Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    nese ka ndonjeri informacion a mund te me thote sa e veshtire eshte te ngelesh shtatzane kur e ke te gjate qafen e mitres?
    kam nje shoqe qe ka kohe qe provon por i paska thene mjeku se ka kete problem...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga bebi im Lexo Postimin
    nese ka ndonjeri informacion a mund te me thote sa e veshtire eshte te ngelesh shtatzane kur e ke te gjate qafen e mitres?
    kam nje shoqe qe ka kohe qe provon por i paska thene mjeku se ka kete problem...
    Sado e gjate te jete qafa e mitres, nese spermatozoidet e mashkullit jane te shkathet e mberijne qe ne 24 oreshin e pare vezen e deshiruar. Nese mashkulli eshte i pafuqishem , atehere nuk e ka fajin qafa e mitres.
    Por ajo mund te fitoje shtatzanine ne rruge laboratorike me injektimin e spermes.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Sado e gjate te jete qafa e mitres, nese spermatozoidet e mashkullit jane te shkathet e mberijne qe ne 24 oreshin e pare vezen e deshiruar. Nese mashkulli eshte i pafuqishem , atehere nuk e ka fajin qafa e mitres.
    Por ajo mund te fitoje shtatzanine ne rruge laboratorike me injektimin e spermes.
    flm per pergjigjen, ne fakt ato kane rreth nje vit qe po tentojne, mesa duket nuk qenka problemi tek qafa e mitres, a behet ne Shqiperi ky lloj injektimi?
    obobobo sa problem qe qenka...
    nuk e di nese i shoqi e ka bere ate analizen e spermes...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga bebi im Lexo Postimin
    flm per pergjigjen, ne fakt ato kane rreth nje vit qe po tentojne, mesa duket nuk qenka problemi tek qafa e mitres, a behet ne Shqiperi ky lloj injektimi?
    obobobo sa problem qe qenka...
    nuk e di nese i shoqi e ka bere ate analizen e spermes...
    Duhet te shkojne te vizitohen tek nje androlog e me pas ne spital i kane te gjitha mjetet qe ti bejne me femije
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Pėr: a mbetesh shtatzene ne kete rast??

Citim Postuar mė parė nga nihilist Lexo Postimin
    A mund te mbetesh shtatzene nese kryhet derdhja e spermes kur femra eshte ne periudhen e menstuacioneve ose kur ka 1 deri 5 dite apo nje jave qe i ka kaluar ato??

flm
    Marredhenit seksuale gjate menstruacioneve nuk jane te keshillueshme nga ana mjeksore si per mashkullin ashtu dhe per femren ndaj evitojini me te gjitha mundesite ne ato dite.

Sa i perket ngeljes shtatzane ajo eshte plotesisht e mundur. Kini parasysh se spermatozoided rezistojne per rreth 3-5 dite pas derdhjes ndaj eshte plotesisht e mundshme shtatzania.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 26-09-2014 mė 06:02
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Pėr: a mbetesh shtatzene ne kete rast??

Citim Postuar mė parė nga nihilist Lexo Postimin
    A mund te mbetesh shtatzene nese kryhet derdhja e spermes kur femra eshte ne periudhen e menstuacioneve ose kur ka 1 deri 5 dite apo nje jave qe i ka kaluar ato??

flm
    A nuk te mjaftojne 25 dite qe femra eshte e lire, po duhet me ba mardhenje kur s'eshte e disponushme aa ? hamshor i madh qenke, 5 dite pushim si bake lol. Shume e pshtirshme po m'duket n'qat periudhe me ba sex. Nuk e di se si ka pranu edhe qajo femen. Njejt ndoshta jeni si tip. Me m'nigju mu e ktheni traditen e 5 ditet qe ka zakonet bani sex , e 25 ditet qe eshte e lire mos bani hahaa.
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •