Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 86
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Vėllezėr tė dashur, "kėta me mjekrra" janė njerėz tė thjeshtė (rėndomtė) si une dhe ti, edhe Muhammedi s.a.v.s., kishte mjekėrr, poashtu dhe Dijetarėt kanė mjekrra, poashtu dhe Katolikėt, Ateistėt, Budistėt etj., mbajnė mjekrra ... A tė gjithė kėta janė njerėz ..., Jo vėllezėr do kėrkoja nga ju qė tė qėndroni me ta, tė bisedoni, tė diksutoni e mė pas tė gjykoni !!! Cfarė mund tė kuptoni ju pėr dikėnd veq nga pamja e jashtme !!! A mund tė thoni ju se ai ėshtė kėshtu se paska mjekėrr !!!

"Lėshoni Mjekėrren, Shkurtoni Mustaqet" (Buhariu dhe Muslimi) Poashtu edhe pėr Shkurtimin e pantollonave jemi tė obliguar, por ne duhet tė fokusohemi tek veprat e mėdha tė tyre, Namazi p.sh., Zekati etj., nėse kėto i kryejnė me pėrpikmėri e kujdes, atėherė nuk mund t'u themi diqka pėr t'i pėrbuzur sepse ata janė Musliman, e nėse ata bėjnė diqka nė kundėrshtim me Islamin, atėherė mund t'u thoni fjalėt qė u thoni tani, pra ju them mė mirė shikoni, qėndroni e diskutoni me ta, kuptoni se cfarė janė, cfarė bėjnė etj., e mė pas Gjykoni !!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga ILMGAP Lexo Postimin
    Vėllezėr tė dashur, "kėta me mjekrra" janė njerėz tė thjeshtė (rėndomtė) si une dhe ti, edhe Muhammedi s.a.v.s., kishte mjekėrr, poashtu dhe Dijetarėt kanė mjekrra, poashtu dhe Katolikėt, Ateistėt, Budistėt etj., mbajnė mjekrra ... A tė gjithė kėta janė njerėz ..., Jo vėllezėr do kėrkoja nga ju qė tė qėndroni me ta, tė bisedoni, tė diksutoni e mė pas tė gjykoni !!! Cfarė mund tė kuptoni ju pėr dikėnd veq nga pamja e jashtme !!! A mund tė thoni ju se ai ėshtė kėshtu se paska mjekėrr !!!

"Lėshoni Mjekėrren, Shkurtoni Mustaqet" (Buhariu dhe Muslimi) Poashtu edhe pėr Shkurtimin e pantollonave jemi tė obliguar, por ne duhet tė fokusohemi tek veprat e mėdha tė tyre, Namazi p.sh., Zekati etj., nėse kėto i kryejnė me pėrpikmėri e kujdes, atėherė nuk mund t'u themi diqka pėr t'i pėrbuzur sepse ata janė Musliman, e nėse ata bėjnė diqka nė kundėrshtim me Islamin, atėherė mund t'u thoni fjalėt qė u thoni tani, pra ju them mė mirė shikoni, qėndroni e diskutoni me ta, kuptoni se cfarė janė, cfarė bėjnė etj., e mė pas Gjykoni !!!
    Nuk di a ke ndejte ti ndojher me ta??

Nuk mundesh me bo nje bised normal me ta sepse me qdo kusht mundohen te ti ngulin ne mendje bindjet e tyre , dhe absolut nuk marrin parasysh besimin tem apo tendin . Me nje fjal quhen "ekstremista" .

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Nuk di a ke ndejte ti ndojher me ta??

Nuk mundesh me bo nje bised normal me ta sepse me qdo kusht mundohen te ti ngulin ne mendje bindjet e tyre , dhe absolut nuk marrin parasysh besimin tem apo tendin . Me nje fjal quhen "ekstremista" .
    Nėse je i sigurtė nė ekstremizmin e tyre atėherė duhet ta dijmė qė ata janė jasht fesė sė All-llahut, sepse esktrimiteti ėshtė i ndaluar nė Fenė Islame !!! Por nėse nuk janė ektremista dhe ti pretendon se janė tė tillė, lus All-llahun t'a falė gabimin.

Unė kam ndejt me njerėz "me mjekrra", dhe tek ta nuk kam parė shenja ekstrimiteti ndoshta pse nuk i kam kundėrshtuar nė ndonjė rast, sepse kam parė qė nuk kishte vend kundėrshtimi aty, ishin tė pėrpiktė me fenė e tyre (Islame).

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    spo muj ta kuptoj , ku asht dallimi mes muslimanit dhe pa besimtarit ?

sa e di un namazi.

-
    Anėtarėsuar
    15-08-2009
    Vendndodhja
    Graz
    Postime
    145

keta njerez une i cmoj shume, pasi qe thone se jan te perkushtuar shume ndaj All-llahut, por per fat te keq nuk kam pasur rast te diskutoj me ta(do te kisha shume deshire)
    Por keta jan zhvilluar pas luftes ne kosov dhe nuk shikohen aspak me sy te mire nga njerzit. Ky eshte realiteti
    I'm MUSLIM and I'm proud

Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    sosht e vertet pas luftes , o vlla, ne luft kan mar shum pjes vllezerit musliman sidomos selefit, ne rafshin e dugagjinit, njoh shum nga ta , per shkak shkaqe sigurije se kom edhe shum foto nga vllaznit, edhe para lufte.

asht e vertet se shum jan shumu pas lufte .
    per shkak te regjimit dhe mungeses se librave, dhe hoxhallarve te vertet , tash elhamdulilah asht mamir shum.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pejani34 : 31-10-2009 mė 11:05

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga barcelonist Lexo Postimin
    keta njerez une i cmoj shume, pasi qe thone se jan te perkushtuar shume ndaj All-llahut, por per fat te keq nuk kam pasur rast te diskutoj me ta(do te kisha shume deshire)
    Por keta jan zhvilluar pas luftes ne kosov dhe nuk shikohen aspak me sy te mire nga njerzit. Ky eshte realiteti
    Normalisht i nderuar qė nuk shikohen nė sy tė mirė nga njerėzit sepse njerėzit nuk janė Praktikues tė Islamit, ndėrsa kėta "me mjekrra" janė praktikues tė Islamit, e nė shumicėn e kohes flasin pėr Islamin, kur flasin me "jo praktikues tė Islamit" mundohen t'i tregojnė pėr Islamin (bėjnė Da'vet), u thonė faleni namazin sepse ėshtė e vetmja mundėsi pėr tė mbėrritur Xhennetin, por "jo praktikuesit" kanė dėshirė qė t'i largohen kėtij obligimi dhe pėr kėtė arsye i injorojnė ata !!!

Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga barcelonist Lexo Postimin
    kush i perkushtohet ALLAHUT edhe ne duhet ta qmojm, per hir te ALLAHUT

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Normalisht i nderuar qė nuk shikohen nė sy tė mirė nga njerėzit sepse njerėzit nuk janė Praktikues tė Islamit, ndėrsa kėta "me mjekrra" janė praktikues tė Islamit, e nė shumicėn e kohes flasin pėr Islamin, kur flasin me "jo praktikues tė Islamit" mundohen t'i tregojnė pėr Islamin (bėjnė Da'vet), u thonė faleni namazin sepse ėshtė e vetmja mundėsi pėr tė mbėrritur Xhennetin, por "jo praktikuesit" kanė dėshirė qė t'i largohen kėtij obligimi dhe pėr kėtė arsye i injorojnė ata !!!
    O ILMGAP i ke kundershtu ndojher ? Apo i ke then se ata e kan keq dhe ne mire ?? Nese jo provo e thuaji

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    O ILMGAP i ke kundershtu ndojher ? Apo i ke then se ata e kan keq dhe ne mire ?? Nese jo provo e thuaji
    Jo nuk i kam kundėrshtuar asnjėherė, cdo herė sa flas me ta dal i kėnaqur, pasiqė nga goja e tyre nuk dalin fjalė ofenduese (aq mė pak banale), nuk kam ndėgjuar Hadithe tė trilluara nga ata, nuk kam ndėgjuar tek dalin nė kundėrshtim me Kur'anin etj., tek ta kam vėrejtur njė dashuri tė madhe ndaj vėllezėrve nė Islam pėr hir tė All-llahut, kam parė duke ndihmuar vėllezėr dhe motra tė cilėt ishin nė nevojė, shpėrndanin libra me kujdes, zgjidhnin ata mė tė saktit, mbanin ligjėrata me motive dashurie, tolerance e mirėsie !!! Kėta njerėz unė pėr vete nuk i quaj "Me mjekrra" por "Musliman tė Vėrtetė".

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •