Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Rolin e Netzer e mori Wolfgang Overath ne 1974. Netzer ishte ylli i i Euro 1972 dhe shpeshhere krahasohej me Cruyff. Reali e mori si kunderpergjigje ndaj Barces e cila mori Cruyff ne ate kohe. Keshtu mesa di une, por paska lujt ne ate boteror te 74
    Kaisero, me të lexuar e kam dhe unë, çfarë kam parë dhe tek ESPN Classic, nuk e kam jetuar atë periudh. Dhe me çfarë më kanë treguar, që ka qënë lojtar shumë i mirë, po me karakter shumë të keq.

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Kaisero, me të lexuar e kam dhe unë, çfarë kam parë dhe tek ESPN Classic, nuk e kam jetuar atë periudh. Dhe me çfarë më kanë treguar, që ka qënë lojtar shumë i mirë, po me karakter shumë të keq.
    Ashtu ishte, Schuster ishte Netzer i dyte i pasuar me pas nga Effenberg.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    E di që ka luajtur 21 minuta dhe ka shënuar gol. Me informacionin që kam lexuar, tani kush e ka jetuar atë kohë e di më mirë se unë
    une e di qe kan hum 0-1 ate ndeshje
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    saper korrigjim MAT LE TISIER eshte legjend tek SOUTHAMPTON
    po ZOLA a ka lojtur ndonje ndeshje botrori pasi nuk e mbaje mend ndonje ndeshje

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Kane harru edhe Mehmet Scholl.
    E Mbaj Mend shum mir qe Mehmet Scholl ka luajtur ne botrorin 98 ne franc dhe esht demtuar ne ndeshje Gjermani Jugosllavi qe ka dal 2 me 2
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    E Mbaj Mend shum mir qe Mehmet Scholl ka luajtur ne botrorin 98 ne franc dhe esht demtuar ne ndeshje Gjermani Jugosllavi qe ka dal 2 me 2
    E ke gabim, ky eshte ekipi i 1998 dhe duket qarte qe Mehmet Scholl mungon. Ne vend te tij Vogts mori Steffen Freund te Borussia Dortmund.

http://www.sport-finden.de/statistik..._wm_1998.shtml
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    E ke gabim, ky eshte ekipi i 1998 dhe duket qarte qe Mehmet Scholl mungon. Ne vend te tij Vogts mori Steffen Freund te Borussia Dortmund.

http://www.sport-finden.de/statistik..._wm_1998.shtml
    Nuk edi po ketu duket qe ka qen dhe markus babel pasi ai e refuzoi kete botror pasi esht len jasht ne nje ndeshje eliminatore
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    saper korrigjim MAT LE TISIER eshte legjend tek SOUTHAMPTON
    po ZOLA a ka lojtur ndonje ndeshje botrori pasi nuk e mbaje mend ndonje ndeshje
    ka luajtur ne 94 por mori karton te kuq nuk e mbaj mend mire cfare ndeshje ka qene !!! duhet te futem ne youtube qe te freskoj memorien !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

10.Paulo Di Kanio

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •