Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 60
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga SHKOZA Lexo Postimin
    Ne emer te kujt po flete or shoq? Pjesa dermuese e popullesise se Drenices jane me PDK-ne dhe kryeministrin e Kosoves zotin Hashim Thaqi.
    Nese done me na fale ate, te lutem perdore njejesin e mos e ngarko veten .
    Sa paradoksale Drenicaku i Rugoves , heheheh.Q'ka se lexon ne kete forum.
    Shendet
    Jo ti nuk ke lidhje se qfar ndodh ne drenic prandaj ja fut kot se koti.As kund ne kosove nuk eshte me keq se sa ne drenic prandaj me deshir e kemi ven ne ankand publik kush te paguaj me shume le ta marri hashimin se na ka ber jeten te pa durushme.
    Ti a ke tru o zotri ,gjat ketyre fushatave zgjedhore te ka ren ne sy dikun kryetari i skenderajit qe debaton,jo sepse ai vendin e ka me tapi nuk ka nevoi fare me dal ne zgjedhje,eja ketu jeto vetem nje muaj do bindesh,po ti me sa shof qenke shkoz edhe nga truri.
    Ne cilen komun lejohet vetem nje parti sot ne kosove nese nuk e din ta them une vetem ne skenderaj,aty nuk lejohet as te flitet e jo me shume diqka,po hajt shko ti e futja ndonje dopio e kethjelles pak.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Thaqi nuke luftoi po luftoi BAC ADEM JASHARI e ky sa her eshte taku me shkie gjate lufte ska te njehun . SA gjumin e ka ba ky njeri ne shpin e fatos nanos po nja tre muj rreshte tash po vjedhe sa po munet po perqan ky eshte turpi i drenices . ka me u majt men si Skender beo po ky per shitje tradhti dhe shpifje sa nji dite do ta baj naj hallakam mose me njoft qeni tzotin . Do te harrohen ditet e fajdeve ne Shqiperi po ktu kallashi do shkrep per jet a vdekje mister eshte ky kuller pa dy dite shkoll.

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    B.RR.RR.
    Saj i perket parave qe po i premton Hashim Thaci, e ka fjalen ato para qe ia kan plaqkit LDK-istat popullates qe 15 vjet...Kurse per premtimin e hapjes se edhe nje universiteti ne Gjilan, e paska mendim te qelluar, ja pra ky eshte njeriu qe mendon per arsimin e qytetareve. Ju e dini se Shqiperia i ka 10 universitete publike, qe ka 3.5 milion banor, e pse mos ti ket Kosova me 2.5 milion banor 3 universitete?

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga shah_isti Lexo Postimin

ti e fal po qka mu ba ketyre tierve se

Ftesë për Festë

PDK fton votuesit në Drenas të festojnë fitoren e radhës në Drenas. Thaçi, i sigurt në fitore, nuk premton miliona në zemër të Drenicës, por e shpall të përfunduar periudhën e diskriminim të këtij rajoni. Nexhat Demaku premton që për katër vjetët e ardhshëm t’i realizojë mbi 160 projekte kapitale në Drenas

Nga Përparim Isufi më 29.10.2009 në ora 23:00
    Partia Demokratike e Kosovës (PDK) i ka ftuar qytetarët e Drenasit që me festë t’i presin rezultatet e zgjedhjeve të 15 nëntorit.

Në tubimin e parë të mbajtur, deri më tani, në qiell të hapur, Lideri i PDK’së, Hashim Thaçi, nuk dha asnjë shenjë dyshimi për rikonfirmim të besimit në PDK’në nga drenicasit.
    Të enjten, Thaçi e ka ndërprerë serinë e premtimeve në investime qindra milionëshe që po e bën nëpër komuna gjatë kësaj fushate, por ai i ka bërë simpatizuesit të brohorasin kur e ka shpallur të përfunduar atë që e ka quajtur periudhë gjysmëshekullore të diskriminimit të Drenasit me rrethinë. “E di se keni qenë 50 vjet të diskriminuar, por Drenasi dhe e gjithë Kosova do të kenë vetëm progres në të ardhmen, vetëm zhvillim dhe ndërtim”, ka thënë Thaçi, para mijëra simpatizantëve në Drenas

Që nga viti 2000, Drenasi dhe komuna tjetër e Drenicës (Skenderaj) janë bastione të PDK’së. Thaçi është treguar i sigurt se edhe kësaj here, votuesit në Drenas do të rrinë në shtëpitë e tyre më 13 dhjetor, ditën kur është caktuar të mbahet raundi i dytë i zgjedhjeve.

“Kjo mbështetje e juaj masive është inkurajim i ri, edhe për mua personalisht, që të vazhdojmë në rrugën tonë të përbashkët. Ishim bashkë në luftë dhe e fituam luftën. Ishim bashkë në paqe dhe e fituam paqen. Së bashku do ta ndërtojmë Kosovën”, ka thënë Thaçi, në sheshin e sapondërtuar të qytetit, që mban emrin e Fehmi Ladrovci.
    Ai u ka thënë simpatizantëve të shumtë, që sikur bënin garë për t’i shtrënguar dorën, se për ta, dhe për gjithë qytetarët e Kosovës, “kurrë më nuk do të ketë kthim mbrapa, kurrë më nuk do të ketë regres, por do të ketë vetëm zhvillim, progres dhe mirëqenie”.

“Ju siguroj se çdo projekt për rrugë të reja, shkolla të reja, ambulanca, kanalizim, ujësjellës, janë projekte edhe të miat dhe do ta kenë mbështetjen time të plotë për t’u implementuar”, ka thënë Kryetari i PDK’së.

Nga ana e tij, kandidati i PDK’së për Kryetar të Drenasit, Nexhat Demaku, ka premtuar realizimin e shumë projekteve në qytet dhe fshatra gjatë mandatit të ardhshëm katërvjeçar. Demaku ka thënë se për 18 muajt të qeverisjes së tij, Drenasi ka përfituar rreth 20 milionë euro investime. “Ne do të vazhdojmë, sepse askush nga ne nuk është i interesuar të ndalet, askush nuk dëshiron të kthehemi mbrapa. Do të ecim në rrugën e zhvillimit dhe të ndërtimit të komunës sonë. Ju siguroj se për mandatin e ardhshëm do të realizojmë mbi 160 projekte kapitale që do ta ndryshojnë përfundimisht Drenasin dhe gjithë fshatrat e tij”, është shprehur Demaku.

Ndërsa, Thaçi i ka quajtur banorët e Drenasit “njerëz të sakrificës” prandaj premtoi se nuk do të mungojë kurrë mbështetja e Qeverisë së Kosovës për ta.
    Nese dikush din te me thot se me qka duhet te krenohet drenica por edhe kosova me kete qeveri qe kemi.
    Jam shume i bindur qe popullit i ka ardh thika ne ashte dhe eshte vetem qeshtje kohe kur do te dali ne rrug dhe ti largoi me dhune keta analfabet sepse paknaqesia eshte shume e madhe ne popull.
    Sa i perket skenderait kete besoi e ka kuptua qdo shqipetar i kosoves,ne nje vend ku nuk lejohen parti tjera perveq ajo e hashimit jep me kuptu se gjendja eshte e mjer,e njejt me ate ne kohen e komunizmit ku egzistonte vetem komunizmi.
    Askun me keq se sa ne skenderai nuk po perjetohet kjo por ketu nuk guxohet te flitet kunder rezhimit sepse ketu pasuli hahet kokrra kokrra siq tha nje qytetar i skenderait dit me par ne nje emision te jeta xharres,dhe per kete shkak kjo ekip gazetarve u percoll me polici, a nuk mjfton kjo.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga veli44 Lexo Postimin
    Jo Drenica 1897 se ketu tu ka ndal intelekti ty shiqo kushtetuten e hashes,Gllogovc,Serbic,nuk ka 28 nentor,nuk ka flamur,nuk ka himn bile nuk ka as shqiptar...kjo eshte kushtetuta e kupes dhe hashes..po ju kurr nuk keni qene komuniste dhe si ndodhe te ua imponijne hashe lopçarin
    ta perfaqesoje Drenicen eshte çeshtje e vertete,po hudhene edhe ju ,ka ne mes jush njerz te nderit e respektit,te pushkes e te pendes si çdo kund tjeter dhe te jetojme te lire dhe ti gezohemi te gjithe lirise dhe pavaresise...

Kur shkruani është mirë të sherbeheni me fakte, në te gjitha dokumentet zyrtare në gjuhen Shqipe, Skenderai është Skenderai, në serbisht ser.... per Drenasin nuk e di, pse duhet të jet fest e Kosoves 28 nëntori i vitit 1912 çka fituam ne atë dit qe ta festoim,pushtimin nga serbia,28 nëntori eshtë fest e Shqiperisë Londineze,flamuri kombar është simbol i të gjithë Shqiptarve.

Flamurin me 6 yje nuk e bën vetem Thaçi e Krasniqi ,per ket flamur te pashie votuan shumica e deputetve të kuvendit të Kosoves, kuvendi ka120 deputet, PDK ka 37 deputet,pa votat e deputetve te LDK,AAK,LDD,AKR nuk do të votohej flamuri me 6 yje e as hymni pa tekst !

A është Hashim Thaçi perfaqsuesi më i mirë i Drenices, mund ta shtroim pyetjen a është Ramush Haradinaj perfaqsuesi më i mirë i Dukagjinit,Ismet Beqiri i Prishtines,Lutfi Haziri ,Fatmir Rexhepi,Qemail Mustafa te Anamoraves,është veshtir të pergjigjem, politikanet i krijoin rrethanat dhe ngjarjet ne një periudh të caktuar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Kur shkruani është mirë të sherbeheni me fakte, në te gjitha dokumentet zyrtare në gjuhen Shqipe, Skenderai është Skenderai, në serbisht ser.... per Drenasin nuk e di, pse duhet të jet fest e Kosoves 28 nëntori i vitit 1912 çka fituam ne atë dit qe ta festoim,pushtimin nga serbia,28 nëntori eshtë fest e Shqiperisë Londineze,flamuri kombar është simbol i të gjithë Shqiptarve.

Flamurin me 6 yje nuk e bën vetem Thaçi e Krasniqi ,per ket flamur te pashie votuan shumica e deputetve të kuvendit të Kosoves, kuvendi ka120 deputet, PDK ka 37 deputet,pa votat e deputetve te LDK,AAK,LDD,AKR nuk do të votohej flamuri me 6 yje e as hymni pa tekst !

A është Hashim Thaçi perfaqsuesi më i mirë i Drenices, mund ta shtroim pyetjen a është Ramush Haradinaj perfaqsuesi më i mirë i Dukagjinit,Ismet Beqiri i Prishtines,Lutfi Haziri ,Fatmir Rexhepi,Qemail Mustafa te Anamoraves,është veshtir të pergjigjem, politikanet i krijoin rrethanat dhe ngjarjet ne një periudh të caktuar.

po e perseris citatin e ketij tipi ;

"pse duhet të jet fest e Kosoves 28 nëntori i vitit 1912 çka fituam ne atë dit qe ta festoim,"

pergjegjeja ime: e paske thene si me kane prej shumadie

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    jo dite me e vleshme per fene e kombin shqiptar se 28 nentori nuk mund te jet,se as flamuri i dhier i rugoves as ky me 6 yje qe na kan imponuar te huajt nuk duhet te ket kurqfare d.m.thnie,flamuri shqiptar me dy krena eshte ylli i davidit shqiptar,jo kush tem qet ne vor kur des tjeter shenj pos flamurit me dy krena ko mu qu prej vorit e kom me ba gerdina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    edhe ni pune edhe pse jam nga prishtina e ndjej veten shume shqiptar,po masi po i ndryshoni temen po ju tham nje gja ne krejt boten reliefi gjeografik ndikon ne politik,p.sh ne ShBA pershembull ne jug gjithmon fiton kandidati republikan,ose ne gjermani csu gjithmon fiton ne bavari,e njejta gje edhe ne Kosov lutfi hasiri fiton ne gjilan fatmir sejdiu ne llap Hashim thaqi ne drenic e bile edhe ne prishtin,ramushi pos ne deqan e saliu te malsoret eshte hero i malsorve sa qe edhe kang stilin malsor kan ba per saliun,tosit mafis ska kush ja mer ne jug e keshtu mos e bani pak kiamet se reliefi gjeografik ndikon ne politik jo vetem ne Kosove e Shqiperi po ne gjith boten

Golden Tear Maska e **rozi**
    Anëtarësuar
    05-10-2009
    Vendndodhja
    G-land
    Postime
    116
    Ti more burre, nuk bere asgje per Gjilanin gjate tere kesaj kohe. Perse te votoj une, apo ndonje anetar i famijes sime, kur çdo dite lutemi te mos bie shi, kur me se shumti kemi nevoje? A din perse nuk e durojme dot shiun? Sepse nuk ke pse te dalesh, te behet shtepia si pishine para dere, njejte duket i tere qyteti, nuk ke kah tia mbajsh me veture. Po bie shiu, era sterrvine na mbushet Gjilani, rryma e premtuar mungon, pagove apo nuk pagove, asgje nuk ndryshove ne Gjilan. E perse t'i besoj une ty te hollat nga tatimi?

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Jo ti nuk ke lidhje se qfar ndodh ne drenic prandaj ja fut kot se koti.As kund ne kosove nuk eshte me keq se sa ne drenic prandaj me deshir e kemi ven ne ankand publik kush te paguaj me shume le ta marri hashimin se na ka ber jeten te pa durushme.
    Ti a ke tru o zotri ,gjat ketyre fushatave zgjedhore te ka ren ne sy dikun kryetari i skenderajit qe debaton,jo sepse ai vendin e ka me tapi nuk ka nevoi fare me dal ne zgjedhje,eja ketu jeto vetem nje muaj do bindesh,po ti me sa shof qenke shkoz edhe nga truri.
    Ne cilen komun lejohet vetem nje parti sot ne kosove nese nuk e din ta them une vetem ne skenderaj,aty nuk lejohet as te flitet e jo me shume diqka,po hajt shko ti e futja ndonje dopio e kethjelles pak.

Me një fjal në Drenic edhe një Gomar(Magar) me kandidu në emer të PDK-s ka me fitu bindshem.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •