Mund te diskutojme ktu rreth deshirave.Dime qe deshirat jane pa fund.Dhe une mendoj se nqs se i kufizojme ato mund te behemi vertet te pasur.
Mendimi juaj??
Mund te diskutojme ktu rreth deshirave.Dime qe deshirat jane pa fund.Dhe une mendoj se nqs se i kufizojme ato mund te behemi vertet te pasur.
Mendimi juaj??
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
nuk arrij ta kuptoj cdo te thuash ... si mund te behesh i pasur kur kufizon deshirat ... mendoj se nese jan deshira te mire ja vlen te luftosh per ti arritur me cdo menyre ...
Dua te them qe njeriu ka deshira pa fund.Psh nqs se ke lek ti do mercedes.do pushime ne bahamas ,do vile me qindra mijra dollar.Mundesisht ta kesh personale.hehehe.Nqs se do jetoje njeri i thjesht dhe te kurseje keto lek do ishe i pasur.apo jo???Do kishe banken plot.Ndersa gjithe keto shpenzime ta bejne bosh dhe te detyrojne te punosh e te punosh pa pushim.LOl![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
ok e kuptova ... per mendimin tim ata qe skane jan me te lumturit ..
ata qe kane sjane te lumtur por bosh ...madje vuajne .. kam njohur njerez te tille ...
gjithashtu mu kujtua nje shprehje nga nje film me cerciz topullin qe kam par para ca kohesh ..
kush lufton per placke .. placke eshte
paraja ste jep personalitet perkundrazi ta heq ate
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enii : 25-10-2009 mė 21:29
Ke degju per shprehjen e madhe te popullit tone shqiptare ti ndonjehere apo si ?
---->>> Shtriji kembet sa ke jorganin .
Ti do shpenzosh aq sa mendon se mban, dhe te del e tepron ca. Ti nuk do shpenzosh me shume se cben apo jo? Po dhe ato qe ben do te duhet ti shpenzosh ne nje fare menyre, se njeriu ka vetem 1 jete. Dhe life is 2 short qe te vesh miliona. Per dollare e kishe fjalen apo jo? Lol
teme me supozime. Ec shkojme ne hene tashi. Hyp. Opa. Lol
hahaha.pse jo mi ,ka plot qe marin borxh per te ber qejf.Po ta shpjegoj me qart se e ke mar me zjarr diskutimin!
Do ti shpenzosh te gjitha te ardhurat e tua vjetore edhe pse i ke shume te larta?Ktu kuptohet qe ti s'do kufizosh shume deshira!Apo do kufizosh deshirat edhe pse ke lek, qe te rezervosh lek dhe te quhesh e pasur.Problemi eshte se kjo histori duhet te zgjasi gjat gjithe jetes tende!!.Mendon te kufizosh deshirat e tua qe ti lesh trashgimni brezave me qart akoma???.Qe deshirat jan pa fund besoj se e ke te qart!!.Te thash shmbullin ke yjet e muzikes ,sportit ,e kinemas. qe shkaterojne miliona dollar ne vit.
Krijoni Kontakt