Postuar mė parė nga Scion Nuk ju vje keq qe ti krasis keto kur tju vije koha? Sdo duken mire :/ Krasiti mer burr ca ke prit chit chate jan Mos harro edhe ato temat qe te shkrujta ne MP
Revolution 1848
Postuar mė parė nga drague http://www.youtube.com/watch?v=07aFE...eature=related tani zoti ishte i bardh apo i zi ? Zoti osh, as i bardh as i zi por lara lara, si fanella Juves
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Postuar mė parė nga EuroStar1 Krasiti mer burr ca ke prit chit chate jan Mos harro edhe ato temat qe te shkrujta ne MP Hape njihere, sepse mos na qahet ndonje se i hoqem postimet. Temat e tjera po i mbyll njehere.
me bohet qejfi qe po gjallerohet ky nenforum. po ze nryshk dhe Scion
Postuar mė parė nga Scion Hape njihere, sepse mos na qahet ndonje se i hoqem postimet. Temat e tjera po i mbyll njehere. nuk kemi asnji vizitor fetar.jena bo si vampira kjo eshte tolerance fetare
Postuar mė parė nga drague nuk kemi asnji vizitor fetar.jena bo si vampira kjo eshte tolerance fetare Ne fakt, fetaret e vizitojne me shpesh kete forum se cdokush tjeter. Doren ne zemer! Postuar mė parė nga drague po ze nryshk dhe Scion Me mbyti puna mik, sme del koha fare
Postuar mė parė nga Scion Me mbyti puna mik, sme del koha fare ahhahahaa do ti themi i fjal te mire Albos qe ta ngrej rrogen :P
Postuar mė parė nga EuroStar1 ahhahahaa do ti themi i fjal te mire Albos qe ta ngrej rrogen :P Mos o burre se do e marrin me tere mend "disa" Rrogen une e marr prej punes time, kjo puna e forumit eshte qyl
Postuar mė parė nga Scion Mos o burre se do e marrin me tere mend "disa" Rrogen une e marr prej punes time, kjo puna e forumit eshte qyl ku ka me mire se qyli
Postuar mė parė nga Scion Mos o burre se do e marrin me tere mend "disa" Rrogen une e marr prej punes time, kjo puna e forumit eshte qyl Leri ato ti se nuk i hajme ne Drague sa e ka rrogen Scion ? Lere ata mod e S-mod te feve apapapa melona meleona marin
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt