Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Sikur te pakten te rrezonin ate minarene qe duket si rakete e Hezbollahut (TM Maks Velo ) ne mes te Tiranes, do ndihmonin shume nga ana estetike.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Sikur te pakten te rrezonin xhamine komplet,kte ēist kanceroz ne zemer te kryeqytetit,ben shume kontrast me statujen e Gjergj Kastriotit perballe.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    akoma si ka dale ndonje pronar asaj xhamise.......???????????

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga D@mian Lexo Postimin
    Sikur te pakten te rrezonin ate minarene qe duket si rakete e Hezbollahut (TM Maks Velo ) ne mes te Tiranes, do ndihmonin shume nga ana estetike.

Citim Postuar mė parė nga BANISHED_ Lexo Postimin
    Sikur te pakten te rrezonin xhamine komplet,kte ēist kanceroz ne zemer te kryeqytetit,ben shume kontrast me statujen e Gjergj Kastriotit perballe.
    per sa kohe kohe qe Skender Beu do jete roje nderi pran Xhamise nuk ja mban njeriu qe ta rrezoje ate!!!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    per sa kohe kohe qe Skender Beu do jete roje nderi pran Xhamise nuk ja mban njeriu qe ta rrezoje ate!!!
    mos u bej merak se nje paradoks i perkohshem eshte,statuja e Gjergj Kastriotit eshte eternale aty,nuk eshte zor i madh te shembesh ate xhami me nje pretekst te cfardoshem ligjor vetem personi i duhur ne krye te bashkise duhet
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Shqiptar the ????

E para nuk eshte kjo perqindja e sakt , persa i perket shifrave une do thoja shqiptareve ne masen 80% as qe ja ndjen per fet, dhe vetem kjo pjesa e vogel, shkon rrotull tyre, pra mos u nxito te nxierresh konkluzione te kota, sepse kete e tregojn rruget e Shqiperis, ku vajzat e reja preferojn te vishen normal 99% dhe nuk edi se a behet dhe vetem 1%nga ato qe mbajn ferexhe.Kjo eshte prova o Eksplorer dhe jo ajo qe thua ti.

E dyta ajo pjes(pakic) qe une me te drejt i quaj arabofon, kan pushuari te qenuri shqiptar origjinal,perderisa NE VEND TE EMRAVE SHQIPTAR,preferojn ato arab, do te thot se ndihen me shume krenar, duke u pagezuar arab.Keta individ nuk jan me shqiptar origjinal, sepse sillen, ushqehen,emerohen,falen JETOJN SI ARAB dhe jo si shqiptar, keshtu qe eshte e kot te me provosh te kunderten, ose nese tenton ta besh, me bind per te kunderten e atyre qe postova me lart.

po ne europe ne cilen mase ja ndjen per fene???

per sa i perket emrave: muslimanet shqiptare (apo te ashtuquajturit te tille) perdorin shume me teper emra shqiptare se te krishteret. a mund ta mohosh kete?
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Asnjeher nuk ma ka marr mendja qe edvi rama punon mbar,por kesaj radhe me hyri ne qejf.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin

per sa i perket emrave: muslimanet shqiptare (apo te ashtuquajturit te tille) perdorin shume me teper emra shqiptare se te krishteret. a mund ta mohosh kete?
    ne kosove ndoshta ..............ka shume emra shqiptare
    ne shqiperi eshte e kunderta

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Qe ne START te ketij postimi ke gabime fatale.
    Je shume i keqinformuar.
    Shume pak je i informuar per 80% te shqiptareve.
    Kjo eshte nje katastrofe per ty.
    Turp te kesh, do me shkateru xhamiat ti !!!!!
    Per cfar te kem turp???turp duhet te kesh ti, qe mundohesh te besh patriotin nen petkun tend fetar.

Mua ska pse te me vij turp, sepse;

1)mbaj emer shqip
    2)bej menyre jetese shqiptare
    3)bej aq sa kam mundesin per ceshtjet tona kombtare se fet nuk jan ne interes te kombit
    4)jam kundra feve dhe objekteve te tyre se ato nuk perfaqesojn ndonje nivel kulture autoktone shqiptare, thjesht jan gjera ardhacakesh
    5)MUA ME INTERESON KOMBI E TY FEJA,ky eshte dallimi midis nesh, dhe un ne kete rast nuk kam pse te ndihem keq se jam ne shtepin time,dhe mundohem me shpirt e gjak te mbroj trashegimin time kulturore tipike Shqiptare, duke eliminuar gjithcka qe eshte kundra kesaj linje.

Ps EXPLORER asgje personale kundra teje, por ne kete rast, do duhej te kerkoje ndjes, sepse;DUHET TE JESH TI AI QE TE KESH TURP, qe punon me kaq devotshmeri per pundhensit e tu ARAB.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po ne europe ne cilen mase ja ndjen per fene???

Pra ketu me sa kuptova une, bashkohesh me mendimin tim me siper se shqiptarve nuk ja ndjen per fe,dhe se shumica e tyre duan te ndjekin traditen e te pareve dhe jo atyre langaraqe ardhacake(arabeve).

Te krishteret duhet te kuptojn se as ata nuk perfaqesojn , interesat tona kombtare,dhe as emrat e tyre nuk jan Shqip, por ata ndryshe nga arabofonet , jan me te ekulibruar dhe me te ndjeshem ne ceshtjet kombtare,fjala vjen asnje her sme ka ren ne sy , ketu ne forum ku nje i krishter te ofendoj figuren ton kombetare(Gjergj Kastriotin, Skenderbeun), kurse ne rradhet e arabofoneve rastet jan te shumta, gje qe me ben te dyshoj, dhe per perkatesin etnike te ketyre personave, te cilet mund jen thjesht vetem shqipfoles te ndyre,POR JO SHQIPTAR TE MIRFILLT.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •