Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-01-2009
    Postime
    1

Kam një pyetje për green card

A ka munsi mem ndihmu dikush e kam Gruan ne Usa edhe e ka Grin Card per 10 vite edhe esht puna qe e kam shti vizen qe 5 muaj po po kam qef me dit qysh shkon precedura a vanohet shum a jo a edhe e ka shti neshtetsin e 4 esht qikjo her qe po e prevon un jeton ne Mitro edhe po kam deshir me dit nese ka munsi prej juve FLM shum

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Mitro ,un nuk kam degju per ndonji rast ku personi qe ka vetem grin kard ka sjell apo ja ka regullua vizin bashkeshortit apo ndonje antari tjeter te familjes.
    SIPAS NJOHURIVE TE MIA QE KAM GRUAJA DUHET TA REGULLOJ STATUSIN E SHTETESISE E PASTAJ MUND TE BEJ KERKESEN PER TY QE TI BASHKOHESH.

Po gruaja jote cne 10 vjet me Green Card dhe s'ka marre pashaporten amerikane akoma? Duhet te jesh US Citizen qe te marresh burrin apo gruan.

E dua letërsinë Maska e tiramisu
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Vendndodhja
    Escondido, CA
    Postime
    37
    A ka gruaja Permanent Green Card? Nese po, nuk ka nevoje per te pasur nenshtetesi Amerikane per te terhequr Bashkeshortin(en)/ prinderit/femijet nen moshen 18 vjec. Procesi zgjat nga 6 muaj ne 1 vit. Nese ke numrin e ceshtjes, mund te kontrollosh statusin e aplikimit tend online, ne uscis.gov.
    ZTB

Kush Kerkon Gjen

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga tiramisu Lexo Postimin
    A ka gruaja Permanent Green Card? Nese po, nuk ka nevoje per te pasur nenshtetesi Amerikane per te terhequr Bashkeshortin(en)/ prinderit/femijet nen moshen 18 vjec. Procesi zgjat nga 6 muaj ne 1 vit. Nese ke numrin e ceshtjes, mund te kontrollosh statusin e aplikimit tend online, ne uscis.gov.
    ZTB

Une e di ndryshe ligjin.

Nqs se ne momentin qe gruaja ka mar Green Card ka qene e martuar dhe e deklaron familjen mund ti mari te gjithe.burrin dhe femijet.

Nqs se ajo ka krijuar familjen pasi e ka mar Green Carden.Asaj i duhet te behet shtetase dhe pastaj ka te drejt te aplikoj per bashkim familjar.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

E dua letërsinë Maska e tiramisu
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Vendndodhja
    Escondido, CA
    Postime
    37

Kush Kerkon Gjen

Citim Postuar më parë nga tiramisu Lexo Postimin
    Edhe pse aplikimin mund ta plotesosh dhe dergosh ne USCIS, do te te duhet te presesh deri sa te marresh US Citizenship. Shoqja ime e ngushte edhe pse aplikoi per ta marre burrin gjate kohes qe ishte me green card, as nuk ja moren parasysh fare, perkundrazi as dhe nje vize turistike nuk i dhane edhe pse e dinin qe ai shume shpejt do bente bashkim familjar me te shoqen. Ndenjen te pakten 4 vjet larg dhe ajo duke shkuar 2 here ne vit dhe me ne fund u bashkuan kete vere.

Tema të Ngjashme

1. A di ta perketheje dikush nga anglishtja?
    Nga ArL1nD në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 16-05-2012, 14:20
  2. Ndihme nese ka dikush qe mund te me ndihmoj ?
    Nga castro.z në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 15:29
  3. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  4. Policia alarmohet se dikush po Shante Presidentin
    Nga alumni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-07-2002, 19:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •