Close
Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 248
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga hoteli Lexo Postimin
    Unė besoj nė ekzistencėn e prindėrve tė mi,e njohe edhe une nji djaloshe,qe besonte plote 30 vjet per prindet e vet,pastaj e mesoj te verteten,se prindit e tina nuke egzistojne,pore ashte i ADAPTUEM,eh,krejte LAMESH PUNA.KATUNDI i KA PUNET MIRE,ata QE LINDIn ME PLAKA ,si MAMIA,punet MIRE i KANE,kurse me MAMIA,ju humbe,VETEDIJA.

Ky ka hik vete, apo e kane perjashtu ?

Nje pershendetje ateistave !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar mė parė nga chino
    Hahaha mire se ndejesh e prite dahonin. A ta pshtjelli une?
    Jo vallai se lezetin dahoni ktu e ka, ke e pshtjellmja.

Nuk e di si eshte puna me ateistet tjere, por ketu ne kete teme ke aso burrash qe jo vetem qe nuk korisin veten, por nderojne sofren e tyre dhe tere boten aq shume sa qe disa tjere nuk rezistojne te rrijne ne teme, sepse dyshojne a mos nuk i bejne ball dot nderit te madh te sofres ateiste. Ti s'qenke i tille.
    Ta boft zoti hallall plako, ups, mu duk a thash fjalėn "zot"? M'fal plako po kto gjona, jo dulla (Enveri) por as Zoti vet nuk munet me m'i heq nga kaptina. lol

Perndryshe eshte e vertete, besimi yt "pak a shume" si ai i gjykatesi. Edhe pse pak-u majorizon tej mase shume-in. Por nuk do e teprojme me detaje.
    "Pak a shumė-i" ka tė bėjė mė shumė me fushėn ku kėto gjėra ndodhin. Nė rastin tėnd nė fushėn fizike, nė rastin tim, nė fushėn frymore.

Te njejten do te mund te thoja une per ty. Sepse se fundja ishe ti ai qe tregove mungese ne njohurite dhe dometheniet tjera te termit besim. Ishe ti ai qe nuk pate organin e zhvilluar mjaft per perceptim. Kush eshte i verber ketu, mund te pergjigjet nepermjet te argumenteve, jo nepermjet te pohimeve tona si "kundershtare" te bisedes.
    Mėnyra se si ke folur kėtu ėshtė sikur tė jetė pranuar nga unė, apo vėrtetuar se kam treguar mungesė nė njohuritė dhe domethėniet e tjera tė termit besim. Nėse do ishte pranuar, nuk do vazhdonim mė tė debatonim mbi kėtė ēėshtje. Pse unė kam pėrshtypjen se je ti ai qė nuk mund tė arrish tė kuptosh se deklarata jote e parė ėshtė kryekėput e gabuar?

Duhet, si nuk duhet? A besohet ne Zotin pa besuar Moisiun dhe perrallat rreth tij? Nese jo, a cau detin apo jo? A cahet deti? Sipas cilave kriterie te pergjigjet kjo pyetje, qe te pohohet pa shperfillur ligjet e logjikes? Une nuk njoh asnje.
    Edhe kjo ka njė llogjikė pėr ata qė besojnė nė njė fuqi tė mbinatyrshme. Zoti ka fuqinė tė bėjė ē'tė dojė me ato qė ai vetė ka krijuar. Ashtu siē ka fuqinė tė ringjallė njerėz. Pėr atė nuk ėshtė asgjė e pamundur. Ėshtė mė se e llogjikshme qė njė njeri me llogjikė tė bėsojė kėto gjėra, pa qenė nevoja tė vijė nė kundėrshtim me ligjet e logjikės. Ndryshe, tė gjithė ata qė do besonin nė njė Zot tė tillė, do konsideroheshin tė ēmėndur, apo jo?

Cilin ndryshim? Ne mes te besimit dhe deshmise ka dallim, e pranoj. Por jo ne mes te deshmise dhe vertetimit.
    Ēfarė? ti mendon se nuk ka ndryshim midis dėshmisė dhe vėrtetimit? Me tė vėrtetė e thua kėtė? Nuk po tė kutpoj! Nuk e pranon ti se dikush mund tė dėshmojė pėr njė ngjarje, por megjithatė mund tė mos e vėrtetojė?

E sakte. Une nuk mund ta deshmoje mosekzistencen e Zotit. Por mund te deshmoje se besimi ne Zotin (ashtu sic na mesojne fete monoteiste) kerkon shperberjen e ligjeve te logjikes dhe natyres. Keshtu qe mosbesimi eshte me i afert me shkencen sesa besimi. E kam fjalen per besimin ne kutpimin fetar, jo ne ate te bazuar ne shkenca (sociale). Andaj shkenca eshte ne anen e mendimit te sofres tone. :0)
    Si ka mundėsi atėhere qė nė shekullin e 21 pjesa dėrrmuese e njerėzimit ndodhet mė pranė besimit nė Zot se sa mė pranė mos besimit?

Ok, ke te drejte. Vertete besojne shume shkenctare ne Zotin. Te pakten ne kuptimin qe ata nuk mohojne haptazi ekzistencen e tij. Por ka nje dallim te vogel qe duhet ditur ketu, te cilin te pakten personalisht e perdori per t'i shpjeguar vetit kete gje. Ne Zotin mund te besosh ne shume menyra. Fetar mund te jesh ne shume menyra. Mund te jesh fetar dhe vesimtar ne menyren sic besohej ne Mesjete, por edhe thjesht fetar ne kuptimin e thithjes se aspektit social te fese, pra p.sh. te shkuarjes ne kishe te dielave per te takuar njerez qe i do, per te shoqeruar gruan kur ajo shkon per te kujtuar apo per t'u lutur per nenen e vdekur ne kishe. Se sa nga shkenctaret "besimtare" besojne vetem ne kete menyre, por pa besuar ne te "carat e detit" apo perralla tjera, kete duhet te pergjegjesh, nese deshiron qe mendimi yt te jete i drejte ne teresi.
    Chino, mendoj se paragrafi i mėsipėrm ėshtė pika me e dobėt e argumentit tėnd deri tani. Nė debatin qė ne po bėjmė nuk mė intereson fare drejtėsia e besimeve monoteiste. Mua mė mjafton qė ti tė pranosh si tė logjikshme besimin nė njė fuqi tė mbinatyrshme. Nėse ti e pranon kėtė, dhe duket se e pranove, atėhere mua mė jep pėrshtypjen se nė pjesėn e prapme tė mėndjes tėnde, ruan diku tė fshehur se njė fuqi e mbinatyrshme qė tė tjerėt e quajnė Zot, mund tė ekzistojė. Kujdes me kėto mendime se mund tė pėrjashtohesh nga klubi i ateistėve.

Kaq kisha unė chino, tė faleminderit pėr mikpritjen dhe duhanin qė mė nxore. Me tė vėrtetė e shijova.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga marcus1 Lexo Postimin
    Ani pshtjellja vetit edhe mu.
    E thirra edhe Augustin Uken t'na qendise naj konge perderisa folim. Tash vjen. Cilen konge e don? :0)

Ta boft zoti hallall plako, ups, mu duk a thash fjalėn "zot"? M'fal plako po kto gjona, jo dulla (Enveri) por as Zoti vet nuk munet me m'i heq nga kaptina. lol
    Plako hic mos u bo merak, se sic thash Zoti osht si llastiku. Llloj-lloj ateisti, pagani, katoliku e muslimani e sekuestrojne kete instance te shkrete. E pse jo edhe ti?

"Pak a shumė-i" ka tė bėjė mė shumė me fushėn ku kėto gjėra ndodhin. Nė rastin tėnd nė fushėn fizike, nė rastin tim, nė fushėn frymore.
    Ok dtth paska vend per mendime logjike edhe ne boten frymore? Sa mire, e sheh pra, omniprezente jane keto. Nuk cbehen. As kur mbledhen tere cifutet e ne ndikim te mjeteve narkotike enderrojne carje te detit e perralla tjera.

Mėnyra se si ke folur kėtu ėshtė sikur tė jetė pranuar nga unė, apo vėrtetuar se kam treguar mungesė nė njohuritė dhe domethėniet e tjera tė termit besim. Nėse do ishte pranuar, nuk do vazhdonim mė tė debatonim mbi kėtė ēėshtje. Pse unė kam pėrshtypjen se je ti ai qė nuk mund tė arrish tė kuptosh se deklarata jote e parė ėshtė kryekėput e gabuar?
    The qe shprehja "besojme ne ate qe shohim" eshte vetkunderthenese. Te tregova qe jo. Sepse ti u nise nga perdorimi religjioz i ketij termi. Une te kujtova qe ka perdorime tjera. T'i hapa syte. Prandaj ai shembulli yt me te verberit ishte me i pershtatshem per ty.

Deklarata ime nuk eshte e gabuar. Nese nuk e merr Biblen apo Kuranin si mjet gjykimi, jo. Por qe ne Biblen e Kuranin ne kete sofer i kemi vene ne penzion, kete s'besoj se e dyshon ti.

Shkurt: "Besojme ne ate qe shohim apo prekim" per mua nenkupton "besojme ne ato gjera qe jane te verifikueshme". Akoma kam kete mendim.

Edhe kjo ka njė llogjikė pėr ata qė besojnė nė njė fuqi tė mbinatyrshme. Zoti ka fuqinė tė bėjė ē'tė dojė me ato qė ai vetė ka krijuar. Ashtu siē ka fuqinė tė ringjallė njerėz. Pėr atė nuk ėshtė asgjė e pamundur. Ėshtė mė se e llogjikshme qė njė njeri me llogjikė tė bėsojė kėto gjėra, pa qenė nevoja tė vijė nė kundėrshtim me ligjet e logjikės. Ndryshe, tė gjithė ata qė do besonin nė njė Zot tė tillė, do konsideroheshin tė ēmėndur, apo jo?
    Po ti me kete logjike qe perdor nuk mund t'i sqarosh femiut tend, perse ai te mos besoje ne Samsonin si ti Krishtin e Zotin. Identiteti eshte ketu:

Ti per te besuar ne Zotin, u referohesh tregimeve, shkrimeve te vjetra (Bibles). Ne to shkruan se Moisiu cau detin. Ti kete gje s'e ke pare. Ti deshmi tjeter per kete nuk ke, por vetem tregimet e vjetra. Keto te mjaftojne per te besuar. U beson shkrimeve te vjetra. Paralelja me Samsonin eshte ketu: Edhe per Samsonin shkruajne shkrime te vjetra se ai pati fuqi mbinatyrore. Me cilin hap te mendimit logjik ti mund te thuash atehere se Samsoni nuk pati fuqi mbinatyrore? Sipas meje nuk ke hap te tille te mendimit. Por thjesht kur eshte Samsoni ne pyetje, e aktivizon logjiken, te cilen Zoti/Bibla te ka zrdheruar ta deakltivizosh kur eshte ne pyetje feja, Zoti, Bibla. Keshtu qe mendimi yt eshte luhates, kontradiktor, jo konsistent. Po te mos ishte i tille, do ishte qesharak, sepse do duhej te besoje edhe ne Samsonin. Samsoni ketu eshte vetem shembull i zevendesueshem me mijera tjere.

Ēfarė? ti mendon se nuk ka ndryshim midis dėshmisė dhe vėrtetimit? Me tė vėrtetė e thua kėtė? Nuk po tė kutpoj! Nuk e pranon ti se dikush mund tė dėshmojė pėr njė ngjarje, por megjithatė mund tė mos e vėrtetojė?
    Prap i gelltite dy nga tri dometheniet e fjales deshmi.
    E para: Deshmi = dhenie e dklarates nga nje deshmitar.
    E dyta: Deshmi = vertetim.
    E treta: Deshmi = atest, certifikate, deftese (e enteve).

Ti njeh vetem domethenien e pare te fjales. E nese e ke menduar keshtu, atehere po. Por deshmia eshte sinonim per vertetimin. Ndersa dhenia e deshmise nga deshmitari nuk eshte patjeter vertetim. Ke te drejte.

Si ka mundėsi atėhere qė nė shekullin e 21 pjesa dėrrmuese e njerėzimit ndodhet mė pranė besimit nė Zot se sa mė pranė mos besimit?
    Kjo eshte pyetja. Ateistet nuk e pranojne kete gje sic e pranoni ju besimtaret. Por hulumtojne. Marrin rrugen e rezistences, jo si ju: Ate te rezignacionit, oportunizmit, pajtimit nenshtrak.

Chino, mendoj se paragrafi i mėsipėrm ėshtė pika me e dobėt e argumentit tėnd deri tani. Nė debatin qė ne po bėjmė nuk mė intereson fare drejtėsia e besimeve monoteiste. Mua mė mjafton qė ti tė pranosh si tė logjikshme besimin nė njė fuqi tė mbinatyrshme. Nėse ti e pranon kėtė, dhe duket se e pranove, atėhere mua mė jep pėrshtypjen se nė pjesėn e prapme tė mėndjes tėnde, ruan diku tė fshehur se njė fuqi e mbinatyrshme qė tė tjerėt e quajnė Zot, mund tė ekzistojė. Kujdes me kėto mendime se mund tė pėrjashtohesh nga klubi i ateistėve. :-)
    Jo si te logjikshem nuk e pranoj. Por e pranoj si liri tenden. E tere biseda ime jep te kuptosh kete. Une nuk mund te sjell fakte per mosekzistencen e Zotit. Sepse per kete do te duhej te fluturoja tere gjithesine dhe te te sjell ty foto nga cdo vend atje qe tregojne se nuk ka Zot. Pasi qe kete nuk mund ta bej, perdor mjete intelektuale per te refuzuar besimin. Them se besimi kerkon anashkalimin e te gjitha ligjeve ne shkence te njohura si te paevitueshme.

Dhe se fundja, jo une si jobesimtar jam i obliguar te deshmoje/vertetoje mosekzistencen e Zotir, por feja eshte e obliguar te deshmoje ekzistencen e tij. Ngase feja pohon ekzistencen e tij. Ajo duhet te deshmoje. Ai qe pohon dicka, duhet te deshmoje.

Ndryshe do te ishte absurde: Une permament do te pohoja dicka dhe te kerkoja pastaj nga ti te deshmosh mosvertetesine e pohimit tim. Nese une pohoj se ne nje planet te pazbuluar akoma ka arinje te bardhe, a do te mudn te deshmoje ti se nuk ka keso planeti dhe nuk ka arinje te bardhe? Jo nuk do te mundje. A do te thote kjo se pohimi im eshte i sakte? Jo nuk do te thote. Prandaj ti ke te drejten te kerkosh nga une te deshmoj. Nese nuk deshmoj, pohimi im eshte perralle.

Feja qe nuk deshmon, pohimi i saj eshte perralle.

Mbaj mend: Jo dardha dardhaxhiut.

Kaq kisha unė chino, tė faleminderit pėr mikpritjen dhe duhanin qė mė nxore. Me tė vėrtetė e shijova.
    Mire te befte. Respektet e mia per formen se si beson e argumenton.

*

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Ky ka hik vete, apo e kane perjashtu ?

Nje pershendetje ateistave !
    Mos eshte ka renovohet. Per te u bere me 5 yje.

Pershendetje edhe per ty qe e stolise kete teme here pas here me pershendetje.

*

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Hajt ju rrit'te ndera....se po m'pelqeka edhe mu muhabeti, burra......

M'falni qe po hy n'muhabet edhe une, por kjo fraza ketu siper, mu duk teper e goditur per te nenvizuar ne menyre emblematike, fotografine e nje "besimtari" medioker.....
    "ta boft zoti hallall"...shprehje kjo, teper e zberdhylet ne mbartesine emotive, dhe po ashtu ne ate epike te saj.....qartesisht, atavizem i erresires qe infektoi tere popullaten shqiptare nen ndikimin e kultures aziatike te vonshme.....
    "tu rrit'te ndera", shprehje tipike e shqiptarit fisnik ne zemer dhe kreshnik ne legjendet qe mbart ne kujtesen e thelle popullore, sa peshe emotive dhe shpirterore percjell tek bashke-kuvenduesi......do te mjaftonte vetem nje dallim i tille, per te percjellur ne kosh, imazhin e "zotit" te ferrit dhe xhehenemit......
    Por, kto "gjona" thote Marcus, as "Zoti" vete, nuk mund t'ja heqe nga kaptina.!!!!!
    "besimtari" medioker, aq i kufizuar ne rrjeten e merimanges se skemave social-fetare, saqe eshte i bindur se nuk ka dimensine te tjera mendimi, perveē atij qe i kane mbjelle ne tru qe prej s'vogli......aq i bindur ne "besimin" e drejte, saqe ky besim nuk varet fare prej "zotit", por eshte thjesht nje krijese me vete....!!!!!!!
    Ja pra, emblema e "besimit"....

Marcus, ashtu si edhe per besimin qe e perdor ne kuptim jo rracional te tij, edhe kur flet per fushen "frymore" duke pasur parasysh ate "shpirterore", mundohu ta perdoresh drejt.....lexoje pak me me vemendje chino-n, se mund te mesosh shume gjera prej tij.....
    Sidoqofte, pergezime per vullnetin......je djale i kendshem.....

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar mė parė nga jarigas
    Hajt ju rrit'te ndera....se po m'pelqeka edhe mu muhabeti, burra......
    Ti mir se t'pru Zoti e mir se na ke ardh, por si shumė vrrulshėm e paske marrė he burri i dheut. Merre nji herė kutinė e duhanit, dredhe, shplodhu pak se keke lodhė nga rruga e g'jatė qi ke ba e mandej thuje q'ka ke me thanė.

Pėr sapo dredh duahnin ti, unė po i daj nja dy fjalė me ty.

"ta boft zoti hallall"...shprehje kjo, teper e zberdhylet ne mbartesine emotive, dhe po ashtu ne ate epike te saj.....qartesisht, atavizem i erresires qe infektoi tere popullaten shqiptare nen ndikimin e kultures aziatike te vonshme.....
    "tu rrit'te ndera", shprehje tipike e shqiptarit fisnik ne zemer dhe kreshnik ne legjendet qe mbart ne kujtesen e thelle popullore, sa peshe emotive dhe shpirterore percjell tek bashke-kuvenduesi......do te mjaftonte vetem nje dallim i tille, per te percjellur ne kosh, imazhin e "zotit" te ferrit dhe xhehenemit......
    Nė zonat krenare malcore, zakoni asht se kur dikush t'vjen n'shpi, i zoti i shpis thotė: mirė se t'pru Zoti! Kto janė zakonet e malcorėve krenarė, qi nuk mujti me ja hjek as Turku.

Mirė se t'pru Zoti e t'u rrit'tė ndera kanė kenė, janė e do jenė shprehje tė pėrjetshme tipike tė shqiptarit fisnik nė zemėn dhe nuk janė zakone tė importuem as prej aziatikut as prej kujt, por janė zakone t'pastra shqiptare. K'to shprehje nuk mundesh as me i pėrkthye dhe as me i gjet nė ndonjė kulturė tjetėr tė huej.

"besimtari" medioker, aq i kufizuar ne rrjeten e merimanges se skemave social-fetare, saqe eshte i bindur se nuk ka dimensine te tjera mendimi, perveē atij qe i kane mbjelle ne tru qe prej s'vogli......aq i bindur ne "besimin" e drejte, saqe ky besim nuk varet fare prej "zotit", por eshte thjesht nje krijese me vete....!!!!!!!
    Ja pra, emblema e "besimit"....
    Unė pėr vedi jam rritė nė familje ateiste dhe jam edukue e m'asht thanė vazhdimisht se nuk ka Zot, se Zoti asht pjellė e mendjes sė njeriut, etj, etj. Asht vetėm kur u bana 24 vjeq, qi unė "takova" Zotin dhe qysh atėhere nuk jam da ma prej Tij.

Marcus, ashtu si edhe per besimin qe e perdor ne kuptim jo rracional te tij, edhe kur flet per fushen "frymore" duke pasur parasysh ate "shpirterore", mundohu ta perdoresh drejt.....lexoje pak me me vemendje chino-n, se mund te mesosh shume gjera prej tij.....
    Bash me t'thanė tė drejtėn e di krejt mirė ndryshimin midis frymores dhe shpirtnores, aq mirė sa nuk ta thotė mendja. Por nuk po due me fillue e me ta shpjegue, se si i thonė nji fjale popullore: "Din dhia q'ka asht tagjia"

Tash, po e shoh se edhe duhanin e dredhe dhe je tuj e shijue. Unė pėr vedi i thashė q'ka kisha me thanė, e jam gadi me tė nig'jue ty q'ka ke me thanė.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    O t'jeta burra. Mire se u gjeta.
    Jarigas pershendetje te madhe binjaku im. Mire se erdhe. Hade t'mar per qafe, se moti s'je kone.

Ju lumshin komte se na nderut sofren.
    Nderi e miqnia me ju qofte perhere.

Duna mu marre me do pune, kthena ma vone, vec desha me ju pershendete.

*

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    hallall ja u bofte zoti qe na nderoni.haleluja

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Please allow me to introduce myself
    I'm a man of wealth and taste
    I've been around for long, long year
    Stolen many a man's soul and faith
    I was around when Jesus Christ had
    His moment of doubt and pain
    I made damn sure that Pilate
    Washed his hands and sealed his fate

Please to meet you
    Hope you guess my name
    But what's puzzling you
    Is the nature of my game

I stuck around St.Petersburg
    When I saw it was time for a change
    I killed the czar and his ministers
    Anastasia screamed in vain
    I rode a tank, held a general's rank
    When the Blitzkrieg raged and the bodies stank

Please to meet you
    Hope you guess my name
    But what's puzzling you
    Is the nature of my game

I watched with glee while your kings and queens
    Fought for ten decades for the Gods they made
    I shouted out who killed the Kennedys?
    When after all it was you and me
    So let me please introduce myself
    I'm a man of wealth and taste
    And I lay traps for troubadours
    Who get killed before they reach Bombay

Please to meet you
    Hope you guess my name
    But what's puzzling you
    Is the nature of my game

Please to meet you
    Hope you guess my name
    But what's confusing you
    Is just the nature of my game

Just as every cop is a criminal
    And all the sinners saints
    As heads is tails just call me Lucifer
    'Cause I'm in need of some restraint
    So if you meet me, have some courtesy
    Have some sympathy and some taste
    Use all your well-learned politesse
    Or I'll lay your soul to waste, um yeah

Pleased to meet you
    Hope you guessed my name, um yeah
    But what's puzzling you
    Is the nature of my game, um baby, get down

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    pershendetje vellezer qafira jo-besimtare,

do ju lutesha besimtareve te mos ta kthejne temen ne pyetje apo diskutime fetare,
    po qe se keni deshire te na pershendesni jeni te mirepritur, perndryshe mos na e ndotni temen kot.
    Nje kerkese per xfiles! Di ndonjeri germanisht c'thote ky defteri ketu..?
    Gezuar!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •