Close
Faqja 70 prej 82 FillimFillim ... 2060686970717280 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 691 deri 700 prej 820
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Po te isha ne vend te Berishes do ja beja keshtu: Po i hapim kutijat, mirpo me kusht qe nese dalin me shumë votat e mia edhe pas rinumrimit, ti per 10 vjet nuk ke qka konkuron më në zgjedhje.

Nese e ha keshtu, po ja bejmë

Ps: Ky rama me mire do kishte vepruar nese mendon per zgjedhjet e ardhshme se sa te merret me halucionacione, sepse ashtu keshtu kaloj nje kohe e ketij mandati .
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Dhe ky Stefani eshte nje nga ata gazetaret qe u ka dale boja dhe po behet i merzitshem çdo dite e me teper, ashtu si dhe plaku Mere

Ne Shqiperi zor te gjesh ndonje gazetar te lire, jane te kapur dikush nga njeri krah dikush nga krahu tjeter, shikohet qe ne emisionet qe organizojne e ne shkrimet qe bejne.

Gazetaret tane sulmojne njeri X politikan e tjetri Y politikan se punojne vetem per parate e tyre dhe per familjen e tyre dhe harrojne se po bejne edhe vete po te njejten gje. Pra, ne kemi gazetare pa nje mision te caktuar, ose me sakte, kemi gazetare qe misioni i tyre nuk eshte te bejne gazetari te vertete, por te arrijne e te marin sa me shume para nepermjet shpifjeve te tyre.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    O plako nuk me interesojne fare interesat personale te njerit gazetar apo tjetrit,por ajo ca ka shkruajtur. Lexoje nje here artikullin me vemendje dhe me thuaj. Une mor dak nuk jam as i majte dhe as i djathte, por realist. Jo si ky realisti fallco i PD-se me poshte. Dhe me syrin e realistit e cilesoj shume te drejte e korrekt artikullin e ketij gazetari. E ka pasqyruar shume qarte natyren e Sali Bej Efendis.

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    endless,
    amon se je edhe cun me men,...

andrea stefanaqi ka ngel pa drejtim tani,...nji here ishte me dushken, pastaj kur dushka u bo me saliun u bashku me meten, tani qe meta u bashku me salen, ngeli ca kohe si i trullos, tani prape u bashku me dushken...

plako,

andrea e di shume mire qe te gjithe politikenet ajne te dhjere, te gjithe hajdute dhe te gjithe s'e rrujne per njerezit...

por vazhdon te shkruje se merr nga 3000 biletoni ne muj, shkrime patetike...

robi qe o i drejte i bi te gjitheve,...

jo si ky qe e ka kap vetemme nji pale.

Citim Postuar më parë nga REALIST Lexo Postimin
    Per adhuruesit e dehur te Edvin Rames, ckado qe te beje Kryeministri Berisha eshte gabim.
    Kryeministri Berisha mos harro se eshte takuar me udheheqes te larte te shteteve te ndryshme ne kete takim por juve edvinistve ju eshte mbyllur truri per te logjikuar gjendjet dhe para syve e keni vetem te Cmendurin Edvin Rama.

Ja mi permend nje cik kush kane qene keta udheheqes te larte te shteteve te ndrsyhme? Thjesht per kuriozitet. Dhe kujdes kur del ne konkluzione. Se per ju ''realistat'' e PD-se o je me Salen o me Edvinin. Une per vete s'jam me asnje nga te dy,por me te drejten, te drejtin, dhe ate lider qe e do vendin dhe popullin e tij. Virtyte te cilat si mbartin asnje nga keta te dy. Aq me shume Sala jot, o realist prej emri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 20-12-2009 më 09:52
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Keshille :

Para se t'i postoni ato postimet tuaja ndricuese, beni mire ti hidhni nje sy artikullit.

Drejtuar, REALISTIT,Fisnikut te kuranit, dhe Madaburrit.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Endless, nuk po te drejtohet njeri me ofendime, kshu qe rri mire e sillu si duhet me u sjell. Ose nqs e ke tendin Stefanin, na thuaj e nuk i themi gje
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Endless, nuk po te drejtohet njeri me ofendime, kshu qe rri mire e sillu si duhet me u sjell. Ose nqs e ke tendin Stefanin, na thuaj e nuk i themi gje
    Pse ofendohesh ti nese dikush te quan burre shoku? Sorry, se dija, mend per here tjeter. Te kam lexuar dhe here te tjera shoku. Nuk eshte se thua ndonje gje te re ne postimet e tua, pervec retorikave te perditshme qe populli eshte dendur duke i degjuar ne media perdite. Dhe qe te besh kuptim ne ato qe thua, here tjeter mundohu te lexosh artikullin me pare, jo te postojme hajt per te plotesuar numrin. Keshille e sinqerte. Dhe se kam gje kete Stafanin jo, mund te thuash ca te duash ne drejtim te ketij, por ama me pare duhet te lxosh ate qe ai thote, dhe ta mbysesh me argumenta. Gjithmone nese mundesh, se per ti thene lepires,legen, e shk....... apo ku di une dikujt eshte shume e thjeshte, por nuk eshte se del ti i drejti dhe i mencuri ne kete mes. Ok, bobi?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 20-12-2009 më 10:12

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Endless,

perpara se tu shpallte kolegji i fierit, nese mban mend shkuan ne gjykate gjithe ambasadoret dhe ai maerikani... dhe kolegji votoi per rame-rucin, dhe ja hoqi fitoren PDI-s, pas kesaj doli kualicioni PD-LSI, se po te kishte PDI 2 deputete saliu e bente i vetem qeverine pa Meten, se kishte 71 vota.

dhe PDI-ja ishte partia e 2 e djathte ne kualicion, pasi Pr do kishte 1 vote. dhe Salise i duhej qe te mos ja prishte PDI-s se i ikte pushteti, pra qeveria do ishte shume me nacionaliste se c'eshte.

Pse nuk shkruan Andrea, i drejte i 3000 biletone-ve?

Zgjedhjet ne Shqiperi, kshu kane shkuar gjithnji, dhe faktikishtsh kto kane qene me te mirat, duke hequr faktin qe ligji i zgjedhjeve u be qe te 2 kryetaret te venin si deputete ke i donte terapi atyre.

shoku andrea, pse si shkruan kto...

pse nuk shkruan per revolten e fierit te shokut gramoz?

kshu plako, gjerat duhen pare ne gjithe fushen, jo vetem aty ku i intereson njeres pale.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Endless, nuk ofendohem kur me thone burre jo, por kto ironirat prej adoloshentesh nuk me pelqejne fare.

Po te ishte qe shkruaj per te plotesuar postimet kisha bere nja 10.000 qe kur jam regjistruar une.

Shkrimin e lexova dhe nuk me vjen habi aspak nga ato qe lexova, madje çdo shkrim te ketij sikur e kam ne mendje para se ta lexoj. Ky eshte nga ata qe bertet LIGJI LIGJI, SHTETI LIGJOR SHTETI LIGJOR, por po te jete puna per te rrezuar Berishen, ky eshte dakort te behet edhe nje 97' tjeter.

Te tilla ekstremitete dhe ekstremiste nuk me pelqejne.

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Po bej nje cik time-out,qe te shikoj e ti permbledh nje postim sa me dinjitoz xhuxhumakut.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Po munde na gjej dhe ndonje artikull te Stefanit per mandatet e Fehmi Abdise

Faqja 70 prej 82 FillimFillim ... 2060686970717280 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •