Jo, por dhe pa para nuk ka lumturi. Mungesa e dickaje te domosdoshme per jeten nuk te ben aspak te lumtur. Madje do te thoja qe mungesa dhe teprica e parase e tjetersojne njeriun.
Jo, por dhe pa para nuk ka lumturi. Mungesa e dickaje te domosdoshme per jeten nuk te ben aspak te lumtur. Madje do te thoja qe mungesa dhe teprica e parase e tjetersojne njeriun.
Pasuria ėshtė shėrbėtor i tė menēurit e zotėri i budallait.
Paraja eshte e domosdoshme dhe nderton atehere kur ti di ta perdoresh ate ,por jo te perdoresh nga paraja....
Lumturia dhe liria e njė njeriu s`mvaret vetėm nga pasuria...
Love has no limits
Lmturija gjendet ne zemer-bardhesin ne mendjen e personit ne mbrendin e ti, e jo ne para,Pa dyshim qe shton lumturin por nuk esht baz.Diamonti me i madhe ne bot nuk mun ta zevendeson ate qe i mungon personit ne shpirt.
Pershendetje....
Ne nje aspekte lumturia dhe liria nuk mvaren nga paraja.....
por ta logjikosh nje her dhe te mendosh se si eshte nje i varfer kure nuk ka para,c'far lumturie mund te ket ai,mbase ju nuk keni jetuar asnjeher ne varferi,nuk flas nga pervoja se me ka ndoshur,por nga ajo se c'ka kam pare...
Nje femi p.sh nuk eshte i lumtur kur shoket e tij kan lodra nga me te ndryshmet,e si mund te jete i lumtur prinderi i tij kure nuk ka mundesi t'i ofroj jeten qe kan te tjeret....
si mund te kete liri nje vash apo nja djale qe punon nate e dite per te mbijetuar,per te nxjer sa per nje kafshat goje...
kur shoket e tyre sshetisin boten,argetohen,jan te lire te bejne c'ka te duan...
Me falni se e teprova pake...
Lumturi dhe liri do te ishte nje jet mesatare...e them per nga aspekti ekonomiko-financiar...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Liria eshte e domozdoshme , me lirin vijen pasuria...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 10-02-2010 mė 14:45
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt