Close
Faqja 64 prej 82 FillimFillim ... 1454626364656674 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 631 deri 640 prej 820
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Keto qe po them une i kane pare dhe i dine te gjithe Shqiptaret, pavaresisht se disa i pranojne e disa te tjere nuk i pranojne.

Mos me thuaj qe dhe ti nuk e ke pare ne lajme ne televizion qe BE dhe SHBA kane çertifikuar zgjedhjet e 28 Qershorit dhe i kane bere thirrje Opozites te hyje ne Parlament dhe ta zhvilloje aty debatin politik.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Keto qe po them une i kane pare dhe i dine te gjithe Shqiptaret, pavaresisht se disa i pranojne e disa te tjere nuk i pranojne.

Mos me thuaj qe dhe ti nuk e ke pare ne lajme ne televizion qe BE dhe SHBA kane çertifikuar zgjedhjet e 28 Qershorit dhe i kane bere thirrje Opozites te hyje ne Parlament dhe ta zhvilloje aty debatin politik.
    Haha sa allkacalla je o berishist.
    As Be as Shba nuk kane izem per te cetrifikuar zgjedhjet.
    I vetmi organ qe i certifikon eshte Ohdir dhe Be dhe Shba citojne vetem certifikaten e
    Ohdirit.
    Ohdiri tha vete qe 1/3 e numurimit u hodh ne ere.
    Tani fshihu prap pas fijes se kashtes sic ben perhere se se ke idene fare se kush na i certifikon zgjedhjet neve.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    po si perfundim pasi skadoi ultimatumi qe i dha rama berishes ça ndodhi,
    e rrezuan pushtetin me dhune?
    ça thote rama mire,
    puna, hallet, bashkia ça thote?
    te na rroje sa malet,
    eshte ai pa jemi ne.

i/e regjistruar Maska e gjirfabe
    Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576

Pika o Ahmet me ke ben muhabet.

Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Djale te pakten une jam jurist me zanat
    Dokrra jane ato qe thua ti kutite mezalla nuk u celkan.
    Djale nuk e mbuloni dot qe keni shkelur rende ligjin dhe i keni hedhur ne ere zgjedhjet.
    Eshte gati vendi te mare flake e ju i bini tam tameve te lesh drejtesise qe kerkoni te na servirni.
    Nuk eshte loje ajo qe bete ku 1/3 e golave nuk u quajten.
    Beni nje loje te re ku te quhen te gjithe golat.
    Keni frike se do humbni?
    Te pirdheni po sju deshi njeri a te pirdhen ramistet po si deshen shqiptaret po beni zgjedhje te pakontestushme.
    More MaDaBeR, po me ke prish gjakun e merresh ti, me Janaqken.
    Po leje mo Janon te shfryhet se ja ka rekomanduar jatroi.

Jano,

Me qe je zanatçi i fushes me qitap ne dore, bene pak gati ate marveshjen per zgjedhjet e reja te parakohshme qe te quhen te gjitha golat. Tek e fundit po nuk do Sali Maloku me shpellaret e tij, i bejme vete ne zgjedhjet pa e ftuar fare shpellarin.

'

Citim Postuar më parë nga gjirfabe Lexo Postimin
    Tek e fundit po nuk do Sali Maloku me shpellaret e tij, i bejme vete ne zgjedhjet pa e ftuar fare shpellarin.

'
    Ti sikur kishe mbi 10 vjet pa shkuar ne Shqiperi, c'ne gjithe ky interesim per zgjedhjet?!

Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576

Votimet Elektronike

Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ti sikur kishe mbi 10 vjet pa shkuar ne Shqiperi, c'ne gjithe ky interesim per zgjedhjet?!

Po me 9 prillin qe vjen mbushen plot 11 vjet pa qene ne Shqiperi.

Por une kurdohere kam kerkuar qe te na mundesohet dhe ne emigranteve te ketushem votimi nepermjet intenetit , ashtu siç e kane realizuar disa shtete, por deri tashti as Nanua dhe as Berisha se kane bere per mbare kete pune.

Thash mbase Janushi si kadiler zanatçi qe eshte, na i hiqte kete merak, qe te votojme dhe neve, per me teper qe ne jemi dhe pa harxhe te medha, se votojme nga shtepia pa pasur kuti fare. Me kete rast ndofta perfiton dhe ty e ndonje sevdalleshe tjeter e kutive.

Edushi akoma se ka degjuar kete mesele, se mbase na i zgjithte ai.

Po me 9 prillin qe vjen mbushen plot 11 vjet pa qene ne Shqiperi.

Por une kurdohere kam kerkuar qe te na mundesohet dhe ne emigranteve te ketushem votimi nepermjet intenetit , ashtu siç e kane realizuar disa shtete, por deri tashti as Nanua dhe as Berisha se kane bere per mbare kete pune.

Thash mbase Janushi si kadiler zanatçi qe eshte, na i hiqte kete merak, qe te votojme dhe neve, per me teper qe ne jemi dhe pa harxhe te medha, se votojme nga shtepia pa pasur kuti fare. Me kete rast ndofta perfiton dhe ty e ndonje sevdalleshe tjeter e kutive.

Edushi akoma se ka degjuar kete mesele, se mbase na i zgjithte ai.
    Ku e di ti se ne cfare besoj une?! Ku e di ti qe une jam pro nje partie apo nje personi?! Te dukem gje nga ato qe durojne ironite une ty zotrote, apo perfiton se je moshe e tim ati dhe nuk dua ta ul veten ne nivelin tend dhe te flas me gjuhen tende?

Nqs nuk di te debatosh sic duhet, ben mire mos te kthesh pergjigje fare se e merr pergjigjen dhe ndryshe pastaj dhe ja merr kenges per Salushin dhe Edushin tend bashke.

S'ju vjen turp, burra te moshuar dhe nivelin e keni 0.

Hajt shnet!

Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ku e di ti se ne cfare besoj une?! Ku e di ti qe une jam pro nje partie apo nje personi?!
    Se te krijohet mundesia per te votuar ne nje fare menyre,
    nuk do te thote se te percaktohet se per ke do te votosh.
    Zgjedhja eshte e drejta e votusit.

Dukej qe je me nje bare mend!!!

Lum ata qe te kane!!!

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    More MaDaBeR, po me ke prish gjakun e merresh ti, me Janaqken.
    Po leje mo Janon te shfryhet se ja ka rekomanduar jatroi.

Jano,

Me qe je zanatçi i fushes me qitap ne dore, bene pak gati ate marveshjen per zgjedhjet e reja te parakohshme qe te quhen te gjitha golat. Tek e fundit po nuk do Sali Maloku me shpellaret e tij, i bejme vete ne zgjedhjet pa e ftuar fare shpellarin.

'
    Jam larg gjiro (shiqir qe sjam qe te ndjej mbi lekure diktaruren qe eshte ati) pastaj nuku jam as me jatro as me piktor jam per veten time e sadopak per kombin tim.
    Plus qe se ben nje njeri i vetem ligjin duhet ekip.
    Shiqir qe e kuptoke dhe ti te pakten qe loja duhet te benet me gola sagllam.
    Kurse per ate shpellarin hiqeni vete a te vrare vini nje demokrat ne katror e hiqeni kete integral qe ka per limit bufin e Gjirokastres. O i beni nder vetes edhe na.
    Albania Uber Alles

Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Jam larg gjiro (shiqir qe sjam qe te ndjej mbi lekure diktaruren qe eshte ati) pastaj nuku jam as me jatro as me piktor jam per veten time e sadopak per kombin tim.
    Plus qe se ben nje njeri i vetem ligjin duhet ekip.
    Shiqir qe e kuptoke dhe ti te pakten qe loja duhet te benet me gola sagllam.
    Kurse per ate shpellarin hiqeni vete a te vrare vini nje demokrat ne katror e hiqeni kete integral qe ka per limit bufin e Gjirokastres. O i beni nder vetes edhe na.
    Sagllamosur qosuri thuaj.

Po e gjen dot me budallane?

Ai te thote nama, se s'ma ke.

Po s'fitoj te thote se quajme.

Me 11/28/09 ne ngritjen e flamurit ketu ne Boston fola pak me Ben Malen qe erdhi per nje jave .

Ne perfundim pa i thene te tera ketu me tha: C'te bejme ja beme vete kokes. Tani na ka zene rrota bishtin...

Nje gje eshte e sigurt. Kurre PS s'ka per te fituar, po te mbaje Edi Ramen ne krye, gje qe nuk eshte ne te mire te vendit.

Sado i mire te jete, ujet e ndenjur qelbet, por sidoqofte eshte me i mire nga gjirizet e halese..
    Ndryshuar për herë të fundit nga gjirfabe : 10-12-2009 më 10:33

Faqja 64 prej 82 FillimFillim ... 1454626364656674 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •