Extremche@
Me kete po kuptojm qe ne Zotin ende se njohim, por Bibla dhe Kurani e thojne ndryshe pra ti po del kundra Bibles dhe Kuranit dhe s'po pajtohesh me ato qe i ka dhene udhezimet Fejet e ndryshme, apo jo? Per ate po e quan Mister ti, por nejse une e quaj ndryshe pa egzistim te Zotit, por me ligjet e Natyres:d...
Por me qen me fakt bindesh kish qen me mire qe kur krijohet bota te krijohet edhe Njeriu. Per Shembull kur Mbreti e krijon Mbreterin e krijon edhe Ushtrine e jo me e lan me vone qe ta krijoj sepse Mbreteria humbet pa Ushtrine, per kete po e them se Bota ka egzistuar shume me heret, dhe ne si shkak te kesaj njohje ju bindemi Astronomis dhe Evolucionit qe gjejn Fosile, e gjera te ndryshme qe po i tregon Shkenca. Kurse Feja po e thote ne menyra te ndryshme keto sa qe une s'muj ti besoj atyre gjerave...
Une kete menyre qe ti po e thu qe Zoti e ka kriju Universin dhe pastaj ndodh Evolucioni Fejet e ndryshme e thojne ndryshe pra ashtu si ka qen edhe ashtu ka mbet pra me fjalt qe i thojne Fet e ndryshme te Zotit dhe asgje nuk thote qe dicka ka ndodh me ndryshime, kur po them me ndryshime dihet qe me Evolucion, e Evolucioni eshte Zbulim i njeriut pra i Darwinit e ne qoftese mendon ti Zoti e ben Evolucionin atehere une mendoj se ligjet e Fizikes kan ndryshime prej Atyre te Fes qe thote: Eshte bere nga ZOTI edhe me kaq e mbyllim...thjesht nje gje te juajen s'po e kuptoj cfar Zoti ke? Ky Zoti i jot s'po perputhet me ata te Bibles ose te Kuranit mos do te thote kjo qe e ke nje ZOT Personal, apo cfare?
Shum mir e ka m pa kete Eksperiment qe jan duke e bere SHkenctart me te medhej te botes, dhe kjo eshte arritja e Shkences dhe jo e Fejes, po du me dit ku po don me dal me kete ide?
Haha, jo me e pa Live Zotin une ai mo nuk quhet ZOT, a e din pse? Sepse s'mbet mo me Besu Zotin, ose me pas Sprov prej tij, sepse ne e dim qe ka Zot dhe s'kemi nevoj me e besu por vetem e njohim si Egzistenc kurse me besim biem ne kundershtim...por jo prap s'jom i ketij mendimi se une s'pajtona me idet e Feve t'ndryshme per shpikjen e Zotit sepse po te Egzistonte ky Zot do te kishin Egzistuar edhe Zotet e lashte qe jan quajt: Fe Politeiste.
Me kete arritje t'shkences njeri gjithckah po del siq eshte me se miri ende s'po del fakt per Egzistencen e Zotit dhe cdo dit me shume po dalin fakte t'reja qe njerzit po Zbulojn, e me kete po humbet me shume Interesi ndaj Zotit e po rritet ndaj Shkences...
Me t'mira...
Krijoni Kontakt