nuk je ka i beson gjinekologut at her mos shko fare te ai
nuk je ka i beson gjinekologut at her mos shko fare te ai
Pse je kaq e shqetsuar mi goce???!!! Sikur ke nja 12 kalamaj po me dukesh.Ngele ngele, ti e ke mar parasysh......Nje gje s'po kuptoj une, ti po teston forumistat din apo s'din ne kete fushe????!!Apo vertet kerkon zgjidhje nga forumistat????Se ne ditet e sotme te kerkosh kto lloj zgjidhje forumeve per mua s'ka kuptim.gjithesesi ky eshte thjesht mendimi im ti qendro tek joti!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Moto e qeveritareve tane : merr gjithēka qė tė ofron jeta! Tash dhe kėtu. Tash ose kurrė!,
Edhe ti TROYAN heret je kujtu, nese ka ngel ju ka bo cuni me lujt futboll tashi![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
pilulat kontraceptive e parandalojne shtatzanine pothuajse 100%. nese nje femer ngel shtatezane do te thote qe nuk i ka marre ne menyre te rregullt te gjitha kokrrat.
mund te ngelesh shtatzane gjate menstruacioneve por edhe gjate periudhes kur femra eshte duke ushqyer foshjen me gji (per kete te fundit shume femra jane te bindura qe nuk eshte e mundur, por gabohen).
gjate menstruacioneve me sa di une, probabiliteti per te mbetur shtatzane eshte gadi 0%.
probabiliteti me i larte eshte rreth 10 dite pas menstruacioneve.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt