Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302

Moda- Tirania e jetes

Fenomeni i Modes ne shoqeri eshte shume prezent.
    Ne kohen tone,si ndikon Moda dhe bashke me te sa dhe si godet tirania e saj?
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Te kisha kohe te bridhja moden nje me nje do e ndiqa.....ehhhh me shkoi rinia permbi libra kot
    Cdo te thuash me tirani ti? Eshte pune qefi e veshmja bukur, ka lezet!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sic e permendi dhe soni varet sa e ngeshme je. Po te dalesh vetem nje here ne jave per qejf si kushton shume rendesi modes, se ne jeten e perditshme veshjen duhet ti'ja pershtatesh punes qe ben.
    Moda eshte per te ngeshmet. Mundohem qe ato qe ti vesh te jene te kohes, por praktike, dhe nuk e vesh dicka qe s'me pelqen, apo s'me pershtatet vetem e vetem se eshte ne mode.
    Feelings change - memories don't.

Varet se cfare moshe je. Ka moshe kur eksperimenton me moden, ashtu sic ka dhe moshe kur ndihesh shume mire me veten tende dhe ke "krijuar" moden tende.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ne shqiperi moda eshte number one te dhjefsha europen si vishen cupklat shqiptare ne shkoder lezhe tirane me skam pare o zot edhe heidi klum i ka zili kur del e blen rrugeve te amerikis me zezakun e vet vishet si jevge
    JO SEKS PARA MARTESE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •