Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Gatime me mish qengji.

Me cfare e gatuani mishin e qengjit? Une per vete nuk di shume gatime me mishin e qengjit. E gatuaj te pjekur, me tave kosi, pilaf. Mishi i qengjit ka nje ere karakteristike dhe nuk para e preferoj me perime. Do desha te dija nese keni receta te tjera per mishin e qengjit, po s'pertuat na i sillni.
    Feelings change - memories don't.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865

Talking

Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Me cfare e gatuani mishin e qengjit? Une per vete nuk di shume gatime me mishin e qengjit. E gatuaj te pjekur, me tave kosi, pilaf. Mishi i qengjit ka nje ere karakteristike dhe nuk para e preferoj me perime. Do desha te dija nese keni receta te tjera per mishin e qengjit, po s'pertuat na i sillni.
    gatuje si te duash, nuk kemi naze ne, dim vetem te hame.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Une e gatuaj edhe me patate. (fergo mishin me pake qepe e nje thelb hudhre vetem por pa e prere te vogla. Pasi jane ferguar keto shtiji nje gote vere dhe pak rozmarine. Pastaj fergo pak patatet e prera te medhaja p.sh nje patate 4 pjeseshe e sa jane skuqur pak, bashkoi te dyja e me zjarr te ulet leri deri sa shikon qe jane pjekur/zier si mishi edhe patatja: nqs shikon qe mishi do te zieje shume, kuptohet mos e fut pataten aq heret). Alla fine, buon appetito!

p.s. nqs ke pak sa per ngjyre e per bukuri, futikarrota te prera rrethore, por jo me shume se gjysem karrote. Nqs s'te pelqejne karrotat, mire eshte edhe ashtu si me siper.
    La vita č bella...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Qyqyqy, sun dike hic ti goce ... heu mka shkue nmen pr icik mish qngji tpjekum ... ashu ke helli si ke stani i Gjon Marukut ...

Ta kejsha dit se thoni "bujrum" kur e bani q at qingj, kesha me kaluje aneja kur ta gatuni (e gjej ka era e mir qi vjen :-D )

Lumshin duret cikave tona

Rroft Qingji i Deles

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Shuaje me vere kur ta pjekesh se i ik era.

I pjek ose tave kose me shume nuk ke c'fare me be me mishin e qingjit.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Lyeje mishin me kripe,piper,rozmarine hidhi dhe disa thelba hurdhe dhe me pak vaj ulliri dhe hidhi 1/2 shishe vere te kuqe(mund ti hedhesh dhe me shume po pate shum mish) dhe veji ne nje ene qelqi te mbuluar te rrijne te pakten 4-5 ore,e mira eshte te rrije te gjithe naten.Pastaj piqe mishin ne furre se bashku me keto cfare ka brenda,piqe ne temperature te ngadalte.....do te shohesh qe nuk ka me ere fare.......se dhe une se kam pas henger me qejf mishin e qingjit vetem nga era por tani me pelqen

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    po pate brinjet e qingjit vetem te pjekura ne zgare ose ne tigan te shijojne shume,kurse pjeset qe jane tul dhe me dhjame mund ta pjekesh ne furre, por dhe te besh tave kosi

Desert Eagle Maska e 'MAGNUM'
    Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Vendndodhja
    Gefangen in Raum und Zeit
    Postime
    124
    Nuk kam henger kurre mish te qengjit, por kam henger mish te dashit dhe te delmes, dhe me duhet te them qe i vinte nje ere shum e rende. Po me intereson ta di se a i vjen edhe mishit te qengjit ajo ere e rende ?
    Kosova kurre nuk ka patur armik me te rrezikshem se PDK e Hashim Thaqit a.k.a. Hashim Kompromisit.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anėtarėsuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bėhen qinglat
    Postime
    1,527
    Koken e qengjit gjyshja ime e qan, seē i hedh ca ereza, arra e bajame qe ēa te hash...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •