Ju bindi Elytony per te braktisur ateizmin apo akoma jo?
Do ishte interesant, paramendoni pastaj titujt e forumit:
- Ku deshton Allahu, ka sukses Elytony
- Elytony hapi zemrat e kafireve, te cilat i kishte mbyllur Allahu
- Elytony for prophet!
Ju bindi Elytony per te braktisur ateizmin apo akoma jo?
Do ishte interesant, paramendoni pastaj titujt e forumit:
- Ku deshton Allahu, ka sukses Elytony
- Elytony hapi zemrat e kafireve, te cilat i kishte mbyllur Allahu
- Elytony for prophet!
Chino une jam pro ketij mendimit tend![]()
O Drague...! Ku je mer qafir ? Apo je ber besimtar ? Dil mer ketej se le nam te temat politike.
Po ju qafira dhe qafiresha ckemi ndonje te re ?
Po u kujtuat une do jem sot ketej. Ju rujt Zoti ishalla![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EuroStar1 : 03-01-2011 mė 14:52
Revolution 1848
eu bre chino sa i mencem qe je ,po na shpjego pak se si e sheh ti ajrin?? cfar ngjyre ka ,cfar shije heheheh
ndoshta e ke matur me ndonje aparat te ajrit edhe gezimin edhe hidherimin edhe keta maten me peshe apo me dicka tjeter,
ndjenjat keto me se maten a??
une ne shpi kam nje ateist eshte i njejte sikur ju ,por i shkreti nuk ka lap top qe te komunikoje me ju sepse gjendet ne SHTALLE I KA AFER 500 KG DHE ESHTE I ZI DHE QE E KA EMRIN M U Z A T dhe ne popullat njihet me emrin KAFSHE
ATEISMI= HAJVANIZMI
ATEISTI = HAJVANI APO NE SHQIP KAFSHA
se paku ky eshte mednimi im ,ndoshta dikush nuk do pajtohet ,por kam te drejte te shprehi edhe une mendimin tim ,sepse kete gje me mundeson demokracia dhe de drejtat nderkombtare![]()
Sa e pash qe postove ti, ktheva dicka mbrapsht sipas zakonit per mos me te hor msysh.
A keni bo naj rremuj a naj vrasje a noj gjo tkeqe ? Se ju ateistet vetem per keq ju shkon mendja, po thuj ishalla ktheni rruge dhe pranoni krishtin dhe muhamedin e pastaj ju falen mekatet, se keshu si e keni nisur ehe nuk dihet fundi juaj
Revolution 1848
drague nuk ka ndryshim aspak mes juve dhe hajvanit qe te dyte hecni mend e juaja
cat fjalen qe e permende ZOT cfar kuptimi ka sipas teje hahahahahh e sheh qe edhe ateistat besojne ne ZOT vetem se ZOTI i juaj ndryshon si ne cdo fe tjeter heheheh dikush kKRISHT ,dikush BUDA ai tjetri ALLAH
heheheheheh me bere me qesh ore
Krijoni Kontakt