servilin apo sherbimin.......

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    pershembull Cuba ishte si Kosova por Che guevara ja ndrroi ftyren ..........
    kam pa dokumentar ne expolorer ........
    Doro mos ta ekzagjeroj ,por Cuba mban vendin e pare per "prostituta

shume lire, shume lire

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Doro mos ta ekzagjeroj ,por Cuba mban vendin e pare per "prostituta

shume lire, shume lire
    gabim
    filipinet ku te bardhet bejn turizem seksual se ke pa ket ?
    sa per Cuba asht e kaluar ...
    viva GHE

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •