nese ka ndonjeri informacion a mund te me thote sa e veshtire eshte te ngelesh shtatzane kur e ke te gjate qafen e mitres?
kam nje shoqe qe ka kohe qe provon por i paska thene mjeku se ka kete problem...
nese ka ndonjeri informacion a mund te me thote sa e veshtire eshte te ngelesh shtatzane kur e ke te gjate qafen e mitres?
kam nje shoqe qe ka kohe qe provon por i paska thene mjeku se ka kete problem...
Sado e gjate te jete qafa e mitres, nese spermatozoidet e mashkullit jane te shkathet e mberijne qe ne 24 oreshin e pare vezen e deshiruar. Nese mashkulli eshte i pafuqishem , atehere nuk e ka fajin qafa e mitres.
Por ajo mund te fitoje shtatzanine ne rruge laboratorike me injektimin e spermes.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Marredhenit seksuale gjate menstruacioneve nuk jane te keshillueshme nga ana mjeksore si per mashkullin ashtu dhe per femren ndaj evitojini me te gjitha mundesite ne ato dite.
Sa i perket ngeljes shtatzane ajo eshte plotesisht e mundur. Kini parasysh se spermatozoided rezistojne per rreth 3-5 dite pas derdhjes ndaj eshte plotesisht e mundshme shtatzania.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 26-09-2014 mė 06:02
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
A nuk te mjaftojne 25 dite qe femra eshte e lire, po duhet me ba mardhenje kur s'eshte e disponushme aa ? hamshor i madh qenke, 5 dite pushim si bake lol. Shume e pshtirshme po m'duket n'qat periudhe me ba sex. Nuk e di se si ka pranu edhe qajo femen. Njejt ndoshta jeni si tip. Me m'nigju mu e ktheni traditen e 5 ditet qe ka zakonet bani sex , e 25 ditet qe eshte e lire mos bani hahaa.
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
Krijoni Kontakt