Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 71
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    ene une kur te me ftoj era per spageti, do ja fshij pajaten

ka noj ftese tjeter?
    Bujrum lol.

Mqs me kapi veshi ca llafe nga infinity e pink: Personalisht nuk kam as turp e nuk dua te tregoj as qe kam shkuar vetem per muhabet e per miqesi. Puna eshte qe duhet te me pelqeje ajo qe eshte gatuar e si eshte gatuar (kuptohet edhe gjera te thjeshta se s'pretendoj mish ne zgare e qiqra ne hell). Pa llogaritur pastertine.
    Ne fakt, kur kam uri, cdo gje me duket e mire, edhe se pastertia qendron perhere, sepse kam shume merak tek ushqimi
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Bujrum lol.

Mqs me kapi veshi ca llafe nga infinity e pink: Personalisht nuk kam as turp e nuk dua te tregoj as qe kam shkuar vetem per muhabet e per miqesi. Puna eshte qe duhet te me pelqeje ajo qe eshte gatuar e si eshte gatuar (kuptohet edhe gjera te thjeshta se s'pretendoj mish ne zgare e qiqra ne hell). Pa llogaritur pastertine.
    Ne fakt, kur kam uri, cdo gje me duket e mire, edhe se pastertia qendron perhere, sepse kam shume merak tek ushqimi
    Nese e ke merak, me mire mos ik fare mi era. Gjej nje justifikim. Me shume e ofendon tjetrin kur vete dhe nuk ha.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    si bujrum po ta mbajti?

nuk vi jo...

se na perflisni si kjo dea ktu ...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    si bujrum po ta mbajti?

nuk vi jo...

se na perflisni si kjo dea ktu ...
    Vallahi kur te vini tek une mendohuni mire. Po s'hengret se shikoni me deren e shtepise sime.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    dea_07 po ti je si yll, vete si fytyre tregon qe ben gjera me lezet, prandaj po marrim lug e piru e thike ne brez e aty na ke lol
    La vita č bella...

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

gatuani mire qe mileti te hane
    gatimi eshte talent psh kur gatuaj une nuk ka rrob qe te mos haje

kur shkon per darke shko per darke duhet te hash bile dhe te genjesh duke bere complimenta per ushqimin sepse tjetri ka shpenzuar ore te tera dhe complimenti eshte nje far shperblimi
    shendet e para
    BB

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    dea_07 po ti je si yll, vete si fytyre tregon qe ben gjera me lezet, prandaj po marrim lug e piru e thike ne brez e aty na ke lol
    Armaturat i kam vet. Ju vetem vetem pergatituni per te ngrene. Hajdeni me barkun bosh tek une.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    C'mendim keni per personat qe kane naze ne te ngrene? A jeni vet te tille?
    Me ka qelluar te kem ftuar njerez dhe sinqerisht kam ngel e ofenduar kur bejne sikur hane. Ju vet si ndiheni ne situata te tilla?
    Si veproni kur jeni te ftuar diku? A duhet ngrene per respekt apo jo?
    ne shqiptaret e kemi si form respekti mos te hajm tek dikush
    kur isha e vogel me vinte rend te pranoja apo te fusia duart te haja dicka , ama me miq dhe njerez te afert, se kam problem me te ha kur me ftojn u rrita lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Oj te ngrene .
    Le qe ha po marr edhe me vete
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    C'mendim keni per personat qe kane naze ne te ngrene?
    C'do njeri ka shijet dhe deshirat e tij te vecanta per ushqim, dhe nuk quhet naze nese ti i servir nje ushqim qe ai person nuk e ka pelqyer gjith jeten.

Me ka qelluar te kem ftuar njerez dhe sinqerisht kam ngel e ofenduar kur bejne sikur hane.
    Do ishte mir qe paraprakisht, me pak stil ti marresh mendimin apo ti dish pikat e dobta ne ushqim miqve qe do ftosh. Jo te gjith njerzit i tresin njelloj te gjitha llojet e ushqimeve.

Si veproni kur jeni te ftuar diku?
    Kur kam shum konfidence i them paraprakisht se c'far dua te ha.
    Kur nuk kam konfindence , ha ne shtepi ato qe me pelqejne mua, dhe pastaj shkoj ku jam ftuar, dhe mbasi i kam hedhur nje sy tavolines apo pjatave, zgjedh dicka ,dhe e mbaroj deri ne fund. Po te jete e mire marr perseri dhe nuk kam aspak turp.
    Ndersa kur nuk me pelqen asgje, nuk ha kurre me zorr. Mund te pi nje gote birre ose vere per te shoqeruar te tjeret.

A duhet ngrene per respekt apo jo?

Jo nuk duhet ngrene per respekt, por duhet ngrene per nevoje, dhe nese nuk e ke te nevojshme mund edhe te mos hash.

Respekti nuk tregohet hengri apo nuk hengri, vetem ne i shofim kto gjona, biles i numerojme edhe luget kur i fut ne goje duke i thene he! si eshte, e mire! haje,haje, se e kom bo harxhin une , ku ta coj masanej, apo .... t'ja hedh maces.
    Ose kjo tjetra ;
    Ja kom bo nerin deri ne fund , ja plasa cillen, e bona tap e bona, kur hiku nuk gjete dot kepucet, dhe nuk dilte dot nga dera, jo, po... ta maj men ta maj, se kur hy ke shpia ime ja boj nerin deri ne fund.
    Na dhe nji tjeter;
    I ftova n'shpi , e kena hong e kena pi, sa zorret nxorrem ke halja, na doli kokerrdhuku i synit sa i kopac buzbardh, lene mo! ta maj men ta maj.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •