Deputeti Edi Paloka në një deklaratë zyrtare, në emër të Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike ka denoncuar aktivizimin e brezit të dytë të nomenklaturës enveriste në një përpjekje karikatureske për të marrë pushtetin me dhunë, duke konfirmuar se asnjë tentativë e dhunshme e mafies së kuqe komuniste nuk do të tolerohet, aq më pak akte revolucionare, paçka se, siç tha deputeti Paloka, “çunat e Bllokut janë këlyshë të rrahur e vetëm lehin e kuisin”.
“Ditët e fundit, Çunat e Bllokut po ju tregojnë qartë shqiptarëve se kanë vetëm një qëllim e një dëshirë, etjen e tyre për pushtet. Çuni i Kristaqit, çuni i Sulë Bushatit, çuni i Xhelilit dhe ai i Hamitit së bashku me ministrin e fundit të Sigurimit të shtetit, ministrin e fundit që qëndronte në krah të Ramiz Alisë në ’90-n dhe eksponentë të mafies së kuqe, duan të vijnë në pushtet me dhunë. Unë jam këtu për t’ju bërë të qartë se ne që hodhëm në koshin e plehrave të historisë baballarët e tyre, jemi të gatshëm dhe ju premtojmë se do ju rezervojmë të njëjtin fat, në mos më keq, këlyshëve të Bllokut nëse ju shkon ndërmend të përmbysin demokracinë e të kërkojnë të vijnë në pushtet me dhunë. Megjithëse unë mendoj se këlyshët e rrahur vetëm lehin e kuisin”, deklaroi Paloka.
Krijoni Kontakt