ky Mero 16 vjet me Salen vodhi sa vodhi ,dhe tani i del kundra
e ka pak drunin ky.
Mero osht hajdut ,dhe hajduti thot kape hajdutin.
ky Mero 16 vjet me Salen vodhi sa vodhi ,dhe tani i del kundra
e ka pak drunin ky.
Mero osht hajdut ,dhe hajduti thot kape hajdutin.
Ultim'ora
Calcio: arrestato il petroliere albanese che voleva acquistare Bologna e Milan
TIRANA (Albania) - La scorsa estate il suo nome era circolato per essere uno dei possibili acquirenti del Bologna e in seconda battuta anche del Milan. Ora la sua vicenda ha contorni tutt'altro che sportivi. Rezart Taci, petroliere albanese, si e' costituito a Tirana. Era ricercato per l'aggressione a un giornalista avvenuta lunedi' scorso in un pub della capitale.Il Tribunale ha confermato il provvedimento di arresto per lui e le sue due guardie del corpo. (RCD)
cfare fjalesh pershembull ??? sepse ne baze te ligjit per gazetarine sic kane thene edhe personat me lart !!! nuk te denon njeri edhe po shpife ( une jam kunder ketij ligji ) .plus qe ky eshte gjyq penal dhe fjalet e meros te cfaredo lloj qofshin smerren per baze vetem nese ky i fundit terheq denoncimin ose ka dhene deshmi te kundert me ate qe ka deklaruar me pare po edhe kjo duhet te jete ne gjyq se ne gazeta apo ne tv me sa di une spi uje shume deshmia e kundert !!! gjithsesi cdo gje ndodh ne shqiperi kshu qe kurre mos thuaj kurre!!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Nuk jam ne djeni per ligjin e shtypit ne Shqiperi keshtu qe nuk mund te komentoj dot. Megjithate shpifje ndodhin kudo. Ketej nqs nje artikull i tille i pavertet ka efekt mjaft negativ per suksesin ne biznes te dikujt, ai ka te drejt ta hedhi ne gjyq ate gazetar dhe gazeten. Me kujtohet Donald Trump qe hodhi ne gjyq nje gazetar me pretekstin se fakti qe gazetari kishte shkruar se Trump eshte thjesht nje milioner dhe jo bilioner dhe kjo ndikoi ne biznesin e Trump. Gjithsesi, jam e sigurte qe paraja perseri do fitoj. Nqs ka ligj qe mbron shpifje ne gazeta, atehere Sala me shoke duhet ta rishikoj kete ligj dhe ta ndryshoj.
Lexova shumicen e postimeve ne kete teme. Ajo qe vura re (jo me pak habi per te thene te drejten) ishte qe rreth 40 - 50 perqind e postimeve kishin probleme me Meron si gazetar. Le te themi se edhe une jam njeri prej tyre qe jo gjithmone kam qene dakort me ate qe ka shkruar Mero ne te kaluaren dhe ne te tashmen.
Thene kete, me duhet te bej nje dallim midis Meros dhe gazetarit Mero. S'mund te pajtohem me llogjiken: e ka kruajtur vete ndaj mire ia bene. Sepse nese do isha idhtar i kesaj llogjike, me duhej te kenaqesha po ta shikoja te rrahur Sander Frangajn (trumpetuesin e kesaj filozofie). Edhe sot e pashe (me neveri) teksa mburrej se ishte idhtar i filozofise kanunore.
Ketu thuhet se Meroja ka shpifur per Tacin. Po cfare ka thene Meroja ne fakt: Ka thene se Taci eshte mashtrues dhe nuk i ka patur leket per te blere ARMO-n. Ka treguar disa transaksione financiare dhe ka kerkuar shpjegime nga shteti, nga banka perkatese dhe nga banka e nivelit te dyte. Nuk ka dale askush deri me sot te thote te kunderten. Nuk ka dale asnje funksionar qeveritar deri me tani te thote se perse ARMO u nis per tu blere nga disa Amerikane dhe perfundoi tek Taci. Apo perse nuk jane zbatuar rregullat e kontrates se privatizimit. Pra kemi njerez qe jane te nxehur me Meron dhe e rrahin, por nuk kane dale asnje moment te pergenjeshtrojne me fakte ato qe ata i quajne shpifje.
Une nuk dua ta mbeshtes Meron me zor. Ai ka nje te kaluar te dyshimte dhe jam skeptik per te si individ. Por di te them me siguri qe ne debatin me Tacin, ai ka dale i fituar. Vete reagimi i ketij te fundit eshte prova me e mire (per mendimin tim) se ai nuk ka patur asnje argument per ta kundershtuar. Eshte reagimi i nje njeriu te deshperuar, i nje njeriu deri diku primitiv dhe jo inteligjent pasi beri gjene e gabuar ne momentin e gabuar. Ai thjesht duhej te rrinte urte e te mos ndihej dhe perballjen me meron do ta zgjidhte Saliu (sic zgjidhi Gerdecin, Durres - Kukes apo plot zullume te tjera).
hudh nai lek brar se prap do ti fshijn.
Edi nuk ka gisht aty .lype tjeterkun.
e paskan rras mren tacin..
mir ja kan ba..
mendjemadhesia e coj aty ..
po te mos ish po.rdhac do ta fillonte diten keshtu.. ki taci inė..
na mo ti bodygardo.. shko me merr temen e meros te shoh cka shpifur sot per mua..
vjen bodygardi pa temen..
e kishin blere temen o boso.. nuku gjeta gje..
mire shko te filani qe e blen cdo dite temen e ne se e ka koleksion blija 100 numrat e fundit me 10 fishin e cmimit..
si urdheron shefo..
alo.. o avokat filani eja ta pim nje kafe tek.. dolce vita po themi..
degjo i dashur.. ja ku e kam vandakun me 100 numra te temes se mero bazes.. ku gati ne cdo numer shpif per mua me ca rubrika ..sandri ashtu keshtu flamuri keshtu ashtu.. si tja bejme o babam..
dhe avokati i thot dua 5 dit kohe ti hedh nje sy..
mir o burazer thot taci.. na makinen e shko ne golem e rri 5 dit e ha e pi ne hotel buz deti e un te paguaj..
dhe keshtu avokati pregatit nje denoncim per gjykaten.. un rezarti denoncoj per shpifje ne seri meron e bazes..
dhe.. benet gjyqi.. dhe gjyqi i jep tacit te drejte dhe meron e gjobit sa qe grushtat do ti dukeshin si popkorna krahasuar me meleonat e gjobes..
keshtu do duhej te bente dhe elona dhe frangu dhe luli bash e cdo kush qe kto vitet pro-ruc- edvin e anti-berish te meros.. eshte telendisur gati cdo dite me genjashtrat e meros..
dhe merua do kapitullonte e as ed ruci nuk do ti binte me ne qafe..
mirpo keta gomere e gomarica qe jan objekt i merove e filipave.. han bare.. dhe nje dit shperthejn.. taman kur e do skenari ed ramoist dhe behen.. =shi ne kallamoq= te selise roze..
mir tu benet hajvaneve.. e hajvaneshave..
i lumte kryeministrit de facto te shqiperise..ed-ver rames..
cdo dite po e gerryen dhe at pik demokraci qe kemi fituar me vote..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 05-11-2009 mė 20:32
nje gje me ben pershtypje
a kane familje keta plera cfare dreqin kerkojne ne 11 te nates neper lokale
ne ate kohe duhet ti vesh femijet ne gjume duke ju treguar perralla te bukura dhe te shpenzosh kohe me gruan tende
20 vjet akoma nuk e ka mesuar njeri qe familja eshte e shenjte
pastaj c'fare dreq milionerash jane keta qe kane shoke te ngushte badigaret ?
nuk e kuptoj dot kur do arijme te behemi njeres normale
sa per temen ne fjale ky llafazani eshte brenda ligjit sepse ligji e lejon te ofendoje ke te doje
sa per te qeshur ky ligj
shendet e para
Nuk jam une ai qe ia rrit vlerat Meros. Vlerat ia rriti Taci qe shkon e i bie me grusht ne mes te Tiranes, eshte cuni i Makbules dhe Gjoleka qe e rrahen para 5 vjetesh, eshte Saliu qe coi nje ushtri me police per ti mbyllur gazeten apo ai qe i vuri flaken makines (le te themi se nuk e dime se kush eshte). Keta duan ta bejne me zor hero Meron dhe deri diku ia kane arritur qellimit. Ne nje kohe qe fare mire mund tia perplasnin ne fytyre shpifjet (nese jane te tilla) me fakte dhe argumenta. Po perderisa ai ne vend qe ta pergenjeshtroje, apo ta hedhe ne gjyq shkon e i bie me grusht, ajo qe une mund te mendoj eshte se Meroja nuk po shpif, por po thote te verteten.
P.S: Nicku eshte digital, pa "b" ne fund
Krijoni Kontakt