Sikur te pakten te rrezonin ate minarene qe duket si rakete e Hezbollahut (TM Maks Velo) ne mes te Tiranes, do ndihmonin shume nga ana estetike.
Sikur te pakten te rrezonin ate minarene qe duket si rakete e Hezbollahut (TM Maks Velo) ne mes te Tiranes, do ndihmonin shume nga ana estetike.
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Sikur te pakten te rrezonin xhamine komplet,kte ēist kanceroz ne zemer te kryeqytetit,ben shume kontrast me statujen e Gjergj Kastriotit perballe.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
akoma si ka dale ndonje pronar asaj xhamise.......???????????
Asnjeher nuk ma ka marr mendja qe edvi rama punon mbar,por kesaj radhe me hyri ne qejf.
Per cfar te kem turp???turp duhet te kesh ti, qe mundohesh te besh patriotin nen petkun tend fetar.
Mua ska pse te me vij turp, sepse;
1)mbaj emer shqip
2)bej menyre jetese shqiptare
3)bej aq sa kam mundesin per ceshtjet tona kombtare se fet nuk jan ne interes te kombit
4)jam kundra feve dhe objekteve te tyre se ato nuk perfaqesojn ndonje nivel kulture autoktone shqiptare, thjesht jan gjera ardhacakesh
5)MUA ME INTERESON KOMBI E TY FEJA,ky eshte dallimi midis nesh, dhe un ne kete rast nuk kam pse te ndihem keq se jam ne shtepin time,dhe mundohem me shpirt e gjak te mbroj trashegimin time kulturore tipike Shqiptare, duke eliminuar gjithcka qe eshte kundra kesaj linje.
Ps EXPLORER asgje personale kundra teje, por ne kete rast, do duhej te kerkoje ndjes, sepse;DUHET TE JESH TI AI QE TE KESH TURP, qe punon me kaq devotshmeri per pundhensit e tu ARAB.
Pra ketu me sa kuptova une, bashkohesh me mendimin tim me siper se shqiptarve nuk ja ndjen per fe,dhe se shumica e tyre duan te ndjekin traditen e te pareve dhe jo atyre langaraqe ardhacake(arabeve).
Te krishteret duhet te kuptojn se as ata nuk perfaqesojn , interesat tona kombtare,dhe as emrat e tyre nuk jan Shqip, por ata ndryshe nga arabofonet , jan me te ekulibruar dhe me te ndjeshem ne ceshtjet kombtare,fjala vjen asnje her sme ka ren ne sy , ketu ne forum ku nje i krishter te ofendoj figuren ton kombetare(Gjergj Kastriotin, Skenderbeun), kurse ne rradhet e arabofoneve rastet jan te shumta, gje qe me ben te dyshoj, dhe per perkatesin etnike te ketyre personave, te cilet mund jen thjesht vetem shqipfoles te ndyre,POR JO SHQIPTAR TE MIRFILLT.
Krijoni Kontakt