iks fil..
mos u gabo..
ka aq shum ndjekes edvin ram ruc paskal gjinushi sa sta merr mendja..
ata do e bejne te veten..pra masakren gjakatare sic e kam parashikuar une e berishen do ta rrezojne dhe ka mundesi ta masakrojne mu brenda ne kryeministri..
berisha nuk i njohu kurre enveristet.. ai kurre nuk e vleresoj rrezikshmerine e edvinit te nexhmijes..
para ca vjetesh i vuri kandidat rival per bashkine tako ngjelen.. ja ku e ka takun sot..
pra athere ish rasti me nji kandidat potencial ta rrezonte me vote edvinin nga pashalleku i tiranes.. sic duket ka pasur iluzione se..mund te mir kuptohet me hajdutin edvin.. mirpo gaboj..
sot eshte vone..
ben muuuu nje asfiksim i qellimshem i pd-se..
si ne prag 97 te ..pd..ja lihet ne koma.. ne gjum ariu..e gjithcka e luan ps-ja..
njisoj sikur ne fush te futbollit ti lidhesh lojtaret e nje skuadre per kembesh..kuptohet tjetra do bej 120 gola..
ps-ja duhet ta marre nje sinjal..se ata nuk do munden ta lek coke-zojne si me 97 ten.. antaresine e pd-se sic e kan planin e detajuar..
ska rrug tjeter tani.. .. perballe mijra e mijra bishave xhelate enveriste caushe gjinushiste edvino mim kodhelo pandushiste.. qe ne masakren qe do e bejne pun oresh ose ditesh.. me mbeshtetjen e hapur nga kelyshet e lino-se..widhersi me shoke.. duhet te cohet urgjent i madh e i vogel qe njeh voten si te shenjte qe njeh demokracine si te ardhme te vendit qe nuk do ri-kthimin e regjimit edvino-envero polpotist.. e te dale ne shesh e te brohorase fort.. edvin ti lek coka nuk do na besh dot.. sikurse na bene kelyshet e tu ne 97 ten..
bujrum e provo te na masakrosh.. sic e ke planin.. ne gjum nuk do na gjesh sikurse pd-ne e vlores e te shqiperise me 97 ten.. ne nuk do i lejojme vampiret te pijn shampanje mbi trupat tane..
kjo duhet bere urgjent.. ndryshe.. sot ne mbremje kanibalet do i kene duar e nofulla e dhembe me gjak e mish te kryeminstrit te dal me vote por dhe te sejcilit demokrat ne shqiperi..
jam i bindur se lino-ja cdo 5 minuta celulon me erion edvin rucin..atje nga foleja e saje diku ..
cdo minut..ps po sajon.. arsyen se.. ka te drejte te masakroje pd-ne e qeverin e saje..
e kesaj kanibalizme i duhet dale perpara.. me ate menyre qe e meriton..
..
Krijoni Kontakt