Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 57
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    te gjith ju qe po deklaroni qe duhet me dal ne zgjedhje do zhgenjeheni dhe do pyesni vehten perse dola.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    bili99 , mu për ato se cfarë thua ti nuk duhet të dilet në votime.

Shiko cfarë altrnativa kemi , dhe bie në përfundimin që e ceka edhe me heret "kape njonin e mshoj tjetrit".

Thua se bashkimi kombetar nuk bëht nga rruga .
    Mos po mendo se me këta politikan bëhet nëpërmejet institucioneve?!!!

Nës je në rrjedha , e din shumë mir , ashtu sic e dimë shumë nga ne se këto institucione , jo që po punojn për bashkim por përkundrazi .

Populli nuk është se nuk ka qen aty (ndoshta ashtu e kupton ti) por nuk është përfilluar kur institucionet i kan marr vendimet themelore për Kosoven .

Po pate ndërgjegje o votues i Kosoves , munde politiken e gabuar duke e bojkotuar , sepse kjo do të jet dëshmija më e mirë për të treguar kundërshtimin.

Po votve , këta idot politikan do të të thonë , se ke votuar , tash pranoje realitetin.

Ata do të thon edhe për mosvotim të njëjtat fjalë , por nuk është e njëjta gjë!
    MOSVOTIM DO TË THOT SE MENDON NDRYSHE NGA KJO GARNITUR E NJERËZVE TË NJËJT PO QË GAROJN ME EMRA TË NDRYSHËM.

Kili

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Kush është ai i cili mund të kundërshtoi këto fjalët të cilat shihen në foton më lartë ?!
    hajt se ua nijn zanin ma vone ktyne fjalve te Albinit, (disa qe sot spo i pranojne si te verteta)
    Paqë

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    bili99 , mu për ato se cfarë thua ti nuk duhet të dilet në votime.

Shiko cfarë altrnativa kemi , dhe bie në përfundimin që e ceka edhe me heret "kape njonin e mshoj tjetrit".

Thua se bashkimi kombetar nuk bëht nga rruga .
    Mos po mendo se me këta politikan bëhet nëpërmejet institucioneve?!!!

Nës je në rrjedha , e din shumë mir , ashtu sic e dimë shumë nga ne se këto institucione , jo që po punojn për bashkim por përkundrazi .

Populli nuk është se nuk ka qen aty (ndoshta ashtu e kupton ti) por nuk është përfilluar kur institucionet i kan marr vendimet themelore për Kosoven .

Po pate ndërgjegje o votues i Kosoves , munde politiken e gabuar duke e bojkotuar , sepse kjo do të jet dëshmija më e mirë për të treguar kundërshtimin.

Po votve , këta idot politikan do të të thonë , se ke votuar , tash pranoje realitetin.

Ata do të thon edhe për mosvotim të njëjtat fjalë , por nuk është e njëjta gjë!
    MOSVOTIM DO TË THOT SE MENDON NDRYSHE NGA KJO GARNITUR E NJERËZVE TË NJËJT PO QË GAROJN ME EMRA TË NDRYSHËM.

Kili

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Me sa po shoh, argumentet e tua nuk kane lidhje me zgjedhjet vendore.Per nje vend demokratik vota eshte instrumenti i vetem demokratik per te percaktuar kryesuesin e bashkis. Ti duhet te shkosh ne zgjedhje per te treguar se si popull je per kete sistem demokratik, se je i interesuar per mbarvajtjen dhe ndertimin e instirtucioneve politike dhe administrative ne vendin tend.Ti mund te votosh kandidatin qe deshiron. po qe se dote rrish ne shtepi nuk e ke kete privilegj.Une mendoj se dhe nje qeveri e dobet duhet respektuar nese ajo eshte ne krye ne menyre legjitime.Gjithashtu une mendoj se politikaneve te kosoves pak pune i mbetet per te bere pasi shume probleme i paraprine eulex.Nuk mendoj se Hajredinaj te jete me produktiv se Thaci.Personalisht nuk jam per te vene ne udheheqje njerzit e luftes, shpesh ato abuzojne me meritat e luftes dhe ndajne shoqerine ne grupime armiqesore, te luftes dhe jo luftes. Pra do te krijojne vende pune ne administrate per perkrahesit e tyre e keshtu shoqeria do te vuaj nje kohe te gjate.Me mire nje udheheqie me pak e afte se sa me rrambot e luftes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 11-11-2009 më 19:41

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Anesti 55 , nese te kam lexuar mirë , ti je edhe per qeverisje të dobët.

Tani kjo "e dobët" mund të jet shumcka!

Pastaj , nuk e di si konstatove aq leht se argumentet e mia nuk paskan lidhje me zgjedhjet vendore , duke mos japur asnjë skjarim!

Unë që në fillim e thash :

Qe po e skjaroj pak.
    Për Prishtinen gjasat më të mëdha duket se i kan kryetri aktual Isa Mustafa (një ish komunist i keq) dhe ky i Pdk-së Astrit Salihu (ky ish komunist , aktivist i lidhjes rinis komuniste , në kohen kur nuk ka pas trysni të mdha me qen antar i partis).
    Ku do të qoj pesh vota po votove njërin nga këta të dy.
    Natyrish per Prishtinen kemiedhe shum kandidat të tjerë . Por nuk e di se a jan ndonjë alternativ e mirë as këta të tjerë. Altrnativ të mir mund të ket , po dihet se nuk kna gjasa për të fituar.

Mos mendo se këto zgjedhje nuk do të manipulohen , sikur edhe ato të derisotmet.

MOSVOTIM DO TË THOT SE MENDON NDRYSHE NGA KJO GARNITUR E NJERËZVE TË NJËJT PO QË GAROJN ME EMRA TË NDRYSHËM

Kili

SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Kili: po pra paragrafi i komentit te i Anesti 55 qendron :
    "me mire nje qeveri me pak e afte...se"
    une e komentoj keshtu me mire cdo rregull me mangesi, me mire cdo qeveri me mangesi dhe plot gabime, me mire pra nje qeverisje me pak e afte se sa NJE ANARKI.
    Zgjedhje te sukseshme i deshiroj Kosoves dhe gjithe popullit atje.

Per Zgjedhjet : nuk ka menyre tjeter per ndryshime ne rrethanat e krijuara ne rendin e ri ne Kosove dhe ne demokraci.
    Populizmi perfundimisht vdes me demokracine, mund te shprehish moskenaqesi dhe kundershti nga rruga , bile mund edhe te ndikosh te ndryshosh dicka por votat jane atomi i nje shoqerie demokratike.

Per shtetin:Shteti ndertohet me kuadro profesionale dhe jo me meritokraci, respekt per luftetaret meritat duhet cmuar dhe mirenjohur nga shteti deri ne mbivleresim , si me cmime, pensione ,kompenzime dhe lehtesime jete per invalidet ,dhe kush ka kapacitet dhe pergatitje profesionale edhe me ndihme konkrete dhe perparesi per tu vendosur ne perfaqsim te institucioneve shteterore( pozita pune qe zgjidhen nga institucionet dhe jo nga votimi i lire)
    Keni pershendetjet e mija Kili dhe Anesti 55, dhe sigurisht qe keni te drejte absolute te mendoni sic mendoni per nje ceshtje te rendesishme kombetare.

me nderime per Zgjedhjet e Lira,

bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 12-11-2009 më 10:43
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    bili99 dhe për të gjith të tjerët që do të dalin në votim.

Me votën tuaj do të përkrahësh:
    antishqiptarizmin
    korupcionin
    ndarjen e Kosoves
    keqmenagjimin
    keqpërdorimin
    hajnin
    rrenen
    ...

Ta shofim sa njerëz , në % do të kan ndërgjegje që të përkrahin dukurit e këqia në Kosovë.

Kosova nuk është demokratike , prandaj as zgjedhjet nuk mund të jen të tilla. Mos e mashtroni vetveten!

Kili

SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Perse nuk egziston nje ligj ku nese ne zgjedhje nuk dalin me shume se 50%,zgjedhjet te shpallen te pa vlefshme dhe te shpallen ne te njejten koh edhe zgjedhjet e pergjitheshme,keshtu asgje nuk po kuptoi si dulen 10% si 90% krejt njejt po del kjo pune.
    Qfar legjimiteti mund te ket nje qeveri me 20% te votave,kjo ndodh vetem ne kosove edhe ne arabistan.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    le be daj mos fantazoni edhe ju vetvendosje shume..

nzgjedhje duhet me dal por me ju flliq letren e votimit e jo me mos me dal se mosdalja nzgjedhje forcon hajnat ne pushtet sepse lujn me voten tane...mos e teproni edhe ju vetvendosje me pallavra,mendoni pak ma larg.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Deri në orën 15:30 votuan 32.86%

Nga Express më 15.11.2009 në ora 17:13
    Sipas të dhënave të fundit të Komisionit Qendror Zgjedhor (KQZ), në tërë republikën, deri në ora 15: 30, kanë votuar 513 mijë e 805 persona, ose 32.86 për qind.

Komuna me daljen më të lartë, deri më tani, është Hani i Elezit me 47.33 për qind, kurse pjesëmarrja më e ultë është shënuar në komunën veriore Leposaviq, ku kanë dalë vetëm 0.48 për qind e qytetarëve me të drejtë vote.

Deçan 32. 42 %
    Gjakovë 36. 67 %
    Drenas 38.53 %
    Gjilan 35. 63 %
    Dragash 28.80 %
    Istog 32.76%
    Kaçanik 37. 80 %
    Klinë 38.36 %
    Fushë Kosovë 31.95 %
    Kamenicë 36.12 %
    Mitrovica 25.55 %
    Leposaviq 0.48 %
    Lipjan 36.60 %
    Novo Bërdë 17.47%
    Obiliq 32.46 %
    Rahovec 31.31 %
    Pejë 30.93 %
    Podujevë 40.02 %
    Prishtinë 30.55 %
    Prizren 30.08 %
    Skenderaj 41.36 %
    Shtime 37.36 %
    Shtërpcë 23.44 %
    Suharekë 41.16 %
    Ferizaj 30.08 %
    Viti 38.45 %
    Vushtrri 32.77 %
    Zubin Potok 5.61 %
    Zveçan 0.64 %
    Malishevë 41.79 %
    Junik 39.58%
    Mamushë 43.39 %
    Hani i Elezit 47.33 %
    Graçanicë 14.22 %
    Ranillug 9.15 %
    Kllokot 13.93 %
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •